צינתוקים והודעות מערכת ממרכזיה לרשימת תפוצה - (דחוף לסוף שבוע זה)
-
בס"ד
שלום,
יש לנו מרכזיה עם שלוחות, עם ניתוביה לשאלות לרבני בית ההוראה, השמעת קבצים, ועוד.
כעת אנו רוצים לעשות אפשרות של שליחת הודעות מאת המערכת לכל רבני בית ההוראה בבת אחת, במקום כל פעם לתאם את כולם ולעדכן את כולם בחיוג לכל אחד ע"י המזכיר.
ברצוני לשאול:
כיצד יוצרים רשימת תפוצה כזו,
כיצד שולחים שם הודעות,
וכיצד שולחים צנתוק שיצנתק כמה פעמים לכל הרבנים עד שכולם ישמעו את הודעה.אציין, כי לבינתיים ראיתי אפשרות של קמפיין בכרטיסיית שיגור הודעות,
אבל גם זה רק דרך המחשב שצריך להעלות קובץ מוקלט, ואח"כ ללחוץ בפקודה "הפעל קמפיין קולי",
ואני צריך שתהיה אשרות להשאיר הודעה כשאני מתקשר למרכזיה ושם עושה שלוחה מסויימת ומקליט הודעה והיא נשלחת,וגם שם זה בתשלום של יחידות, והשאלה אם יש בלי תשלום של יחידות?
זה משמעותי מאד.
בתודה מראש ! ! !
-
@בית-הוראה צור איתי קשר במייל X5895890@GMAIL.COM
-
@הפקות-בע-מ-0 ישר כח!
התקדמתי, אבל עדין צריך השלמה ממי שיודע,
אני נכנס לניהול בשלוחה 9,
כותב סיסמה ונכנס, מקיש סולמית ומקליט הודעה זמנית, מאשר הקלטה במקש 2, שומע שההקלטה בוצעה בהצלחה, אבל לא נשלח לרשימת התפוצה. כמובן הכנתי רשימת תפוצה (בינתיים של 2 מספרים בשביל הבדיקה), אבל הם לא מקבלים צלצול.כאילו חסרה לי ההגדרה שההקלטה תישלח לרשימת התפוצה,
אשמח לעזרה בהקדם..
-
@בית-הוראה
באיזה שלב אתה אוחז?
אתה רוצה צינתוקים ללא עלות יחידות? או שאתה רוצה קמפיין קולי בחיוב יחידות? תפרט! -
@תפארת-יעקבב אני רוצה שהמזכיר מקליט הודעה דרך הטלפון ושולח אותה לרשימת התפוצה,
והם עונים ושומעים את ההודעה. (לא צינתוק).כמובן עדיף בלי עלות, אבל גם עם עלות לא לעיכובא.
הענין הוא שאני לא מצליח לשלוח הודעה דרך הטלפון מהמרכזיה, רק מהמחשב.
-
@בית-הוראה שים לב שהוספת אותם לקמפיין ברירת המחדל
יש בניהול המערכת גם אפשרות להפעיל את הקמפיין הקולי, אני לא זוכר איזה מקש אבל אם תקשיב לתפריט ניהול המערכת הטלפוני תמצאלגבי תשלום, אפשרי בחינם רק צינתוק (מוגבל עד 16 שניות), אם אתה רוצה שיהיה אפשר לענות לשיחה ולשמוע את ההודעה זה רק בתשלום
-
@בית-הוראה
בניהול הרגיל אתה יכול לשלוח דרך שלוחה 3
וכן אם אתה רוצה ליצור שלוחה מיוחדת לשליחת הקמפיין בצורה מהירה
עיין כאן
כמובן שזה קמפיין רגיל בעלות יחידות
נא למחוק את הפוסט המישני שפתחת כאן