@איש-ימיני תודה הבעיה הייתה בזה שהמשתנה tet2 שהוא נקלט כמחרות טקסט ואני ניסתי לבצע פעולת חישוב בשביל זה צריך להמיר אותו למחרוזת מספרית
עזרה קוד PHP קטנטן משום מה נתקע ואני לא מוצא שום שגיאה
-
הקוד PHP הזה אומנם קטנטן אבל אני לא יודע למה הוא מדפיס שגיאה
הדף הזה לא עובד ivrphone.online לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
הקוד הזה מיועד להוספה של סיפרה 1 לapi_add שבתפריט הראשי כחלק ממערכת מרובת שלוחות
הוא מבקש את ההגדרות ועובר בשתי לולאות על הקוד כדי למצוא בה את הערך הנוכחי ואז מוסיף אחד ומעדכן אותו<?php $token ="0773137770:123"; $apiUrl = "https://www.call2all.co.il/ym/api"; $extIniPath = "ivr2:ext.ini"; $url33 ="$apiUrl/GetTextFile?token=$token&what=$extIniPath"; $json = json_decode(file_get_contents($url33), true); $contents = $json['contents']; $the_big_array = explode("\n", $contents); $type = 0; foreach ($the_big_array as $value) { $the_big_array2 = explode("=", $value); $tet1 = $the_big_array2[0]; $tet2 = $the_big_array2[1]; $tet3 = "$tet1=$tet2"; if ($tet3 == 'api_add_0=text') { $type = $tet2 + 1; } } $ul22 ="$apiUrl/UpdateExtension?token=$token&path=ivr2:/&api_add_0=text=$type"; $json2 = json_decode(file_get_contents($url22), true); $ok = $json2['responseStatus']; if ($ok=='OK') { print "id_list_message=f-000."; exit(); } else { print "id_list_message=m-1080."; exit(); } ?> תודה רבה
-
@ivrפון
פה יש משהו לא עקבי:
-
@איש-ימיני תודה אבל חסום לי התמונה
-
@ivrפון
שורות 19 ו 20:
משתנה: $url22 או $ul22 -
@איש-ימיני זה מילא אבל למה הוא כותב
הדף הזה לא עובד ivrphone.online לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
זה בשעה שהשרת עובד פצצה עם מאות משתמשים -
@ivrפון
שים את זה בתחילת הקוד//הדפס שגיאות php ini_set('display_errors', 1); error_reporting(E_ALL);
כך יהיה לך כיוון
-
@איש-ימיני תודה הבעיה הייתה בזה שהמשתנה tet2 שהוא נקלט כמחרות טקסט ואני ניסתי לבצע פעולת חישוב בשביל זה צריך להמיר אותו למחרוזת מספרית