עזרה בהעלאת נתונים מאקסל
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי או לחילוין להנות אותי לאשכול מתאים, כי לא מצאתי כזה - שלוחה שאני שם שם אקסל ואשר לשמוע את נתוני האקסל בקו
-
@זעליג אין מודול כזה.
אני יכול לפתח לך בתשלום שלוחה שמשמיעה תוכן של קובץ גוגל שיטס (או אקסל עם אתה מתעקש..)
-
@זעליג זה משהו חד פעמי? א"כ איך אתה רוצה שישמעו את הקובץ?
-
@איל-משולש הסתדרתי
תודה -
@זעליג אשמח מאוד באם תוכל לעזור בנידון זה.
אני רוצה שהמערכת תקריא כל שורה באקסל כהודעה חדשה -
@תיקון-טעות יש לי משהו כזה
YGL32100@GMAIL.COM -
@תיקון-טעות אפשר דרך אקסס פשוט תעשה ליד כל שורה באקסל את המספר שורה (פעם אחת תכתוב ותכפיל לכל השורות) ואח"כ תכתוב את מספר הקובץ 001 002 ואז תריץ בסדר עולה תדביק באקסס ותעלה
-
@איל-משולש תודה על התגובה
אשמח באם תוכל להסביר לי קצת יותר, פשוט אני עם הארץ בכל מה שקשור לאקסס.
בתודה מראש -
@תיקון-טעות צריל להוריד אקסס להעלאת נתונים מפה אח"כ באקסל תוסיף 2 עמודות לפני כל שורה בראשון תכתוב למעלה מס' שלוחה ותכפיל עד למטה (שים לב שזה לא משנה את מספר השלוחה בסדר עולה) בעמודה השניה תכתוב בראשון 001 בשני 002 ותריץ בסדר עולה, אח"כ תעתיק לקובץ אקסס לטבלת העלאת הודעות תפתח טופס המתאים ותעלה
אם הסתבכת במשהו תכתוב
נ.ב. במידה ומה שאתה רוצה להעלות מהאקסל מחולק בכל שורה לכמה עמודות לכאו' צריך לחבר למשבצת אחת (תוסיף עוד עמודה שלישית אחרי הראשונים ותכתוב = ואז תבחר משבצת ראשונה & ושניה & ושלישית וכו' ותכפיל עד למאה -
@איל-משולש מתנצל לא בדיוק הבנתי
הורדתי את הקובץ הזה https://f2.freeivr.co.il/assets/uploads/files/1603304097302-תקשור-עם-מערכת-טלפונית-4.0.7z
איזה מתוך כל האפשרויות אני צריך לעשות, טופס העלאת נתונים?
ומה אני עושה משם? מעתיק את האקסל כמו שהוא ומדביק אותו בחלונית שנפתחת ששם אני מכניס את המידע של הקו (משפר מערכת וסיסמא) או שאני מדביק אותו בטבלה שנפתחת -
@תיקון-טעות זה לא הקובץ הכון אני יחפש את הנכון
-
@תיקון-טעות זה לא הקובץ הנכון אני יחפש ויעלה
-
@איל-משולש תוריד את הקובץ הזה 71d9b45b-630e-4667-8019-e48355484066-נערך ע''י עמוד הימני גירסה 0.4 העלאת הודעות מטבלה לפרייבט.accdb יש טבלה העלאת הודעות וטופס יצירת שלוחות כו' וכו' שיש בו כפתור להעלאת הודעות
-
@איל-משולש העתקתי את המידע מתוך האקסל אבל איפה אני לוחץ כדי שזה יעלה למערכת
-
@איל-משולש המערכת שלי נמצא בשרת הרגיל ולא בפרייבט
-
@תיקון-טעות אמור להיות אפשהוא קובץ לשרת רגיל אבל אני לא מוצא את זה מה שהעלאתי זה קובץ שהיה לי במשחב, תנסה לחפש משהו כמו זה לשרת רגיל