השתתפות הציבור ביחד לפיתוחים
-
מי שמוכן להשתתף אפילו קצת שיציין וביחד נפתח את כל הפיתוחים הנ"ל
או שיצור קשר בכתובת 8445104@gmail.com
פירוט הפיתוחים ועלויות- הטמעה בכל מודול - שמיעת פקיעת התוקף למאזין מקובץ ini
בנוסף, אפשרות שמיעת פקיעת תוקף משלוחה אחרת) האפשרות תחול רק על מפתח=ערך, ולא על ערך בלבד ללא מפתח (עלות פיתוח: 819 ₪ - מודול הוספת ערכים - הגדרת תוקף דרך הטלפוןadd_id_to_list_value_expired) )עלות פיתוח: 819 ₪
- מודול חדש - שמיעת פקיעת תוקף ע"י הקשת מספר טלפון (מצב מנהל (עלות פיתוח: 234 ₪ (משום שזה המשך לסעיף 1)
- מודול הוספת ערכים: להפיק דוח + שליחה למייל .
הוספת ערכי ID , מספר מחייג, מספר מחוייג, תאריך רישום עברי, תאריך רישום לועזי ,
שעת רישום, תאריך תפוגה, שעת תפוגה .
עלות פיתוח: 585 ₪ - פיתוח ברשימה לבנה - אם מוגדר no שילך לשלוחה אחרת (goto)
עלות פיתוח: 234 ₪ - הטמעה בכל מודול - פילטר האם מספר נמצא בקובץ ini
עלות פיתוח בדומה לקיים כמו פילטר רשימת תפוצה / צינתוקים: 819 ש" ח
עלות פיתוח פילטר ב 2 רשימות במקביל (במידה ואפשרי): 2,340 ₪ - פיתוח ב EnterID : באם לא זוהה לפי ID מכל סיבה שהיא (כגון שלא קיים ברשימה)
יאושר ויכנס לשלוחה ללא ID .
עלות פיתוח: 468 ₪
- הטמעה בכל מודול - שמיעת פקיעת התוקף למאזין מקובץ ini
-
@שמואל-9 שים לב שאין צורך בפיתוח של סעיף 2, ניתן להגדיר את זה בשלוחה נוספת של הוספת ערכים,
לסעיף 3 יש את המודול של @ivrפון
לסעיף 7 יש פתרון שיעבור לשלוחה אחרת שתכניס אותו עם זיהוי Phone ואז המערכת חייבת לזהות אותו (אא"כ מספר חסוי ואז אפשר להגדיר black_no_phone)
-
@CUBASE
לסעיף 2 רציתי שאני יוכל להקיש דרך הטלפון תוקף שאני יקיש מספר ואז תוקף וזה עדיין לא קיים
בסעיף 3 זה מודול חיצוני שלא כולם רוצים לחשוף את הסיסמא של המערכת
הכל אופן אני כבר לא צריך את זה כי מישהו פיתח לי בAPI את הכל -
@שמואל-9 למה לא קיים, אחרי הקשת הטלפון אתה מעביר אותו לשלוחת אחרת ששם הוא מקיש תוקף
-
@CUBASE
איך בדיוק תגיד לי -
type=add_id_to_list ;מיקום הקובץ ext של השלוחה בה אתה מגדיר add_id_to_list_location_list=... ;שישנה את ערך התוקף add_id_to_list_key=add_id_to_list_value_expired ;מפתח לפי הקלדה add_id_to_list_value_type=keyboard add_id_to_list_end_goto=השלוחה של ההוספה
אתה צודק שככה צריך קודם להקליד את התוקף ורק אז את הערך
-
@CUBASE
וזה בדיוק רציתי הפוך קודם את המספר ואז את התוקף כדי שאני יוסיף לרשימה לבנה