פניות תח"צ בטלפון
-
בעבר עשיתי מערכת כזו אך היו בה כמה חסרונות
כעת לאחר בקשות חוזרות לפתיחה מחודשת של המערכת אשמח לעזרת הציבור בענין
למערכת מושלמת כי הידע שלי בקבלת נתונים שואף ל 0 (אל דאגה, רק שואף)
אני צריך בעצם הרשמה ראשונית למערכת שבפעם הבאה יזהה לפי טלפון את : שם, מייל, מ.ז. , כתובת, טלפון, וכדומה
ומי שכבר רשום יתבקש להקיש תאריך / לתאריך של היום הקישו X ,
שעה כנ"ל
חברה
עיר
מספר קו
סוג תלונה
וכן עזה"דוכן צריך שאוכל להוציא מידי פעם אקסל עם הנתונים הרלוונטיים בלבד כדי לשלוח
מי שמוכן לסייע במייל (כאן אני פחות זמין) A039724907@gmail.com
זה יועיל לכל נוסעי התח"צ וכמובן אפרסם פה כשיתחמם משהוכמובן אם יש למישהו דרך שישלח אוטומטי למייל של משרד התחבורה ועותק אלי (למעקב) איזה סקריפט וכדומה כל מידע יעזור
רק דגשים:
א. לא להטריד מי שלא מתמצא ממש בנושא
ב. אין לי כרגע כסף אז פיתוחים בתשלום תשאירו למישהו אחר
ג. ולכן הפניה היא או לימי שמתמצא ומוכן להתנדב קצת
או למי שמעונין לתרום אפילו קצת כדי שיהיה ממה לשלם(וא"כ אעדכן כדי שיהיה לי למי לשלם...) -
@מתנסה-php-api אני באמצע לפתח כזה דבר עם רישום ח"פ ושליחת תלונות אוטומטית כולל בקרה על מספר הקו והתחנה והחלופה (שלא כבקווים אחרים שיכולים להקיש גם מספר קו שלא קיים וגם מספר תחנה שלא קשור לקו ועיר שלא קשורה לקו וזה שולח את התלונה ומוריד את אימון משרד התחבורה במערכת לאפס אחרי שמקבלים פרטים שלא מתחילים להיות בכיוון) + זיהוי דיבור במקרה שיש צורך להוסיף טקסט
רק פשוט יש עבודה שדורשת את הזמן שלי... -
ממש פרוייקט מיוחד , תודה לכל העוסקים במלאכה , אני בטוח שזה יעשה הרבה טוב לציבור .
-
@קו-הרהיטים @שמואל-ש @מתנסה-php-api
אני הקמתי לפני מספר שנים כזה מערכת וזה עדיין פעיל
מספר מערכת: 0773017299
אני אשמח לשדרג את זה
-
פוסט זה נמחק! -
@WIZNITZ הכרתי כבר את המערכת אבל יש בו חסרונות (אני מדגיש - אני לא רוצה להקטין או להתקיף, רק להאיר ולא להעיר)
1.אפשר להכניס כל קו שרוצים
2.אפשר להכניס לכל קו כל מספר תחנה - אפילו שלא קשור לקו
3.אפשר להכניס כל עיר אפילו שלא קשור לקו
4.איך יוצא הזיהוי דיבור? מדויק?
4.המיילים נשלחים אוטומטית?
5.צריך להכניס נתונים אישיים כל פעם מחדש
6.השדות למילוי לא תמיד מתאימים לסוג התלונה שנבחרהיכול להיות שאשתדל להמשיך בפיתוח, אבל אני רוצה לדעת קודם כל אם אין עוד מישהו שעובד על דבר כזה, כי אני לא רוצה לעבוד ואז למצוא שהיה עוד מישהו וסתם התאמצתי
וחוץ מזה השאלה האם אנשים אכן ישתמשו בזה או ישתמשו במה שיש כבר ואז עבדתי שוב לסתם... -
@שמואל-ש @מתנסה-php-api @WIZNITZ אדרבה.
