עזרה קוד PHP קטנטן משום מה נתקע ואני לא מוצא שום שגיאה
-
הקוד PHP הזה אומנם קטנטן אבל אני לא יודע למה הוא מדפיס שגיאה
הדף הזה לא עובד ivrphone.online לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
הקוד הזה מיועד להוספה של סיפרה 1 לapi_add שבתפריט הראשי כחלק ממערכת מרובת שלוחות
הוא מבקש את ההגדרות ועובר בשתי לולאות על הקוד כדי למצוא בה את הערך הנוכחי ואז מוסיף אחד ומעדכן אותו<?php $token ="0773137770:123"; $apiUrl = "https://www.call2all.co.il/ym/api"; $extIniPath = "ivr2:ext.ini"; $url33 ="$apiUrl/GetTextFile?token=$token&what=$extIniPath"; $json = json_decode(file_get_contents($url33), true); $contents = $json['contents']; $the_big_array = explode("\n", $contents); $type = 0; foreach ($the_big_array as $value) { $the_big_array2 = explode("=", $value); $tet1 = $the_big_array2[0]; $tet2 = $the_big_array2[1]; $tet3 = "$tet1=$tet2"; if ($tet3 == 'api_add_0=text') { $type = $tet2 + 1; } } $ul22 ="$apiUrl/UpdateExtension?token=$token&path=ivr2:/&api_add_0=text=$type"; $json2 = json_decode(file_get_contents($url22), true); $ok = $json2['responseStatus']; if ($ok=='OK') { print "id_list_message=f-000."; exit(); } else { print "id_list_message=m-1080."; exit(); } ?>
תודה רבה
-
@ivrפון
פה יש משהו לא עקבי:
-
@איש-ימיני תודה אבל חסום לי התמונה
-
@ivrפון
שורות 19 ו 20:
משתנה: $url22 או $ul22 -
@איש-ימיני זה מילא אבל למה הוא כותב
הדף הזה לא עובד ivrphone.online לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
זה בשעה שהשרת עובד פצצה עם מאות משתמשים -
@ivrפון
שים את זה בתחילת הקוד//הדפס שגיאות php ini_set('display_errors', 1); error_reporting(E_ALL);
כך יהיה לך כיוון
-
@איש-ימיני תודה הבעיה הייתה בזה שהמשתנה tet2 שהוא נקלט כמחרות טקסט ואני ניסתי לבצע פעולת חישוב בשביל זה צריך להמיר אותו למחרוזת מספרית