צנתוקים
-
@brochabar אמר בצנתוקים:
וסתם בשביל נוחות הפורום במקום צילומי מסך תעשה מה שכתוב כאן
אבל אם הוא עושה צילומי מסך יותר קל לעוזרים לגלות את הבעיה...
-
@dudu אפשר אולי לעשות שאחרי הקשת # יועברו לתפריט- לשמיעת ההקלטה/ לאישור ההקלטה עם צינתוק/ להקלטה מחדש /לאישור ההקלטה ללא צינתוק כמו בכל וואצאפון רגיל (-לאו דווקא הסדר הזה רק האפשרויות) דרך איזשהוא קומבינה ולא שיצטרכו לאשר ואח"כ לבחור אם לשלוח צינתוק או שההקלטה תאושר לבד ורק יבחרו האם לצנתק-אני רוצה שהכל יהיה בתפריט אחד-אם לאשר או לשמוע והאם לאשר עם צינתוק או בלי
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
-
@dudu אפשר אולי לעשות שאחרי הקשת # יועברו לתפריט- לשמיעת ההקלטה/ לאישור ההקלטה עם צינתוק/ להקלטה מחדש /לאישור ההקלטה ללא צינתוק כמו בכל וואצאפון רגיל (-לאו דווקא הסדר הזה רק האפשרויות) דרך איזשהוא קומבינה ולא שיצטרכו לאשר ואח"כ לבחור אם לשלוח צינתוק או שההקלטה תאושר לבד ורק יבחרו האם לצנתק-אני רוצה שהכל יהיה בתפריט אחד-אם לאשר או לשמוע והאם לאשר עם צינתוק או בלי
תודה רבה לכל העוזרים והמסייעים
ממש לא נראה לי
מכיוון שהתפריט של אישור הקלטה (שמיעת הקלטה, אישור הקלטה וכו') מובנה בהגדרות -
@איש-יהודי-טוב תסתכל פה
בחלק "שינוי הפניות מקשי התפריט שלאחר ההקלטה" -
@איש-יהודי-טוב תסתכל פה
בחלק "שינוי הפניות מקשי התפריט שלאחר ההקלטה"נו אז תעשה ככה
-
@איש-יהודי-טוב אבל אני רוצה לעשות שיהיה באישור ההקלטה-או אישור עם צינתוק וגם בלי
אני באמצע לעבוד על זה יכול להיות שעליתי על משהו... -
@שמואל-ש עכשיו מוגדר בשלוחה 2-ההקלטות זה
type=record folder_move=1 record_end_goto=/364 say_record_number=no say_record_menu=no option_record=-1- menu_record_options_1=record_play menu_record_options_2=go_to_folder go_to_folder=/364/1 menu_record_options_3=record_again menu_record_options_4=record_cancel menu_record_options_5=go_to_folder ;; ***DUP*** go_to_folder=/ menu_record_options_6=continue_recording
אני רק לא מבין מה נהיה לי בשורה 12 לפני המילים go_to_folder-כמה שאני מוחק אותם, הם חוזרים!
-
@שמואל-ש אל תיתיחס לזה גם אצלי זה קורה לפעמים
-
@איש-יהודי-טוב איפה צריך להכניס את זה???
-
-
@איש-יהודי-טוב סליחה שלא הגבתי מיד פשוט חסר לי עוד שתי מוניטין כדי שאוכל להגיב כבן אדם... אולי תתן לי...
@איש-יהודי-טוב אמר בצנתוקים:
את מה?את כל מה שכתוב בטקסט הצהוב
-
@איש-יהודי-טוב @dudu למעשה הצלחתי להגדיר שמקש 1 יהיה שמיעה, 3 הקלטה מחדש, 4 ביטול,5 אישור ללא צינתוק, 6 הקלטת המשך.
אך מה שאני לא מצליח בשום אופן הוא לעשות שמקש 2 יאשר את ההקלטה וישלח צינתוק ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עשה לי צינתוק במקש 2, רק אם כבר זה על ידי עוד תפריט (-שיצטרכו להקיש כמה פעמים 2 וזה אני לא רוצה) אני רוצה שבהקשה אחת על מקש 2 יאשר וישלח צינתוק!ניסיתי לעשות שיעבור לשלוחה ששם יש את ההגדרות דלהלן
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
וזה לא עזר-הייתי צריך להקיש פעמיים 2
-
@איש-יהודי-טוב @dudu למעשה הצלחתי להגדיר שמקש 1 יהיה שמיעה, 3 הקלטה מחדש, 4 ביטול,5 אישור ללא צינתוק, 6 הקלטת המשך.
אך מה שאני לא מצליח בשום אופן הוא לעשות שמקש 2 יאשר את ההקלטה וישלח צינתוק ניסיתי הרבה דברים ושום דבר לא עשה לי צינתוק במקש 2, רק אם כבר זה על ידי עוד תפריט (-שיצטרכו להקיש כמה פעמים 2 וזה אני לא רוצה) אני רוצה שבהקשה אחת על מקש 2 יאשר וישלח צינתוק!ניסיתי לעשות שיעבור לשלוחה ששם יש את ההגדרות דלהלן
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
וזה לא עזר-הייתי צריך להקיש פעמיים 2
בלתי אפשרי לעשות ככה את מקש 2
-
@איש-יהודי-טוב למה לא?
-
@איש-יהודי-טוב למה לא?
סליחה מצאתי אפשרות
תעשה שאחרי אישור ההודעה (מקש 2) יעבור לשלוחה אחרת (לדוגמא78) ושהשלוחה הזאת תהיה הפעלת צינתוק בלבד ואת ההודעה "הצינתוק נשלח בהצלחה" תהפוך לשניה של שקט וככה יאשר את ההודעה ללא שום בעיות וגם לא יהיה לך שום סיבוכים -
@איש-יהודי-טוב אתה יכול בבקשה להעלות לי את ההגדרות שאני צריך להכניס-בכל השלוחות?
-
@איש-יהודי-טוב אתה יכול להעלות לי את ההגדרות שאני צריך להכניס-בכל השלוחות?
מתפלל מנחה וכבר שם
-
@איש-יהודי-טוב כמוני כמוך
-
@איש-יהודי-טוב שלום ותודה ולהתראות
-