רעיון נפלא לחידושים במערכות!!
-
@nk-0
רעיון עצום!!!
אולי עד שימות יזוזו עם זה, אולי מישהו מרים את הכפפה להתניע כזה דבר באופן עצמאי?
מה אומרים? -
@ע-ג אולי מישהו יפתח איזה אתר חינמי או משהו דומה, שכל אחד יכול לפתוח שם פרוייקטים ומביא לכאן קישור לזה וכל אחד כותב שם כמה הוא מוכן לשלם
לא צריך שיהי' אפשר לשלם רק לכתוב כמה מוכנים לשלם, ואח"כ יראו עם ימות איך שכמה ישלמו -
@צבי-ד-צ כתב ברעיון נפלא לחידושים במערכות!!:
@ע-ג אולי מישהו יפתח איזה אתר חינמי או משהו דומה, שכל אחד יכול לפתוח שם פרוייקטים ומביא לכאן קישור לזה וכל אחד כותב שם כמה הוא מוכן לשלם
לא צריך שיהי' אפשר לשלם רק לכתוב כמה מוכנים לשלם, ואח"כ יראו עם ימות איך שכמה ישלמוההיתרון באתר חיצוני הוא ענק!
משום שהוא יוכל לשמש לא רק לימות.
אולי גם לנטפרי ועד חברות שונות.....בעד!
-
-
נו, האם יש מישהו שמבין בזה, ומוכן לפתח לתועלת הציבור כולו??????
(או שלמי שמבין בזה לא משתלם כלכלית, כי יהיה לו פחות הזמנות פרטיות...
)
לפתח אתר זה הבעיה הקטנה!
הבעיה הגדולה זה לך תמצא את המתכנתים שמוכנים לפתח צורכי ציבור בחינם (ומה שגם שבתכנות יש הרבה תחומים וכל מתכנת הוא בתחום משלו) מה שאומר שלא כל אחד מבין במערכות של ימות וכו'... -
@יוסף-ח לא, התיכנותים בכסף מלא, רק משתתפים כמה ביחד
לא צריך שיהי' אפשר לשלם רק לכתוב כמה מוכנים לשלם, ואח"כ יראו עם ימות איך שכמה ישלמו -
לא צריך להמציא את הגלגל, יש הרבה אתרים למימון קבוצתי תמורת אחוזים שמספקים סליקה וממשק וכו' והאתר מתחייב שאם לא מגיעים לסכום הנדרש תוך זמן מסוים הכסף יוחזר לכל מי ששילם
אבל בפורום אנונימי זה כנראה לא יתפוס -
@צדיק-תמים זה דווקא נשמע טוב...
@צדיק-תמים כתב ברעיון נפלא לחידושים במערכות!!:
אבל בפורום אנונימי זה כנראה לא יתפוס
מה הכוונה?
במה שאני רציתי, באמת חשבתי שצריך לעשות איכשהו שרק מי שרשום פה בפורום (אולי אם איזה מוניטין) יוכל להיצטרף (אפשר לעשות את זה שצריך לאשר ידנית להצטרפות) -
@צבי-ד-צ הפלטפורמות האלה עובדות שמשלמים מראש כמה שמעוניינים, רק שאם לא מצליחים להגיע כולם יחד לסכום תוך X זמן, מחזירים את הכסף לכל המשתתפים
אין טעם ב"הבטחה" לשלם ואחר כך אם הגעת לסכום לך תרדוף אחרי הרוח -
@צבי-ד-צ יש את זה https://headstart.co.il/ הם לוקחים עלמה של 10% כמדומני,
או קיקסטארטר (אנגלית) שלוקחים רק 5% כמדומני https://www.kickstarter.com/ -
@צדיק-תמים ועדיין לא הבנתי מה הבעיה להשתמש בזה?
-
@צבי-ד-צ אין בעיה טכנית, זה סתם תחושה שלי שאנשים יחששו לשים כסף בקיקסטאר שמארגן "@קו-משוכלל-מאוד" אלמוני. אולי אני טועה.
-
@צדיק-תמים נראה לי שאתה צודק, דהיינו שהאלמוני הזה יכול לקחת את הכסף וללכת לאן שהוא רוצה...
וכן חשבתי אח"כ עוד כמה בעיות, שלפני שמשלמים קודם רוצים לראות שיש ביקוש, ולא ישר לשלם וכו'לכן אני חוזר על השאלה, האם יש מישהו שיכול לבנות משהו פשוט יותר, שרק כותבים שרוצים, עם פרטים, ואח"כ אני מאמין שלא כ"כ אכפת לימות שישלמו כמה אנשים.
-
לכן אני חוזר על השאלה, האם יש מישהו שיכול לבנות משהו פשוט יותר, שרק כותבים שרוצים, עם פרטים, ואח"כ אני מאמין שלא כ"כ אכפת לימות שישלמו כמה אנשים.
למה נראה לך שהם ירצו לאסוף 100 שקל מכל אחד? ואם חלק בורחים באמצע מה הם יעשו עם הכסף?
וכן חשבתי אח"כ עוד כמה בעיות, שלפני שמשלמים קודם רוצים לראות שיש ביקוש, ולא ישר לשלם וכו'
זה דווקא לא בעיה, כי אם אין ביקוש ולא יגיעו לסכום, תקבל חזרה את הכסף מהפלטפורמה.
-
@צדיק-תמים כתב ברעיון נפלא לחידושים במערכות!!:
למה נראה לך שהם ירצו לאסוף 100 שקל מכל אחד? ואם חלק בורחים באמצע מה הם יעשו עם הכסף?
המזמין מתחייב לרכוש את הפיתוח, ונראה לי שאם מישהו רוצה פיתוח כלשהו, מוכן לקחת את הסיכון שמישהו לא ישלם שזה לא כ"כ מצוי א' כי אין כ"כ סיבה שמישהו סתם יכתוב שישלם ובסוף לא ישלם, ב'. כי בד"כ מדובר באנשים יחסית הגונים שמכירים אותם מהפורום וכמו שכתבתי
במה שאני רציתי, באמת חשבתי שצריך לעשות איכשהו שרק מי שרשום פה בפורום (אולי עם איזה מוניטין) יוכל להיצטרף (אפשר לעשות את זה שצריך לאשר ידנית להצטרפות)
ואולי אפשר לעשות שהיוזם יכול להוריד מישהו שלא מוכר לו וכדו'
-
@צדיק-תמים למעשה הכי טוב שימות יעשו את זה מובנה בפורום, אולי @שמואל או מישהו מהמנהלים יסדר את זה, אבל אם לא, על זה דיברתי.