איך עושים כניסה אוטומטית לשלוחה מסוימת למי שברשימה?
-
@צבי-ד-צ כתב באיך עושים כניסה אוטומטית לשלוחה מסוימת למי שברשימה?:
@אלי-כהן-0 הכי פשוט לפי רשימת תפוצה, יש עוד הרבה אפשרויות תוכל לעיין כאן
אני מעוניין שלא ייכנסו לתפריט בכלל יש את זה שם?
תודה רבה! -
@אלי-כהן-0 אם בתפריט ראשי מוגדר סינון מסויים זה אומר שנכנסים ישר לשלוחה המבוקשת ובדרך כלל גם אין אפשרות לחזור לתפריט ראשי אחורה כי ישר יעביר אותו שוב לשלוחה.
-
@אלי-כהן-0 אם בתפריט ראשי מוגדר סינון מסויים זה אומר שנכנסים ישר לשלוחה המבוקשת ובדרך כלל גם אין אפשרות לחזור לתפריט ראשי אחורה כי ישר יעביר אותו שוב לשלוחה.
איך עושים את הסינון הזה?
-
@אלי-כהן-0 תגדיר בתפריט הראשי
check_template_filter=כאן תכתוב מספר רשימת תפוצה מספר שקיים ברשימה יעבור לשלוחה 1 (השמעת קבצים) check_template_filter_active_go_to=/1 מספר שא קיים יעבור לשלוחה 2 (הקלטות) check_template_filter_none_go_to=/2
אתה יכול גם להגדיר את התפריט עצמו כהקלטות ולהפנות את הרשימה לשלוחה אחרת (אולי חייבים לעשות כך, לא יודע)
ואז תגדירcheck_template_filter=כאן תכתוב מספר רשימת תפוצה check_template_filter_active_go_to=/1 מספר לא קיים ברשימה ייכנס לשלוחה check_template_filter_none_enter=yes
-
@אלי-כהן-0 תגדיר בתפריט הראשי
check_template_filter=כאן תכתוב מספר רשימת תפוצה מספר שקיים ברשימה יעבור לשלוחה 1 (השמעת קבצים) check_template_filter_active_go_to=/1 מספר שא קיים יעבור לשלוחה 2 (הקלטות) check_template_filter_none_go_to=/2
אתה יכול גם להגדיר את התפריט עצמו כהקלטות ולהפנות את הרשימה לשלוחה אחרת (אולי חייבים לעשות כך, לא יודע)
ואז תגדירcheck_template_filter=כאן תכתוב מספר רשימת תפוצה check_template_filter_active_go_to=/1 מספר לא קיים ברשימה ייכנס לשלוחה check_template_filter_none_enter=yes
תודה רבה רבה!!!!
-
@אלי-כהן-0
רק שים לב שהדברים כתובים שם בצורה מאד ברורה ורק העתקתי משם -
@צבי-ד-צ מחילה אבל אני פשוט לא מוצא שם יש סיכוי שתכתוב לי כאן את ההגדרה לעשות ככה אבל שלוש אופציות כאילו רשימת תפוצה 1 לשלוחה 1 רשימת תפוצה 2 לשלוחת ניהול או שלוחה ראשית ומי שלט בשניהם שיעבור לשלוחה 2
תודה רבה רבה וסליחה על הטירחה!!!
-
check_template_filter=1,2,3 רשימה 1 לשלוחה 1 וכו check_template_filter_1_active_go_to=/1 check_template_filter_2_active_go_to=/מספר שלוחה check_template_filter_3_active_go_to=/מספר שלוחה לא קיים בכל הרשימות check_template_filter_none_go_to=/2
-
check_template_filter=1,2,3 רשימה 1 לשלוחה 1 וכו/ check_template_filter_1_active_go_to=/1 check_template_filter_2_active_go_to=/מספר שלוחה check_template_filter_3_active_go_to=/מספר שלוחה לא קיים בכל הרשימות check_template_filter_none_go_to=/2
ואיך אני עושה לשלוחה הראשית פשוט לא כותב שלוחה?
-
@אלי-כהן-0
אתה צריך רק להשאיר מקף / כמו שמופיע לך עכשיו בקוד בלי להוסיף כלום -
@תפארת-יעקבב כתב באיך עושים כניסה אוטומטית לשלוחה מסוימת למי שברשימה?:
כמו שמופיע לך עכשיו בקוד
רק צריך לשים לב שבלי המילים "מספר שלוחה", כי אז הכוונה לשלוחה - "מספר שלוחה" (שכידוע אפשר לעשות שלוחות גם של אותיות...)
-
@צבי-ד-צ @תפארת-יעקבב
תודה רבה רבה!!!
עזרתם לי מאוד! -
@תפארת-יעקבב כתב באיך עושים כניסה אוטומטית לשלוחה מסוימת למי שברשימה?:
@אלי-כהן-0
אתה צריך רק להשאיר מקף / כמו שמופיע לך עכשיו בקוד בלי להוסיף כלוםזה לא עובד
אתה בטוח שלא כותבים כלום??? -
אולי זה הבעיה?
-
אולי זה הבעיה?
לא השלוחה הראשית נשארה תפריט
-
@אלי-כהן-0 כן כוונתי הייתה שאף אחדד לא יכול להיכנס לשלוחה הראשית, אני לא יודע בדיוק מה ההסבר, אבל מנסיוני כשניסיתי לעשות שלוחה שרק תשלח מי שברשימת תפוצה למקום מסויים ומי שלא למקום אחר והשלוחה נניח השמע"ק זה לא עבד, לכן תעשה נניח שהתפריט ראשי יהי' השמעת קבצים, ומישברשימה ייכנס לשלוחה ומי שלא ברשימה ילך להשארת הודעה.