לא מצליח להכנס לאתר הניהול
-
@111
יש לי מערכת תוכן בטלטק עד היום השתמשתי תמיד דרך אתר הניהול שלהם כי הוא הרבה יותר מהיר וכו
עכשיו החלפתי סיסמא לקו ומאז הוא לא מכניס אותי לאתר הניהול שלהם וכותב לי ההתחברות נכשלה אבל לאתר הניהול הרגיל של ימות הוא מכניס אותי רגיל אם הסיסמא החדשה, מה שמוזר הוא שגם באתר הניהול החדש הוא לא מצליח לחבר אותי
שלחתי לטלטק מייל אבל כיוון שטוענים שהם לא עונים (וזה פשוט חבל על מקום האכסנה של הודעת המייל )
אני פונה לחברי הפורום, בשאלה האם מישהו מצליח להבין מה הבעיה ולקשר בין זה שבאתר שלהם והחדש של ימות זה לא מתחבר ובאתר הרגיל כן???? -
@תפארת-יעקבב כתב בלא מצליח להכנס לאתר הניהול:
@111
יש לי מערכת תוכן בטלטק עד היום השתמשתי תמיד דרך אתר הניהול שלהם כי הוא הרבה יותר מהיר וכו
עכשיו החלפתי סיסמא לקו ומאז הוא לא מכניס אותי לאתר הניהול שלהם וכותב לי ההתחברות נכשלה אבל לאתר הניהול הרגיל של ימות הוא מכניס אותי רגיל אם הסיסמא החדשה, מה שמוזר הוא שגם באתר הניהול החדש הוא לא מצליח לחבר אותי
שלחתי לטלטק מייל אבל כיוון שטוענים שהם לא עונים (וזה פשוט חבל על מקום האכסנה של הודעת המייל )
אני פונה לחברי הפורום, בשאלה האם מישהו מצליח להבין מה הבעיה ולקשר בין זה שבאתר שלהם והחדש של ימות זה לא מתחבר ובאתר הרגיל כן????עליך לפנות לחברת טל'טק, אף אחד לא יעזור לך בנידון זה, כי הבעיה היא איתם ולא עם ימות המשיח!!!