זיהוי מספר מחייג
-
זה הגדרות בתפריט ראשי שלי
type=menu enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes login_add_val_name_folder=/EnterID record_name=no say_name=no DUP*** say_name=val_name IdType_hidden EnterId_hiddenואני לא מבין למה חלק משמות כן מופיע לי וחלק לא מה הסבר
מה לא בסדר ?????????????????? -
@המנייעס
הכנסת את כל השמות לקובץ אנטר איד?
ואם כן האם הכנסת את כולם בייחד?
כי צריך קודם מספר ואז = ואז שם, ולפעמים שוכחים ועושים קודם שם ולכן גם ם בקובץ זה נראה תקין אבל המערכת לא קוראת את זה כי זה שם= פלאפון ולא ההיפך. -
@קובי-י
לא הבנתי ככה בסדר
יעקב=05555555
???? -
-
@המנייעס כתב בזיהוי מספר מחייג:
מה זה אומר כולם ביחד ??
מה שאני מתכווין שאם אתה אומר שרק חלק עובד, לפעמים זה בגלל שחלק הכנסת בצורה טובה (קודם מספר ואז שם,) וחלק הכנסת בצורה הפוכה!
@המנייעס כתב בזיהוי מספר מחייג:
לא הבנתי ככה בסדר
יעקב=05555555תלוי מה כתבת קודם, בגלל שזה מספר זה תמיד נראה אותו דבר, אבל אתה צריך קודם לכתוב מספר ואז שוו ואז שם
עיין כאן
ותסתכל גם - כאן -
@קובי-י
מה שאני עשיתי לפני שראיתי את כל האפשרויות הפשוטות יותר באקסל, זה פשוט בטבלה בוורד, העתקתי את העמודה של המספרים לימין השמות, והמר לטקסט ולבחור שם שיעשה =
(אבל בודאי שהאקסל לכאו' יותר קל) -
@צבי-ד-צ
כן לא משנה אבל חייבים קודם מספר!
לא משנה איך עושים -
@קובי-י כן, לכן לאחר נססיונות רביפם ומתישים, הבנתי שאני צריך להחליף את הצד של המספרים...
-
@קובי-י
זה מה שרשום באנטר אי די ועדין חלק מהשמות מופיע וחלק לא

-
@המנייעס
הסתדרתי תודה לכולם
הביעה היתה שבאתר זה היה נראה ככה אבל כשהורדתי את הקובץ
ופתחתי אתו דרך פנקס הרשימות ראיתי שאכן כך השם היה לפני הטלפון -
@המנייעס
זה מה שכתבתי בהתחלה שגם אם זה נראה נכון, תלוי איך כותבים את זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות