צנתוקים
-
@שמואל-ש אם תרצה תוכל להשאיר לי בהודעת אימייל את כל הפרטים (מספר מערכת, סיסמה, שלוחת הקלטות, ושאר דברים ודרישות) ואסדר לך בעז"ה מחר
ללא כל תשלום -
@איש-יהודי-טוב מהו הכתובת אימייל שלך?
-
-
@שמואל-ש יש לך טעות בשלוחה של ההקלטות, ההקלטה לא עוברת לשלוחה שרצית, אתה צריך לכתוב כך:
folder_move=/1
עם / בהתחלה.
מה לא עובד לך?
עשית לפני כן שלוחה של הרשמה לקבלת צינתוק? עם אותו מס' רשימה? -
@dudu נראה לי שזה כן עובר,
ולגבי השאלה, זה בסדר הסתדרתי, פשוט חשבתי שצריך להשתנות מה שהוא אומר בסיום ההקלטה , לא תפסתי שזה רק אחרי שהוא אומר שההקלטה אושרה
כרגע הכל בסדר
תודה רבה!!! -
@שמואל-ש אם אתה רוצה שלא יצטרכו לאשר את ההקלטה אתה יכול להוסיף את ההגדרה שבלחיצה על # בסיום ההקלטה מייד ההודעה תאושר, ע"י הוספת ההגדרה:
record_ok=#
-
@dudu אני רוצה שבלחיצה על # בסיום ההקלטה הוא יעבור מיד לאישור ההקלטה ושליחת צינתוק או אישור ללא שליחת צינתוק
-
@שמואל-ש נו, אז תוסיף את ההגדרה שכתבתי,
ואז מייד בלחיצה על # הוא ישמע "ההודעה הוקלטה בהצלחה" ויעבור לתפריט שהגדרת לשליחת צינתוק או לא. -
@brochabar אמר בצנתוקים:
וסתם בשביל נוחות הפורום במקום צילומי מסך תעשה מה שכתוב כאן
אבל אם הוא עושה צילומי מסך יותר קל לעוזרים לגלות את הבעיה...
-
@dudu אפשר אולי לעשות שאחרי הקשת # יועברו לתפריט- לשמיעת ההקלטה/ לאישור ההקלטה עם צינתוק/ להקלטה מחדש /לאישור ההקלטה ללא צינתוק כמו בכל וואצאפון רגיל (-לאו דווקא הסדר הזה רק האפשרויות) דרך איזשהוא קומבינה ולא שיצטרכו לאשר ואח"כ לבחור אם לשלוח צינתוק או שההקלטה תאושר לבד ורק יבחרו האם לצנתק-אני רוצה שהכל יהיה בתפריט אחד-אם לאשר או לשמוע והאם לאשר עם צינתוק או בלי
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
-
@dudu אפשר אולי לעשות שאחרי הקשת # יועברו לתפריט- לשמיעת ההקלטה/ לאישור ההקלטה עם צינתוק/ להקלטה מחדש /לאישור ההקלטה ללא צינתוק כמו בכל וואצאפון רגיל (-לאו דווקא הסדר הזה רק האפשרויות) דרך איזשהוא קומבינה ולא שיצטרכו לאשר ואח"כ לבחור אם לשלוח צינתוק או שההקלטה תאושר לבד ורק יבחרו האם לצנתק-אני רוצה שהכל יהיה בתפריט אחד-אם לאשר או לשמוע והאם לאשר עם צינתוק או בלי
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
ממש לא נראה לי
מכיוון שהתפריט של אישור הקלטה (שמיעת הקלטה, אישור הקלטה וכו') מובנה בהגדרות -
@איש-יהודי-טוב תסתכל פה
בחלק "שינוי הפניות מקשי התפריט שלאחר ההקלטה" -
@איש-יהודי-טוב תסתכל פה
בחלק "שינוי הפניות מקשי התפריט שלאחר ההקלטה"נו אז תעשה ככה
-
@איש-יהודי-טוב אבל אני רוצה לעשות שיהיה באישור ההקלטה-או אישור עם צינתוק וגם בלי
אני באמצע לעבוד על זה יכול להיות שעליתי על משהו... -
@שמואל-ש עכשיו מוגדר בשלוחה 2-ההקלטות זה
type=record folder_move=1 record_end_goto=/364 say_record_number=no say_record_menu=no option_record=-1- menu_record_options_1=record_play menu_record_options_2=go_to_folder go_to_folder=/364/1 menu_record_options_3=record_again menu_record_options_4=record_cancel menu_record_options_5=go_to_folder ;; ***DUP*** go_to_folder=/ menu_record_options_6=continue_recording
אני רק לא מבין מה נהיה לי בשורה 12 לפני המילים go_to_folder-כמה שאני מוחק אותם, הם חוזרים!
-
@שמואל-ש אל תיתיחס לזה גם אצלי זה קורה לפעמים
-
@איש-יהודי-טוב איפה צריך להכניס את זה???
-
-
@איש-יהודי-טוב סליחה שלא הגבתי מיד פשוט חסר לי עוד שתי מוניטין כדי שאוכל להגיב כבן אדם... אולי תתן לי...
@איש-יהודי-טוב אמר בצנתוקים:
את מה?את כל מה שכתוב בטקסט הצהוב
-
@איש-יהודי-טוב @dudu למעשה הצלחתי להגדיר שמקש 1 יהיה שמיעה, 3 הקלטה מחדש, 4 ביטול,5 אישור ללא צינתוק, 6 הקלטת המשך.
אך מה שאני לא מצליח בשום אופן הוא לעשות שמקש 2 יאשר את ההקלטה וישלח צינתוק ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עשה לי צינתוק במקש 2, רק אם כבר זה על ידי עוד תפריט (-שיצטרכו להקיש כמה פעמים 2 וזה אני לא רוצה) אני רוצה שבהקשה אחת על מקש 2 יאשר וישלח צינתוק!ניסיתי לעשות שיעבור לשלוחה ששם יש את ההגדרות דלהלן
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
וזה לא עזר-הייתי צריך להקיש פעמיים 2