הפניה למערכת אחרת לשלוחה מסוימת.
-
@חנון-המרבה @מוטלה אני מתקשר ואני עדין כמו פעם... למה?
-
@יהונתן-כץ תביא צילום מסך של ההגדרות, גם ממערכת המפנה וגם מהמערכת שמפנים אליה
-
@חנון-המרבה @מוטלה
זה מהמערכת שאליה יתקשרו ואמורה לעבור למערכת אחרת:
וזה מהשלוחה במערכת שאליה אמורים לעבור:
-
@יהונתן-כץ שים את הסימון
;
בהתחלת כל שורה חוץ משני שורות האחרונות -
@חנון-המרבה זה לא יהרוס לי את כל ההגדרות של השידור חי הקימות???
-
@יהונתן-כץ הפניה למערכת אחרת זה שלוחה בפני עצמה ולא יכולה להיות כהגדרות נוספות...
-
@יהונתן-כץ בטח יהרוס אבל אין שני מלכים משתמשים בכתר אחד, איך אתה רוצה שאותו שלוחה ישמש גם לשידור חי וגם למעבר למערכת אחרת?!
-
@יהונתן-כץ אתה לא יכול לתת 2 הגדרות שונות בשלוחה אחת... תחליט או זה או זה
-
@מוטלה @חנון-המרבה אני רוצה שמי שמתקשר למערכת הזאת ישמע את מה שיש בשלוחה הזאת (שידור חי) איך עושים???
-
@יהונתן-כץ אני לא מתחיל להבין למה בשביל זה לעבור למערכת אחרת, אבל את אותם שלוחות כמו שהם תעביר למערכת אחרת לשלוחה אליה אתה מעביר
-
@חנון-המרבה @מוטלה יש לי מלא אנשים ששומעים את השידור חי במערכת הישנה ואני רוצה שאנשים מסוימים (הרבה מאד) יעברו ישר לשלוחה הזאת... וישמעו גם את השידור חי...
-
@יהונתן-כץ אני לא מבין, הרי האנשים האלו בין כך יצטרכו להגיע לשלוחה ולהקיש עליה ואינם מגיעים ישר לשידור חי ומה זה משנה איפה השידור חי?!
-
@יהונתן-כץ
תכתוב בדיוק אם אתה רוצה שמהמערכת החדשה יעברו לישנה, או מהישנה לחדשה
כמו"כ, יש לך 2 מספרים על המערכת? -
@zxc תסתכל בפוסטים הקודמים בשרשור...
תודה -
@חנון-המרבה אני רוצה שהשידור חי ישאר באותו מערכת ומי שמתקשר מהמערכת אחרת יוכל לשמוע רק את השלוחה הזאת...
-
@יהונתן-כץ ראיתי ב"ה, וצודק, 2 מספרין כתבת, אך שאלה 1 לא ברור
אם אתה רוצה להעביר ממערכת אחת למערכת שבה יש את השידור חי, אז למה ההגדרות בשלוחת השידור חי, הם צריכים להיות במערכת השניה -
@zxc זה מה ש @חנון-המרבה כתב. לא?
-
@יהונתן-כץ למעשה החלפת בין המערכות (הוספת את המספר הנוסף שמערכת שממנה אתה רוצה להפנות, תקן אותי אם אני לא טועה)
-
@יהונתן-כץ חנון המרבה שאל אותך מה זה משנה איפה השידור חי
אני לא נכנס לרצונות שלך, תעשה את השידור היכן שהינך רוצה, אבל את ההגדרות תשים במערכת השניה, במערכת שממנה אתה מפנה למערכת זו
במערכת של השידור אתה צריך רק את ה Did_Go_To בשלוחה הראשית -
@zxc תודה אני מנסה
והשלוחה הראשית במערכת המפנה לשים את הראשון והאחרון?