תרימו את הכפפה ביחד.
[אם בהמשך יצטרכו תשלום סמלי בשביל שרת או כיוצא בזה, אני מוכן לשלם]. -
@ישראל10 כתב בפניות תח"צ בטלפון:
[אם בהמשך יצטרכו תשלום סמלי בשביל שרת או כיוצא בזה, אני מוכן לשלם].
יצטרכו עבור שידרוג שרת שיש לי שיוכל לעמוד בעומס (-אם אכן יהיה), ועבור זיהוי דיבור איכותי, ועבור שליחת מיילים אוטומטית שאם זה עובר את המגבלה זה עולה כסף
-
@שמואל-ש @WIZNITZ @דוד-20 @ישראל10 @קו-הרהיטים
אשמח לסכם פה :
א. @ WIZNITZ הציע לשדרג מערכת קיימת שלו ,מבדיקה שלי (אשמח לשמוע דעות נוספות) זה נראה פחות מהמערכת שסגרתי (023136477)
ב. @ שמואל-ש באמצע לפתח משהו משוכלל יותר (כמה זמן צפוי שיקח? לעבוד בינתים על משהו זמני פשוט יותר?)
ג. @ ישראל10 {נ"ל שיש גם עוד} מוכן להשתתף במימון של הפיתוח של @ שמואל-שהערות שלי:
א. אם יש עוד מערכת קיימת או פיתוח גם חלקי נשמח שיציע את עצמו המחזיק בדבר
ב. @ שמואל-ש כמה זמן צפוי שיקח? לעבוד בינתים על משהו זמני פשוט יותר? (אשמח גם אופציה למייל שלך {שלי לעיל}כשאני לא תמיד בפורום או לדברים שלא אוהבים להתפרסם)
ג. יש את ענין המייל ש
כדאי שישלח אוטומטי מיידי וכמו שכתבתי כדאי שישלח עותק לעוד מייל א קובץ tts במערכת וכדומה כדי שיוכלו לעקוב
וכן חייב לצאת בצורה מסודרת ממייל של גימייל כדי שלא יגיע לספאם ושו"ת
וכן צריך לצאת מנוסח היטב
ד. בכל אופן כדאי לנסות במספר שהבאתי לעיל {אם יש צורך אצרף את ההגדרות} ולעבוד בכיוון הזה למשל שרק אם בחר קו בין עירוני ישאל מאיפה לאן
וכן רק אם בחר איחור ישאל כמה זמן היה האיחור וכן עזה"דוסליחה מכולם על התיוג אם מפריע למישהו אדע לפעם אחרת {לי אישית זה עוזר לפעמים}
-
@מתנסה-php-api יש לך בעיה עם התיוג, אתה עושה רווח אחרי ה@ אז אני יתייג בשבילך את כל מי שתייגת
@WIZNITZ @ישראל10 @שמואל-ש -
@מתנסה-php-api כתב בפניות תח"צ בטלפון:
זה נראה פחות מהמערכת שסגרתי (023136477)
אם זה סגור אז אי אפשר לדעת מה היה שם...
כמה זמן צפוי שיקח?
זמן עבודה למעשה לכאורה עוד כ 10-20 שעות - אולי יותר (כולל רישום ח"פ לקו עם זיהוי דיבור, מהלך מפורט להכנסת פנייה עם הפרטים המדוייקים שצריכים לסוג תלונה זה, מערכת בקרה על כל התלונות - על הזיהוי דיבור האם הומר טוב וכן על התלונות עצמם האם לא הוגשו שטויות (כנראה אצטרך עזרה בבודקים))
לעבוד בינתים על משהו זמני פשוט יותר?
בחירה שלך...
