מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי)
-
אפשר להוסיף הגדרה (שם הקולapi_add_X=) לשנות את הקול להקראה, או אפילו להוסיף הגדרות לשלוחה לבד (שם ההגדרה=ההגדרהapi_add_X=) וכו'
-
@דוד_מלך_ישראל יפה מאוד!!!
עשית חיפוש מדוייק או שנתת גם סטייה מהמילה בכמה אחוזים? -
@דוד_מלך_ישראל אפשר גם לעזור למערכת להבין את הדיבור בזהוי דיבור.
-
@דוד_מלך_ישראל כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
בכוונה לא עשיתי את זה כדי לאפשר שימוש במודול גם לדברים נוספים מלבד אלפון, הכוונה היתה שיעשו את הפתרון שלך...
רק כך בחשבון שאם ככה א"א להשתמש באפשרות של חיפוש רק בעמודה הראשונה (כי כל העמודה תיהיה מלאה בהשם הוא וכו)
-
עדכון חשוב: בס"ד בהמשך ישודרג המודול כך שיהיה אפשר לבחור את מיקום ושם הקובץ לחיפוש, מה שיאפשר לחפש גם בכל קבצי המערכת המכילים טקסט (לדוג' לבדוק אם מספר מופיע ברשימה שחורה / לבנה, נקודות וכל הקבצים, וכן בקבצי tts), למניעת תקלות בעת השדרוג, מומלץ להגדיר כעת בשלוחה:
api_add_1=file=/8/search.ini
במקום 8 יש לכתוב את השלוחה בה נמצא המודול.
@0101 @clickphone @הרב @צבי-ד-צ @תפארת-יעקבב -
@הרב כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
עשית חיפוש מדוייק או שנתת גם סטייה מהמילה בכמה אחוזים?
כרגע מדויק, אולי בהמשך אשדרג את זה.
-
@clickphone כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
@דוד_מלך_ישראל
דבר ראשון תודה על הפיתוח המדהים הזה.
אם תוכל כבר לשדרג ולפתח אפשרות של הפעלת קבצים בשלוחה ואז את כל הכותרות לפני הנתונים בעמודות יוכלו לשמוע עם קבצי הקריינות שבמערכתרעיון, אבדוק את זה בל"נ.
-
@דוד_מלך_ישראל אשמח לדעת איך ניתן ליצור איתך קשר.
-
@פישל כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
@דוד_מלך_ישראל אשמח לדעת איך ניתן ליצור איתך קשר.
-
@דוד_מלך_ישראל
האם החיפוש הוא בצורה חכמה,
כלומר שאם אני מחפש "פיצה" (לצורך העניין),
אבל כתבתי "פיקה",
או כל מילה "בשגיעות כתיב"
אז האם המערכת תהיה חכמה ותבין את מה חיפשתי??
אם לא, אני חושב שזה יהיה מטורף אם יהיה דבר כזה! -
@קו-המוסיקה כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
@דוד_מלך_ישראל
האם החיפוש הוא בצורה חכמה,
כלומר שאם אני מחפש "פיצה" (לצורך העניין),
אבל כתבתי "פיקה",
או כל מילה "בשגיעות כתיב"
אז האם המערכת תהיה חכמה ותבין את מה חיפשתי??
אם לא, אני חושב שזה יהיה מטורף אם יהיה דבר כזה!כרגע לא... זה יותר מורכב
אולי בהמשך בעז"ה -
עדכון כ"ב ניסן
נוספו האפשרות לבחירת מיקום ושם הקובץ, לחיפוש בכל קובץ במערכת.
כמו כן, נוספו האפשרויות להגדרת מהירות וקול ההקראה, ושינוי מעבר בסיום.
כל הפרטים בפוסט הראשון -
@דוד_מלך_ישראל כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
לחיפוש בכל קובץ
גם בקובץ ListAllInformation ?
וניתן להגדיר לו איזה טורים להשמיע? -
@0548552104 כתב בחדש! מודול חיפוש נתונים – לאלפון, איתור מידע ועוד בהקשה/דיבור (פיתוח פרטי):
לחיפוש בכל קובץ
גם בקובץ ListAllInformation ?
וניתן להגדיר לו איזה טורים להשמיע?אני עובד על משהו כזה, אולי בהמשך היום.
-
-