צנתוקים
-
-
@שאול עדיין לא ושוב תודה רבה רבה רבה רכבה
-
@מאיר-רוזנטל בזה אתה מסודר או צריך עזרה?
-
@שאול אם בבקשה אתה גם יכול לשלוח לי את ההגדרה ווווושוב
-
יש לך למעלה
-
פוסט זה נמחק! -
@פיסטוק-חלבי אתה עכשיו פגעת אותי לעי ני כולם ואני לא יודע אם מותר לי למחול לפני כמה זמן היה יום כיפור
ומה אכפת לך שאני כותב לו אתה לו מקבל את התראות ואפילו שכן מה אכפת לך שהוא עוזר לי הוא צדיקקקקקקקקקקק!!!
ואתה יכול לצחוק אבל...................
ואתה כתבת לבד בקישור של בתקווה להבנה ששולחים הגדרות ולא מבישים אנשים מה זה לביששששששששששששש -
@מאיר-רוזנטל
אני לא זלזלתי בו על כך שהוא צדיק אתה אפי' לא יודע כמה!!
אני מתנצל כי אין לי שום כוונה לפגוע בך זה פשוט התנקזות של המון כעס על הרבה חדשים שנכנסו ורק שואלים שאלות ואפי' לא עושים חיפוש קטן בפורום
ועכשיו אני מגלה לכולם סוד שהייתי חבר בפורום הקודם (ואני לא יחשוף את השם) ושם לא היה את כל השאלות האלו וזה היה פשוט נחמד להתחבר כל ההגדרות היו לפניך והשאלות לא היו שאלות הבנה לא בשביל זה נועד הפורום שם היה קטגוריה למתחילים והלוואי ויעשו את זה גם כאן
תבין אותי שזה מתסכל לראות את הפורום דועך מיום ליום איפה כל חברי הפורום שעבדו ופיתחו ללא לאות מה נשאר?? מי נשאר??
ועכשיו אבל אולי תסביר ליהודי פשוט כמוני מה כ''כ קשה לחפש לבד בפורום ולבנות לבד כמו כווולללללללםם
ואם אתה מאוד רוצה שמישהו יעזור לך והוא צדיקקקק!!! כמו @שאול תבקש ממנו את המייל שלו תתן לו את המספר מערכת והסיסמה והוא יכין לך את הקו
ואגב זה מה שהצעתי למעלה -
@שאול כן אני צריך עוד עזרה את ההגדרה של הצינתוקים כמו שכתבתי לפני
-
@מאיר-רוזנטל @פיסטוק-חלבי נתן לך הצעה יפה, תפרסם את המייל שלך או ש @שאול יתן לך את המייל שלו ותחסוך מאיתנו את הספאם המיותר הזה! בבקשה!!!
-
@שאול תתקשר לי ל: 0533775638 עם אתה יכול בבקשה
-
עברתי על השירשור ולא בדיוק הבנתי
אני צריך שאחרי ההקלטה זה יגיד לפעלת צינתוק וכו'
אשמח אם מישהו יטביא לי את ההגדרות
תודה רבה -
SNF1117@gmail.com
תוכל לעזור? -
בשלוחה של ההקלטה תכתוב את מספר הרשימת צינטוקים שאליה אתה רוצה לצנטק כל פעם שיקליטו הודעה
list_tzintuk=123
עכשיו כל פעם אחרי הקלטת הודעה, בתפריט אישור ההודעה אם לוחצים על 8 ההודעה תישמר+ישלח צינטוק למי שרשום לרשימת הצינטוקים
אתה יכול להחליף את ההודעה :
M1009 לשמיעת ההקלטה הקישו 1, לאישור ההקלטה הקישו 2, להקלטה מחודשת 3, לביטול וחזרה הקישו 4.
ולהוסיף "לשמירת ההודעה ושליחת צינטוק הקש 8,
אגב אפשר לשנות את זה מ-8 לכל מקש אחר." -
@ד-ב אני רוצה שישאל קודם אם לעשות צינתוק
-
@שמעון-ירחי
כשהוא יהיה בתפריט הזה "לשמיעת ההקלטה הקישו 1 וכו' "
אם ילחץ 8 זה ישמור את ההודעה וישלח צינטוק אם ילחץ 2 זה רק ישמור את ההודעה בלי צינטוק. -
@ד-ב הסתדר לי
אבל בשלוחה של ההקלטה זה לא עובר לי לשלוחה של הצינתוקים הנה ההגדרות ששמתי:
type=record
title=
folder_move=1
type=go_to_folder
go_to_folder=/58 -
@ד-ב ההא הבנתי תודה
-
@שמעון-ירחי
זה ממש לא הדרך שאני אמרתי לך,
בדרך שאני כתבתי כאן לא צריך שיעבור אחרי ההקלטה לשלוחת צינטוקים אלא שלוחת ההקלטה מפעילה את הצינטוק
בשביל זה אתה צריך לכתוב שם:type=record folder_move=1 list_tzintuk=XXX
במקום ה XXX תכתוב את מספר רשימת הצינטוקים שנרשמו אליה
בהצלחה -
@ד-ב צודק עשיתי עכשיו כמו שעשית
אבל אי אפשר לעשות את זה לדוג' על 2 יפעיל את הצינתוק?