כדאי שישלח אוטומטי מיידי
כמובן
וכמו שכתבתי כדאי שישלח עותק לעוד מייל א קובץ tts במערכת וכדומה כדי שיוכלו לעקוב
מבחינת החזקת הנתונים - אז קודם כל אפשר לראות את זה בדואר יוצא, וחוץ מזה הכל נשמר ב DB מאוד יפה כדי שיוכלו להוריד נתונים לפי סינונים כלשהם
-
@שמואל-ש כתב
אם זה סגור אז אי אפשר לדעת מה היה שם...סליחה סידרתי, אשמח שתנסה שם לקלוט את רעיון השאלות שמותאמות על פי תשובות קודמות
זמן עבודה למעשה לכאורה עוד כ 10-20 שעות - אולי יותר (כולל רישום ח"פ לקו עם זיהוי דיבור, מהלך מפורט להכנסת פנייה עם הפרטים המדוייקים שצריכים לסוג תלונה זה,
וכמה זמן זה יקח מבחינתי {10-20 שעות לחלק לחצי שעה או שעתיים ליום או מה ? }
לעבוד בינתים על משהו זמני פשוט יותר?מערכת בקרה על כל התלונות - על הזיהוי דיבור האם הומר טוב וכן על התלונות עצמם האם לא הוגשו שטויות (כנראה אצטרך עזרה בבודקים))
כלומר בדיקה ידנית? זה הרבה עבודה בהנחה שיהיה מדובר על משהו ארצי
כתב מבחינת החזקת הנתונים - אז קודם כל אפשר לראות את זה בדואר יוצא, וחוץ מזה הכל נשמר ב DB מאוד יפה כדי שיוכלו להוריד נתונים לפי סינונים כלשהם
זיהוי דיבור לא אמור לעלות תשלום חודשי?
-
אולי מספיק מדגמים
-
וכמה זמן זה יקח מבחינתי {10-20 שעות לחלק לחצי שעה או שעתיים ליום או מה ? }
לעבוד בינתים על משהו זמני פשוט יותר?לא הבנתי
לא בדיוק
אין לי כוח לפרט כאן את דרך הפעולה שאני רוצה שזה יעבוד, אולי כשאסיים ומישהו באמת רוצה לעזור לי בקבוע אדבר איתו על זהזיהוי דיבור לא אמור לעלות תשלום חודשי?
כמובן
יש דווקא כמות חודשית חינמית, אבל כן, זה עולה@שמואל-ש כתב בפניות תח"צ בטלפון:
ועבור זיהוי דיבור איכותי
-
@שמואל-ש שאלתי כמה זמן צפוי בימים כלומר כמה אתה עובד על זה וממילא אדע האם לעבוד על משהו זמני
לגבי הזיהוי דיבור מה הסדר גודל שעולה כי אחרי הכל צריך לזה א"כ מימון קבוע
כמו"כ אשמח לאופציה לתקשר במייל -
@שמואל-ש שאלתי כמה זמן צפוי בימים כלומר כמה אתה עובד על זה וממילא אדע האם לעבוד על משהו זמני
כרגע אין לי כמעט זמן אז אני כמעט לא עובד על זה
מקווה בזמן הקרוב לפנות זמן לזה (בבין הזמנים לכאורה יהיה לי הכי הרבה זמן, אבל אני שואף לסיים את זה כבר לפני)לגבי הזיהוי דיבור מה הסדר גודל שעולה כי אחרי הכל צריך לזה א"כ מימון קבוע
איך אני יכול לדעת כמה תלונות יהיו לי בחודש? ומתוכם כמה תלונות ידרשו זיהוי דיבור?
-
@שמואל-ש כמה המחיר ש {גוגל?} גובים
-
@שמואל-ש כמה המחיר ש {גוגל?} גובים
-
@מתנסה-php-api אולי כדאי לנסות לפנות לאיזה גוף שמתעסק בנושא של תלונות על תח"צ, אולי ירצה לממן ואולי אף לעזור בביקורת וכו'
מצאתי בגייטסטאר למשל את זה
(היו שם עוד, אבל עמותות שמאל שלא יודע כמה ירצו (וכדאי) לעזור בזה.) -