תגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת
-
-
-
@צבי-ד-צ
צודק, לפי זה זה אם יהיה בדיקות אחרות אז זה יוקדם לפני... -
ההגדרות המלאות עברו לכאן למען הסדר הטוב...
-
@יוסף-ח יפה עשית את כל העריכות וכו'
ואגב, זה ממש חשוב ליידע את המשתמשים שיפתח להם תקייה בשלוחה.רק שים לב, אני לא רואה הרבה שינויים מהצורה שבה פעל המודל של @דוד_מלך_ישראל אבל אני לא מבין בAPI אז אשמח שתחכים אותי אם אני לא צודק,
ושוב יישר כח עצום על המודל הזה, זה ממש נפלא! אחד המודלים הכי נצרכים, אם לא הנצרך ביותר!ואגב אני יזמין את ידידנו @דוד-כ שנראה לי מאד ישמח מהעניין.
-
@צבי-ד-צ לא זה שונה
אצל @דוד_מלך_ישראל זה עבד בצורה שונה מבחינת הבדיקה האם המספר הופנה או התקשר ישירות
כאן זה עובד יותר טוב -
@צבי-ד-צ ואם אתה רוצה לדעת
דוד מלך ישראל עשה שכאשר אתה נכנס לשלוחה של המעבר במערכ הראשונה זה שומר את המספר שלך
ובמערכת השניה זה בודק אם המספר שלך שמור
הבעיה הייתה שלפעמים עד שזה נשמר כבר עברת את זה -
ואגב @יוסף-ח אני מבין שבסוף עשית את זה בצורה שונה מאשר לבדוק במערכת המקור בשלוחת הראוטניג האם המאזין נמצא גם שם
-
@צבי-ד-צ כתב בתגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
@יוסף-ח יפה עשית את כל העריכות וכו'
ואגב, זה ממש חשוב ליידע את המשתמשים שיפתח להם תקייה בשלוחה.רק שים לב, אני לא רואה הרבה שינויים מהצורה שבה פעל המודל של @דוד_מלך_ישראל אבל אני לא מבין בAPI אז אשמח שתחכים אותי אם אני לא צודק,
ושוב יישר כח עצום על המודל הזה, זה ממש נפלא! אחד המודלים הכי נצרכים, אם לא הנצרך ביותר!ואגב אני יזמין את ידידנו @דוד-כ שנראה לי מאד ישמח מהעניין.
אני לא מכיר את המודול של @דוד_מלך_ישראל ...
אבל אם @ivrפון אומר שהוא מכיר ויודע את ההבדלים אז אין לי הרבה מה להוסיף... -
@ivrפון כתב בתגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
ואגב @יוסף-ח אני מבין שבסוף עשית את זה בצורה שונה מאשר לבדוק במערכת המקור בשלוחת הראוטניג האם המאזין נמצא גם שם
נכון, העובדה היא שאני לא מבקש את סיסמת הניהול של המערכת הראשונה אלא אך ורק של השניה...
וכך גם זה יותר בטיחותי בשביל חברינו @צבי-ד-צ (וכל האחרים)שדואגים על בטיחות, לא רציתי שיעבוד בצורה שצריך גם את הסיסמה של המערכת הראשונה... -
@צבי-ד-צ תודה על ההזמנה, ובכל מקרה הסתדרתי עם מה שכתוב כאן:
@מתנסה-php-api כתב בהפניה לשלוחה פנימית במערכת אחרת.:
אסביר בקצרה במקום לעשות את ההפניה פעם בשיחה ע"י פילטר מחויג תוכל לעשות שהשלוחה הראשית זה השמע"ק ותשתיק את אין הודעות ושבסיום עובר ל 100/1 שם מוגדר type=go_to_folder בלבד ומושתק "שגיאה" ובסיום עובר ל100 שם יש ראוטינג ימות למערכת המקורית ,
{ובמערכת המקורית בשלוחה שמעביר תוסיף חוץ מההגדרה של ראוטינג ימות את גוטו פולדר לאן יעבור} -
@יוסף-ח
מה הפשט זה לא עובד עכשיו זה מנתק עליך
למרות שגם במערכת היעד הוא הכניס את ההגדרות בתפריט הראשי בהגדרות מתקדמות -
@R-E-T-מערכות כתב בתגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
@יוסף-ח
מה הפשט זה לא עובד עכשיו זה מנתק עליך
למרות שגם במערכת היעד הוא הכניס את ההגדרות בתפריט הראשי בהגדרות מתקדמותלא הבנתי מה הבעיה, תפרט!
-
@יוסף-ח פשוט מאוד זה לא עובד!!! השיחה מתנתקת ברגע שאתה נכנס לשלוחה בו הגרת את ההפניה למערכת אחרת
-
@יוסף-ח פשוט מאוד זה לא עובד!!! השיחה מתנתקת ברגע שאתה נכנס לשלוחה בו הגרת את ההפניה למערכת אחרת
אבדוק את זה מחר בלי נדר!!!
-
@יוסף-ח
בדקת????? -
בדקת?????
וואי מצטער שכחתי...
כבר בודק!!! -
@יוסף-ח
בדקת?????תבדוק, עכשיו!?
-
@יוסף-ח כתב ב חדש | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת:
שימו לב, הסיסמאות של המערכות שתכניסו ישמרו אצלי בשרת, וזה על אחריותכם בלבד!
@יוסף-ח כתב בתגובות | העברת המאזין לשלוחה פנימית במערכת אחרת
וכן השרת שלנו מאוד מאובטח מוגן משפריצות וכו', וגם אם יפרצו אנחנו לא שומרים את הסיסמאות אצלנו
-
אני מבין שמאז שינת את זה?