ניתוב שיחות - מרכזייה על מספר נייד
-
אני משתמש חדש ממש שלא מכיר בכלל את המערכת.
אני רוצה לבנות מרכזייה שמי שיתקשר למספר הנייד הקבוע שלי ישמע "לX הקש 1, לY הקש 2".
ואם הוא יקיש 2 - אני אקבל את השיחה אלי (לא שיופנה שוב למרכזייה בלופ, כמובן), ואם יקיש 1 - יופנה למספר אחר, שאם המספר האחר לא יענה - שוב הוא יופנה אלי.
האם יש כזה דבר?
תודה רבה -
@נכון-מאוד כתב בניתוב שיחות - מרכזייה על מספר נייד:
אני משתמש חדש ממש שלא מכיר בכלל את המערכת.
אני רוצה לבנות מרכזייה שמי שיתקשר למספר הנייד הקבוע שלי ישמע "לX הקש 1, לY הקש 2".
ואם הוא יקיש 2 - אני אקבל את השיחה אלי (לא שיופנה שוב למרכזייה בלופ, כמובן), ואם יקיש 1 - יופנה למספר אחר, שאם המספר האחר לא יענה - שוב הוא יופנה אלי.
האם יש כזה דבר?
תודה רבהלא קיים.
מה שאתה כן יכול לעשות זה לנייד את המספר הנייד שלך למערכת תוכן ואז לעשות ראוטינג אליך
נ.ב. קח בחשבון שהמספר הנייד שלך יהפך להיות מערכת תוכן (IVR2) ולא מספר נייד כך שלא תוכל לבל ממנו או להוציא ממנו שיחות -
@yosafizak תודה לך.
מה הכוונה לנייד למערכת תוכן? ואז המערכת תוכל להפנות אלי למספר הזה שיחות בלי להיכנס ללופ?
והאם אפשר לעשות את זה גם במרכזייה של בזק?
תודה רבה רבה -
@yosafizak הרעיון הזה יכול להיות טוב
אבל אי אפשר לעשות מספר נייד בימות המשיח כקו
רק מספר אישי [ווירטואל +]
מה שעושים מניידים לאחת החברות נראה לי הוט שמסכימה להפוך את הקו לטוקמן [סים ללא עלות חודשית וללא אשראי אלה טעינה באשראי / מזומן של דקות מראש ושיחות נכנסות חינם]
ואז מגדירים בהגדרות הטלפון הפניית שיחה לקו
ואם צריכים צינטוקים וכו' אז מבצעים פעם בשנה אימות בעלות יחידה כך שהמספר יהיה כמספר משנה