שליחת API רק בניתוק
-
אני רוצה להגדיר שלוחה שכל מי שיכנס אליה, בסיום השיחה יישלח API מהמערכת.
האם יש דבר כזה מובנה במודל API?
או שאוכל רק 'להתחכם' ולהשאיר ריק ב-api_link ורק את api_hangup_link להגדיר לכתובת הנכונה (וכמובן להחליף לקובץ שקט את M1609 לא מוגדר לינק)
????תודה מראש!
-
@הלוי-הלוי תשים לינק שגוי בapi_link ותשתיק את אין מענה משרת api
ואני חושב שעדיין בניתוק השיחה יפנה ללינק של הניתוק
וגם אם לא אתה יכול להגיב בapi הראשוןgo_to_folder=..
ואז יחזור שלוחה אחורה בלי להגיד כלום
-
@ivrפון אם כבר אז יותר הגיוני ופשוט, זה לשים לינק תקין שפשוט יחזיר תגובה של מעבר שלוחה אחת אחורה...
עריכה: לא שמתי לב שזה החלק השני של התגובה שלך,
@הלוי-הלוי אני חושב שברגע שעברת בשלוחת API, גם אם המשתמש המשיך הלאה, בסיום השיחה מתבצעת קריאה בעת ניתוק,
-
מעניין לעניין בעניין אחר...
יש לי הרבה שלוחות API במערכת, כולם פונות לאותה כתובת (רק הפונקציות שונות ואכמ"ל)
אשר על כן, כתבתי כבר ב-ivr.ini את הקישור (api_link=https://..abcd).
כעת אני לא רוצה לשלוח API ולכן אני רוצה להשאיר ריק את הכתובת.
מה יגבר?
הכתובת שרשומה ב-IVR או הכתובת שלא רשומה ב-EXT של השלוחה הנוכחית?
או שאולי כדאי פשוט לא להשאיר ריק (api_link=) אלא לכתוב שגיאה (api_link=null)?תודה מראש!!
( @ivrפון @אביי-ורבא )
-
@הלוי-הלוי לכאורה ברגע שתכתוב api_link= זה יגבר על ההגדרה ב ivr.
-
@ivrפון @אביי-ורבא @דוד_מלך_ישראל
לכאורה מצאתי פתרון הכי פשוט,
להשאיר הכל כרגיל, והתגובה תבדוק אם hangup=yes, רק אז תעשה את הפעולות שאני צריך בניתוק.
תודה רבה!!! -
@הלוי-הלוי צודק, רק שים לב שתצטרך להחזיר תגובה תקינה גם במקרה ש hangup לא שווה yes, אחרת תשמע אין מענה משרת API, והכי יעיל להגדיר במקרה כזה go_to_folder כמו ש @ivrפון ו @אביי-ורבא הציעו כאן.
-
@הלוי-הלוי רעיון יותר פשוט שיאפשר לך להטמיע בכל שלוחה ולא תצטרך קומבינות של מעבר לשלוחה אחרת, תגדיר בדיקת הרשאת גישה מול API, תענה תמיד OK, מה שיכניס לשלוחה רגיל, ותגדיר שליחה בניתוק.
-
@דוד_מלך_ישראל
אני משתמש בגוגל סקריפט...
כך שממילא אני לא יכול להחזיר תגובה אלא משתיק את "אין מענה.." והתגובה תמיד מופיעה בתת שלוחה.
(מוגדר api_end_goto=1 וכל פעם אני שולח טקסט אחר לפי העניין ל-M0000 של התת שלוחה 1)עריכה: עיינתי יותר במה ששלחת, אני רואה שאם לא מתקבלת תגובה, בעצם לא קורה כלום, אני צודק?
בכל אופן פחות מעניין אותי התגובה שיקבל המשתמש, אני צריך לקבל נתונים רק לאחר שהמשתמש סיים את השיחה (את ההקלטה שנשמרת בניתוק, אין לי דרך לדעת איזה אורך היא תהיה, גם לעשות שלוחת API לאחר ההקלטה אין לי דרך כי המשתמש מנתק ולא ממשיך לטייל במערכת.)מה שאני צריך לכאו' לעשות זה פשוט לשלוח פונקציה שתתבצע רק אם מופיע פרמטר hangup.
function doGet(e) { if (e.parameter.checkRecordHangup && e.parameter.hangup == "yes") { // יש לבצע את הפעולות הנדרשות } }
-
@הלוי-הלוי כתב בשליחת API רק בניתוק:
מה שאני צריך לכאו' לעשות זה פשוט לשלוח פונקציה שתתבצע רק אם מופיע פרמטר hangup
בדיוק!