יש אפשרות לעשות שאם מישהו ניכנס לשלוחה מסויימת אז נגיד 3 דקות אח"כ א"א להכנס לשלוחה?
-
יש לי שלוחה להפעלת צינתוק ואני רוצה שאם מישהו יפעיל צינתוק אז לא יהיה אפשרות אח"כ כמה דקות להפעיל צינתוק שוב.
יש כזו אפשרות רגילה או בעקיפין? -
-
-
@מזדה כתב ביש אפשרות לעשות שאם מישהו ניכנס לשלוחה מסויימת אז נגיד 3 דקות אח"כ א"א להכנס לשלוחה?:
אני רוצה שאם מישהו אחד נכנס לשלוחה אז לכולם לא יהיה אפשרות להכנס לשלוחה במשך 3 דקות.
ולזה בדיוק בא הפיתרון הזה, ע"ש (רק צריך לשנות את השעה לדקות)
-
@מזדה
לכאורה @צבי-ד-צ צודק
ואם כך ההגדרות אמורות להראות כך
בשלוחה שאתה רוצה להגביל כניסה פעם שלוש דקות תוסיף את ההגדרות הבאותenter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no say_name=no enter_id_phone_from_list_all_information_error_goto_say_message=no enter_id_error_goto=/1000 check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.3m.1.3m
ובשלוחה 1000 תגדיר כך
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/EnterID/ListAllInformation add_id_to_list_key_first=1111,1,,, add_id_to_list_end_goto=XXX
ובשורה 4 במקום הXXX תכתוב את השלוחה שאליה אתה רוצה שיכנסו פעם בשלוש דקות.
וכן יש לעלות קובץ של שניה שקט לשלוחה 1000 בשםM3411
ובשםM3410
-
@אליהושש @צבי-ד-צ תודה רבה.
אולי תוכלו רק להסביר לי אם אני רוצה הגבלה של 2 דקות אני צריך להגדיר כך???enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no say_name=no enter_id_phone_from_list_all_information_error_goto_say_message=no enter_id_error_goto=/1000 check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.2m.1.2m
ובאמת יש עדיין את הבאג הזה...
@אליהושש אליהושש אין לי מושג למה כל מספר בפעם הראשונה אומר לו "השלוחה אליה ביקשת לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות, אנא פנה למנהל המערכת"
תודה רבה רבה -
@מזדה כתב ביש אפשרות לעשות שאם מישהו ניכנס לשלוחה מסויימת אז נגיד 3 דקות אח"כ א"א להכנס לשלוחה?:
ובאמת יש עדיין את הבאג הזה...
@אליהושש אליהושש אין לי מושג למה כל מספר בפעם הראשונה אומר לו "השלוחה אליה ביקשת לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות, אנא פנה למנהל המערכת"
תודה רבה רבה
גם לי זה היה, פשוט השתקתי את ההודעה, מעניין באמת למה זה.
-
@צבי-ד-צ @אליהושש
סליחה על ההקפצה...
אני רוצה להגביל שתי כניסות בשעתיים, כך אני צריך להגדיר? (כמובן זה רק בשלוחה עצמה)enter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no say_name=no enter_id_phone_from_list_all_information_error_goto_say_message=no enter_id_error_goto=/1000 check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.2h.2.2h