# שיעבור לשלוחה ראשית כשהועבר ע"י התקשרות לשלוחה ספציפית
-
@צבי-ד-צ בעצם השאלה איך מגדירים את שיעבור רק פעם א' לפי מחויג check_did_and_go_to_folder_one_time=yes שיהיה רק בשלוחה ספציפית ולא בכל המערכת
-
@הרב-צבי אז ככה,
ההגדרה שיעבור רק פעם אחת מפורשת בשירשור המודל והבאתי אותה למעלה וזו ההגדרה, תכניס אותה בתפריט הראשיcheck_did_and_go_to_folder_one_time=yes
בשביל שהמספר הנוסף ההוא לא יוכל לחזור לתפריט ראשי, פשוט תשנה את ההגדרות של השלוחה אצלו לדוגמא, אם הוא עובר כשהוא מתקשר, לשלוחה 888 וזה שלוחת תפריט, פשוט תשנה שם את מקש סולמית ומקש כוכבית, והוא לא יוכל לחזור לעולם.
ואגב, זה לא רעיון שלי, השלוחות עם המספרים הגבוהים, משתמשים עם זה הרבה פעמים.הבעיה שכתבתי, זה באמת היה הבעיה?
-
פוסט זה נמחק! -
@צבי-ד-צ ההגדרה הזאת check_did_and_go_to_folder_one_time=yes מעולה שיעבור רק פעם אחת וזה פותר לשלוחת הצוות שיצאו מהשלוחה בסיום האזנה לתפריט הראשי של המערכת. בזה אתה צודק וגם ניסתי ומעולה.
רק בנושא אחראי המערכת שיוכל לטפל בשיעורים והרצאות והודעות ולא יצא מתפריט הניהול הפנימית, לזה אין לי פיתרון עדיין (אם אעשה את ההגדרה הנ"ל), כי הרעיון של ביטול *# לא יעזור לאחראי הטכני שלא יברח לו לראשי בסיום הקלטת הודעה, כי אחרי שהקליט הודעה אחת לשלוחה מסויימת הוא רוצה לצאת אבל לא לגמרי ועדיין להישאר בתפריט הניהול (הנמצאת בשלוחה פנימית)למעשה נשאר לי בעיה או שאני מגדר הגדרה לעיל ואז האחראים הטכניים יהיה להם בעיה בניהול המערכת או שאני לא מגדיר את ההגדרה check_did_and_go_to_folder_one_time=yes ואז צריך פתרון לרבנים/הצוות איך הם יוכלו לצאת לתפריט ראשי
אני חושב אולי
לעשות שלוחת # ואז בלחיצה על סולמית שלוחת סולמית תקח אותם לראשי אולי זה פתרון ? -
@הרב-צבי לא הבנתי מה הבעיה לבטל את #ו* מהתפריט הפנימי, אחרי שמקליט הודעה זה רק חוזר שלב אחד אחורה - לתפריט הפנימי, תסביר איזה מודל בדיוק זה הפנימי, ונראה לי שזה ממש פשוט לפתור את זה.
ואגב, זה ממש נגד חוקי הפורום להשתמש עם שני שמות משתמש (או שלוש...) ולתת לייק לעצמך!
-
@צבי-ד-צ השלוחה הפנימית לניהול מדובר במודול תפריט ובתפריט יש רשימת שלוחת ניהול למשל שלוחה להקלטה בשלוחה X ושלוחה להקלטה ב X וכו' וכו'
אגב למען והייתם נקיים אני נמצא אצל אחד שעוזר לי המון המון. והוא פתח לי עם שמו את הפורום לראות משהו. ובטעות עניתי משלו ולכן מיד יצאתי וחזרתי לשלי (יתכן שעושה לי לייקים לעודדני אם אני נכון,)ושוב תודה רבה על הכל, זה לא מובן מאליו לעזור למוסד שאינך מכיר, זכות הרבים תעמוד לכם בכל טוב.
-
@צבי-ד-צ יש אפשרות שההגדרה check_did_and_go_to_folder_one_time=yes שהבאת לעיל תוגדר רק בשלוחה אחת או שזה רק ב ext הראשי לכל המערכת ?
