יעול מערכת
-
שלום וברכה,
יש לי קו של הודעות עבור הישיבה בה אני לומד ששם ניתן לשמוע הודעות של שמחות של בני ובוגרי הישיבה, וברוך השם הישיבה גדלה ואני מחפש פיתרון איך לייעל את הקו בצורה כזאת שלדוגמה בוגרי הישיבה לא יקבלו צינתוקים של שמחות של בני הישיבה שצעירים בהרבה מהם והם אינם מכירים אותם וכו', אבל אני לא רוצה לעשות את זה בצורה של רשימות צינתוקים לכל שיעור בנפרד כי ב"ה הישיבה כבר עומדת הרבה שנים ואני אצטרך לעשות הרבה מאד רשימות צינתוקים וכל אחד יצטרך לרשום את עצמו בכמה רשימות במקביל.
אשמח באם יש למישהו רעיון שיוכל לעזור לי בנידון. -
@תיקון-טעות אני יכול לעשות לך פיתוח של צינטוקים מיוחדים בAPI
מה שאני יעשה זה הרשמה של כל תלמיד לרשימת צינטוקים נפרדת זאת אומרת שעם לומדים בישיבה 1000 בחורים יהיה 1000 רשימות צינטוקים שבכל אחד תלמיד אחד
וברע שאתה רוצה להפעיל צינטוק אתה בוחר את השנים לדוגמה כל הבחורים שנכנסו בתשפ וכו' ובין שנה לשנה כוכבית וזה מפעיל צינטוקים רק לבחורים הרלונטים כמובן שכל זה ידרוש פיתוח מיוחד לפי הצרכים שלך
לקבלת הצעת מחר פנה למייל cs@ivrphone.onlie וואסטפ 0556748402 -
@ivrפון
אבל התלמיד יצטרך להירשם לקבלת צינתוק לרשימה שתגדיר לו, לא? אחרת זה יעלה יחידות. לא? -
@קובי-י כן אני בונה שלוחת הרשמה בAPI שרושמת כל תלמיד לרשימת צינטוקם חינמית נפרדת וההפעלת צינטוק היא בAPI לפי התלמידים
-
@תיקון-טעות כמובן שאפשר אחרת בעוד צורות אפשר גם להקיש את השנה שבה הבחור נכנס לישיבה וזה יחשב אם מי הוא למד
-
@ivrפון
כן אבל כל בחור יצטרך להירשם מחדש לצינתוקים? נכון? -
@קובי-י זה ברור אין צורה אחרת רק בתשלום יחידות
-
@ivrפון ואיך אני עושה את זה שייחשב מעצמו עם מי הוא למד?
-
@תיקון-טעות זה כבר חישוב פשוט מאד
אתה נותן לי רשימה של כל תלמיד מתי הוא נכנס
וכמה שיעורים יש בישיבה
ועושים חישוב בהפעלת הצינטוק
לדוגמה עם יש 5 שיעורים עושים +5 ו-5 וא זה גם הקטנים ממנו וגם הגדולים ממנו שלמדו איתו -
@תיקון-טעות
מה הבעייה בתבנית לכל שיעור לדוג' 1 לשיעור א וכו' ומקסימום יצנטק גם לשיעור אחד מתחת אם צריך
ברעיון אין הבדל כ"כ אם כל אחד נרשם לבד או שזו אותה רשימה לכל השיעור -
@פיסטוק-פרווה גם אפשר אבל הוא צריך שלוחת API שמחשבת לאיזה שיעורעים להפעיל צינוק כי עם לא הוא חצתרך להפעיל ל11 רשימות
-
@ivrפון
לא חייב,
אם הבחור לדוג' בועד חמישי הוא יכול לצנטק לועד רביעי, חמישי, שישי ומקסימום שביעי, אבל אם הוא רוצה שתמיד זה יצנטק ל2 שיעורים מעל ואחד מתחת אז כן, מומלץ לו להשתמש במודול API