הודעת תפריט קבועה שלא ניתנת לעקיפה
-
איך אפשר להגדיר הודעת תפריט שהאופציות להקשה יהיו נעולים עד אחרי סיום השמעת ההודעה, כך המאזינים לא יוכלו לעקוף את שמיעת ההודעה?
-
-
@צבי-ד-צ לפי מה שאני מבין, מה שציינת טוב רק לשלוחת הודעות, לא לשלוחת תפריט.
אני מנסה להגדיר שלוחה של תפריט שלא יהיה ניתן לעקוף את ההאזנה להודעת התפריט, וברגע שאני מכניס את ההגדרה של type=go_to_folder זה מחליף את הגדרת השלוחה להשמעת הודעה בלבד. -
@פעלעד אתה רוצה דווקא שזה יהי' הודעה M1000? אני התכוונתי שפשוט תעשה הודעה M0000.
-
@צבי-ד-צ לא חייב דוקא הודעת תפריט, אני רק צריך לדעת מה לעשות...
אתה אומר שאם אגדיר את ההודעה הרצויה כהודעת ברוכים הבאים זה יעבוד לי?ואז אני מגדיר דבר ראשון type=menu, ומתחת לזה מוסיף go_to_folder= וזהו?
-
@פעלעד מה שאתה מגדיר בהתחלה, אם זה השמעת קבצים או תפריט או כל מודל אחר זה לא משנה אתה תמיד מוסיף לזה את ההגדרות הנוספות של השלוחה. אתה מכניס הודעה M0000 שהיא הודעה שתושמע תמיד ראשונה בשלוחה, ואתה מגדיר (כדי שלא יוכלו לדלג על ההודעה)
play_and_return=play_all
ואם אתה רוצה שזה יושמע רק פעם אחת בשיחה (כי אתה לא רוצה שכל פעם שיחזרו לתפריט יצטרכו 'להיתקע' אם הודעה שאי אפשר לדלג עליה) תגדיר גם
say_first_one_time=yes
אם תרצה אפשר גם לעשות כל מיני "קומבינות" כדי שכל מספר רק פעם אחת בחיים לא יוכל לדלג ואח"כ כן וכדו'
בהצלחה רבה.
תעדכן אם אתה מסתדר, שמחים לעזור. -
@פעלעד אני מעתיק מתוך הפוסט שהבאתי את הקישור שלו בהתחלה
הודעת ברוכים הבאים
בכל אחת מסוגי השלוחות ניתן להעלות הודעת ברוכים הבאים - הודעה שתושמע מיד בכניסה לשלוחה (ההודעה תושמע רק לאחר שהמשתמש עבר את הרשאות הכניסה ואת הפילטרים השונים)
השם של הודעת המערכת הוא M0000
ניתן להעלות את ההודעה ולשנות את השם שלה או להעלות דרך כרטיסייה הודעות ולבחור בהודעה המתאימה
רוב הודעות המערכת תומכות רק בקובץ מסוג wav. אבל בהודעה הזו (ובעוד כמה הודעות) המערכת כן תומכת גם בהודעות מסוג tts (הקראה אוטומטית של טקסט שתקלידו בקובץ) על קבצי tts ראה כאן
-
@צבי-ד-צ תודה רבה!
נראה שהסתדרתי