קו שנחסם ע''י וועדת הרבנים-
-
@קול-הנשמה כתב בקו שנחסם ע''י וועדת הרבנים-:
@בעזרת-ה חברה אחרת שלי קנתה מס' והוא נחסם אחרי יומיים.
אין מה לעשות, יש מספרים שנחסמים תוך דקותיים ויש כאלה שנים נשארים פתוחים..
-
@קול-הנשמה
פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה.יש גם אופציה בטוחה יותר, לנייד קו נייח.
התהליך היום מאוד פשוט, מתקשרים לבזק, מבקשים לפתוח "קו וירטואלי" ["עקוב אחרי"], ומבקשים שיעקוב אחרי הנייד האישי.
צריך להדגיש להם שרוצים קו וירטואלי, כך שאין צורך בשום התקנה של טכנאי (מניסיון יש נציגים שלא יודעים שיש דבר כזה, ואחרי שאומרים להם הם שואלים ופותחים).
ואז מקבלים מספר טלפון נייח שבעצם עוקב אחרי הנייד האישי, בעלות של 19.9 ₪.
הקו מופעל אחרי בערך חצי שעה, ואז מניידים את זה דרך האתר, וזהו.
אני עשיתי את זה כבר כמה פעמים, כל התהליך לוקח מקסימום שעה, כולל השיחה עם בזק.הסבירות שקו כזה יחסם זה 0%. רק עם מישהו מדווח לועדת הרבנים על המספר הזה ספציפית, שזה משהו שלא אמור לקרות אף פעם.
בהצלחה.
-
@בעזרת-ה זה עלות חד פעמית או חודשית?
-
@קול-הנשמה
עלות חד פעמית.
מהרגע שהמספר עובר לימות המשיח אין עלות נוספת.
כמובן שבזק יגידו לכם שזה בעלות חודשית כולל 0.1 אגורות לכל דקת שיחה שתופנה לנייד שלכם דרך המספר הנייח.
אבל זה רק כל עוד המספר אצל בזק. וכאן מניידים לימות.נ.ב. עדיף לא לדבר איתם על ניוד.
אפשר גם לבקש מהם "מספר זהב" בעלות 50 ש"ח (חד פעמי).
-
@בעזרת-ה ומזה מס' זהב?
-
@בעזרת-ה רק עוד משהו קטן,
אני מבקשת מבזק קו וירטואלי,
אז למה לבקש מהם שזה יופנה לנייד שלי? -
@קול-הנשמה קו וירטואלי תמיד מופנה למספר אחר, כי לא מחובר בצד השני טלפון כדי לקבל את השיחות.
-
@פישל אז מה לומר לבזק לאיזה מספר להפנות?
אם אני רוצה שזה יהיה ניוד ליימות המשיח ויופנה לקו? -
@קול-הנשמה
מספר יותר קל.
הם יתנו לך דוגמאות, -
@בעזרת-ה לא, התכוונתי, שהם לא נותנים לי מס' וזהו,
הם ישאלו אותי לאיזה מס' להפנות את זה לא? -
@קול-הנשמה
חייב להיות מופנה למספר שלכם!!
הניוד לימות מתבצע עם אימות שיחה (שיחה שמושמעת שם קוד להקשה) למספר שרוצים לנייד, אז אם המספר מופנה לאישי שלכם, שיחת האימות תגיע לנייד שלכם, אבל אם זה יופנה למערכת בימות, לא תוכלו לנייד את המספר.לסיכום, מבקשים מבזק קו וירטואלי שעוקב לנייד האישי שלכם!
ואחרי התשלום על פתיחת הקו, ואחרי שבודקים שהקו אכן מופעל (על ידי שמחייגים לקו הוירטואלי ורואים שאכן השיחה מגיעה לנייד שלכם) נכנסים לאתר הניהול ומניידים תוך שלוש דקות. -
@בעזרת-ה ואיך מעבירים אותו אחר כך שיהיה מופנה לקו התוכן? אחרי שניידתי אותו ליימות המשיח..
-
@קול-הנשמה
ברור שישאלו. זה המהות של קו וירטואלי, -מספר נייח שמופנה למספר אחר-,
וכשהם ישאלו צריך להגיד להם שהקו הוירטואלי יעקוב אחרי הנייד האישי שלכם. -
@קול-הנשמה
מניידים את זה באתר הניהול, וזה מתנייד אוטומטית למספר המערכת שפתחתם את האתר. (בכניסה לאתר הניהול מתחברים עם מספר מערכת וסיסמא, אז המספר שתכניסו באתר הניהול לפני הניוד, למערכת הזאת יתווסף מספר משנה.אם לא תסתדרו אוכל לעזור לכם בניוד. אבל זה באמת קלי קלות.
-
@קול-הנשמה
ואם זה משנה לכם, גם מקבלים מימות 50 יחידות על הניוד.משהו מאוד חשוב, אחרי הוספת המספר למערכת, תצטרכו להוסיף הגדרה בכל שלוחות הצינתוקים (או להגדיר בivr) שהזיהוי היוצא בצינתוק יהיה מהמספר החדש ולא מהמספר הישן.
ההגדרה היא:
tzintuk_your_id=כאן תרשמו את המספר שרכשתם מבזק
-
@בעזרת-ה טוב ענה לי נציג שרות,
הוא אמר שזה עולה בסביבות ה- 17 ש''ח
איך אני יכולה לסמוך עליהם שירד לי רק 17 ש''ח ואז כשאני מניידת החשבון לא יחוייב עוד? -
@קול-הנשמה כמו כל חברת תקשורת שמניידים קו והחיוב מפסיק אוטומטי.
-
@קול-הנשמה
שאלתם את השאלה הזאת כשפתחתם קו סלולרי?
מה ההבדל בין סלקום והוט מובייל לבזק?ברגע שהמספר מנויד אתם מפסיקים להיות לקוחות בזק, ולא יחייבו אתכם יותר.
השאלה נובעת כנראה בגלל שזה משהו חדש לכם. אבל זה בדיוק כמו בסלולרי, בזק מספקים מספר, מניידים, וזהו.
וכמו שכתבתי מקודם, יש לי היום 12 מספרים מבזק. הכל הלך חלק ומהיר.
(עד לפני כמה חודשים, היה אפשר לנייד רק דרך שירות הלקוחות של ימות, ואז זה היה תהליך ארוך ומסובך, של מילוי טפסים, המתנה לחשבונית, והמתנה לניוד, היום זה קלי קלות.
ממש "ימות המשיח"). -
@בעזרת-ה בסדר,
אז אני ארכוש מס' תוכלו לעזור לי עם הניוד אחר כך? -
@קול-הנשמה
בשמחה רבה.
תפנו אלי למייל.