הפעלת משימת צינתוק חינמי עם כלל נוסף
-
@הבוס-הגדול
אפשרי שבפעם הראשונה ירשם לציתוק יומי ואח"כ הרשמה נוספת ברשימת תפוצה ואז אפשר להכניס ולהוציא ברשימת תפוצה בצורה שקטה אבל לעשות שרק אם רשום ברשימת תפוצה ישלח צינתוק חינמי אפשר רק בAPI -
@שמואל-9 כתב בהפעלת משימת צינתוק חינמי עם כלל נוסף:
@הבוס-הגדול
אפשרי שבפעם הראשונה ירשם לציתוק יומי ואח"כ הרשמה נוספת ברשימת תפוצה ואז אפשר להכניס ולהוציא ברשימת תפוצה בצורה שקטה אבל לעשות שרק אם רשום ברשימת תפוצה ישלח צינתוק חינמי אפשר רק בAPIאפשר קישור להגדרות ה API בבקשה?
-
@הבוס-הגדול
זה לא קישור לקודים
API זה אומר שאין את זה מפותח בימות אם אתה רוצה שיפתחו או שתפנה לשירות לקוחות או שתפנה אלי בכתובת 8445104@gmail.com -
@שמואל-9 כתב בהפעלת משימת צינתוק חינמי עם כלל נוסף:
@הבוס-הגדול
זה לא קישור לקודים
API זה אומר שאין את זה מפותח בימות אם אתה רוצה שיפתחו או שתפנה לשירות לקוחות או שתפנה אלי בכתובת 8445104@gmail.comיש לי מפתח API מומחה - רק הוא לא מכיר את ימות, לכן בקשתי קישור הגדרות ימות ב API ואיך זה עובד. תיעוד API ימות, במילים אחרים.
תודה רבה -
@הבוס-הגדול בבקשה
https://f2.freeivr.co.il/topic/55/api-גישת-מפתחים-למערכות/65
ואם צריך עזרה אפשר לשאול כאן
נשמח לעזור -
@הלי תודה זה גם עזר לי מאוד
-
כמדומני שיש כאן טעות
לא ניתן להוציא בAPI צינתוק חינמי לחלק מרשימה חינמית
[לפחות אני לא מכיר אפשרות כזאת וגם הנהלת ימות לא מכירים]יש רק דרך הטלפון אפשרות [בחיוג תוכל לשלוח למישהו מסויים מתוך הרשימה [או בשרשור ארוך לכמה] ע"י מודל הקלטות לID
-
@מנסה
הAPI יוצר לכל אחד רשימת ציתוקים לפי המספר טלפון שלו -
כמובן שזה אפשרי
אבל בשביל זה צריך להתכונן לזה מראש ולא למי שכבר יש רשימת צינתוקים ורוצה להפעיל צינתוק לחלק מהרשימה -
@מנסה
נכון מאוד