מי זה פון לא עובד
-
כבר תקופה שאי אפשר להקיש מספרים במי זה פון
כשלוחצים 1 יש רק שקט ואין שום דבר גם כשלוחצים את המספרמי שהוא יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
תודה רבה -
@רבי-יהודי כתב במי זה פון לא עובד:
כבר תקופה שאי אפשר להקיש מספרים במי זה פון
כשלוחצים 1 יש רק שקט ואין שום דבר גם כשלוחצים את המספרמי שהוא יודע איך אפשר ליצור איתם קשר?
תודה רבהמצטרף לשאלה
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים
בערת השם בזמן הקרוב יצא אלפון ארצי יותר מעודכן ממיזפון -
@שמואל-9 אתה מכיר את בעל המערכת? אז אולי אתה גם יודע למה המערכת שלו "איתור עסקים" לא עובד? וכן למה הפסיק שם האפשרות של הצינתוק?
תודה רבה. -
@צבי-ד-צ
אני לא מכיר את בעל המערכת אבל אני מכיר מישהו שהוא מכיר את בעל המערכת אני יברר בל"נ -
@צבי-ד-צ
קרס לו השרת ואני לא יודע מתי הוא יסדר את זה -
-
@צבי-ד-צ
א. הוא אמר שיש בעיה עם השרת והוא לא מתכנן לתקן את כי זה לא רווחי לו ולכן גם האיתור עסקים לא יעבוד
ב. אני מתכנן לעשות בעז"ה אלפון ארצי בקרוב עם חיפוש גם לפי שם וגם לפי טלפון -
@שמואל-9 הוא עבד על ימות המשיח? אם כן אולי יביא מה שצריך לעשות ומישהו כבר יכניס לשרת שלו לתועלת הציבור (נכתב ללא הבנה כלל בשרתים וכו'), החיפוש של העסקים שלו טוב מהרבה בחינות מאייקול כי קולט גם חלקי דברים ואפי' חלקי דברים רחוקים (לפעמים גם יותר נח מגוגל) אני מצאתי עם זה הרבה פעמים דברים שהיה לי קשה מאד למצוא במקומות אחרים, שלא לדבר על ה"מי-זה-פון" שאין עוד כזה של פלאפונים כשרים.
תודה רבה לך. -
@צבי-ד-צ
א. כן הוא עבד על ימות המשיח וזה עובד ע"י API שמתחבר לשרת שלו
ב. זה הרבה טרחה ואולי גם כסף לתחזק את זה אם אתה מוכן לשלם על זה אז יש על מה לדבר ואם לא אני לא מאמין שהוא יסכים -
@שמואל-9 מדובר על מאגרים או שזה עם אתרים מסוימים? (סתם מעניין אותי)
-
@צבי-ד-צ
לא יודע על מה הוא מתבסס -
יש מערכת מעוד משוכללת של חברת טל'טופ שפיתחו מערכת לחיפוש שמות לפי מספרי טלפון/כתובת מגורים/או אפילו לחפש מספר לפי שם בלבד/כתובת אימייל וכו'
עכשיו הולכים לחבר את המערכת שהיא תינוק את הנתונים מהמאגר של Me - זיהוי שיחות, אפשר עדיין לעדכן שם מספרים...
מס' המערכת: 0794946464
-
-
@שמואל-ש כפיתרון לבנתיים תוכל לעשות הפניה מאחד הקוים כמובן. בדקתי וזה כנראה גם בימות.
-
@יוסף-ח כתב במי זה פון לא עובד:
עכשיו הולכים לחבר את המערכת שהיא תינוק את הנתונים מהמאגר של Me - זיהוי שיחות, אפשר עדיין לעדכן שם מספרים...
במאגר הזה יש גם מספרים כשרים? (בד"כ במאגרים הרגילים אין כ"כ)
ב. יש לך קישור למאגר הזה?
תודה רבה. -
@צבי-ד-צ
במאגר של אפליקציית Me יש את הכל כולל מספרים כשרים וכולל מספרים של חו"ל!!!אני מצטער אני לא יכול לתת קישור למאגר, (אגב זה api) וזה מפני שצריך לשלם כדי לקנות את הAPI...
-
יש מערכת מעוד משוכללת של חברת טל'טופ שפיתחו מערכת לחיפוש שמות לפי מספרי טלפון/כתובת מגורים/או אפילו לחפש מספר לפי שם בלבד/כתובת אימייל וכו'
שום מספר לא מעודכן שם?
מי המנהל של המערכת הזו? -
@גוטליב-סוכן-פלאפונים כתב במי זה פון לא עובד:
שום מספר לא מעודכן שם?
מי המנהל של המערכת הזו?למה אני לא מצליח לעדכן שם את הפרטים שמעודכן אצלי באזור אישי?הוא אומר אין תשובה משרט API
-
@יוסף-ח ה API של me מוגבל בכמות השאילתות וכן הם מחייבים אותך בחוזה שהשאילתות יבוצעו רק על מספרים שיצרו איתך קשר ולא סתם ככה.
אז קצת מוזר העניין של קו שמתבסס על זה אלא"כ הוא מפר את החוזה ו/או משלם להם הרבה
או שניגש מ API לא רישמי