-
@הרב-צבי כתב ב# שיעבור לשלוחה ראשית כשהועבר ע"י התקשרות לשלוחה ספציפית:
השלוחה הפנימית לניהול מדובר במודול תפריט ובתפריט
ומה הבעיה לבטל שם את ה*#?
יש אפשרות שההגדרה check_did_and_go_to_folder_one_time=yes שהבאת לעיל תוגדר רק בשלוחה אחת או שזה רק ב ext הראשי לכל המערכת
הגדרה שאתה לא שם בIVR תפריט ראשי, לא חלה על כלל המערכת אלא רק על השלוחה שבה זה מוגדר
אני נמצא אצל אחד שעוזר לי המון המון. והוא פתח לי עם שמו את הפורום לראות משהו. ובטעות עניתי משלו ולכן מיד יצאתי וחזרתי לשלי (יתכן שעושה לי לייקים לעודדני אם אני נכון,)
ועדיין, תגיד לו שאסור לתת לייקים בהפרזה סתם לחבר בלי סיבה מוצדקת... (כמובן מאיליו)
-
@צבי-ד-צ
מה הבעיה לבטל שם את ה#?*
כי אז אחרי שיטפל בניהול שלוחה 1 איך יצא מ 1 בכדי לעבור לשלוחה 3 {בתוך תפריט הניהול}
הגדרה שאתה לא שם בIVR תפריט ראשי, לא חלה על כלל המערכת אלא רק על השלוחה שבה זה מוגדר
לא הבנתי יש אופן שאפשר את ההגדרה (של מעבר לפי מחוייג רק פעם א') רק לשלוחה מסויימת ? -
@צבי-ד-צ נסתי כעת up=no root=no לבטל *# ויש בעיה. כי אם טכנאי המערכת נכנס לשלוחת ניהול מסויימת בתפריט הניהול בכדי לשמוע קבצים מסויימים בשלוחה שצריך לבדוק לפני שמעלים למערכת, אינו יכול לצאת משם רק לתפריט הראשי הראשי של המערכת
ובכדי לחזור לשלוחת תפריט הניהול צריך פשוט לנתק ולהתקשר שוב -
@צבי-ד-צ למעשה מה שנשאר לנו צריך פתרון זה רק שאלה אחת. האם ואיך ניתן להגדיר ש check_did_and_go_to_folder_one_time=yes יחול רק לשלוחה פנימית בפציפית
למעשה הנחתי את ההגדרה ב ext של השלוחה הפנימית שמופנה אילה ולא עובד
יש רעיון איך לעשות את זה אחרת ? -
@הרב-צבי פתאום הבנתי, שאתה רוצה שההגדרה תעבוד רק על שלוחה מסויימת, לצאת ממנה, והבנתי בדיוק מה הבעיה, שהטכנאי נכנס לכל מיני שלוחות וכו'
אולי פשוט תעשו הפניה לפי רשימ"ת?
אם לא, יש לי כל מיני כיווני חשיבה של רעיונות אחרים, אבל זה מסובך יותר... -
@צבי-ד-צ מה כוונתכם להפנות את הרבנים והצוות זה כבר יש.
אם כוונתכם להפנות את טכנאי המערכת לפי רשי"ת לשלוחה ניהול הפנימית,
אבל איך אוכל להגדיר שלא יצא משלוחת תפריטי הניהול ?אני מבין מזה שאינכם עונים ע"ז שאין פתרון הפניה לפי מחויג רק פעם א', שיוגדר רק בשלוחה מסויימת, זה חייב להיות על כל המערכת, אני צודק ?
-
אני מבין מזה שאינכם עונים ע"ז שאין פתרון הפניה לפי מחויג רק פעם א', שיוגדר רק בשלוחה מסויימת, זה חייב להיות על כל המערכת, אני צודק ?
דהיינו, אין אפשרות, שמשלוחה אחת יוכלו לחזור ומאחרת לא...
אבל אם תעשה נני הפניה לפי רשימ"ת בתפריט הראשי לטכנאי, כל פעם שהוא ינסה לחזור לתפריט הראשי הוא יועבר לתפריט שלו, אתה יכול גם לשים אותו פשוט ברשימה שחורה ועוד כמה אפשרויות.