לא מצליח להעלות קבצים באתר החדש
-
שאלה נחוצה ביותר.
אודה לכם מראש על עזרתכם
אני צריך להעלות קבצים, ודוקא דרך הממשק החדש, בכדי שלא יקבל מספור אוטומטי, אופציה שיש רק באתר החדש
אבל הוא לא נותן לי להעלות, הוא כאילו מנסה מנסה מנסה, ולא מצליח.
ולפעמים הוא אף אינו מנסה, אלא רושם queued, בריבוע של הקובץ, כלומר ממתין בתור.
יצוין שמדובר בין בקבצי WAV ובין MP3, בין אם אני מפעיל מספור אוטומטי ובין אם לאו.
באתר הישן הקבצים מועלים ללא כל תקלה, אבל זה משנה למיספור אוטומטי, דבר שלא מתאים לי.יישר כח גדול על הצעתכם לפיתרון בבעיה מעיקה זו.
-
@ברכות ניסית באתר החדש חדש...?
https://tiny-gingersnap-1b24c1.netlify.app/login -
@0799222222
קודם כל יישר כח.
אני מנסה את האתר הזה שכעת נודע לי.
אני מגיע לטופס הזה שבו צריך לבחור את הקבצים,
אך הוא לא בוחר שום קובץ
כשאני לוחץ על Select Files הוא מביא אותי לדו-שיח של בחירת הקובץ, אני בוחר את הקובץ/הקבצים
וכשאני לוחץ על אישור כלום לא קורה, לא נבחרו קבצים
ניסיתי גם באפשרות השניה של Drop files here, לגרור קבצים אל הריבוע
אך הוא לא נותן שום דבר,תודה על אדיבותך
-
@0799222222
עידכון:
כעת ניסיתי שוב על ידי גרירת הקבצים לריבוע
אך שוב יש בעיה
אני מקבל את המצב הזה:
-
@ברכות עכשיו ניסיתי להעלות באתר היישן וזה עובד רגיל
-
@0799222222
עידכון מס' 2:
כעת עלה בידי לבחור את הקבצים והוא מציג אותם בטופס ההעלאה
אבל הבעיה של אי-העלאה קיימת בעינה
[בדיוק כמו באתר החדש-הקודם - לא החדש-חדש]
האם לא מופיעה באיזה מקום שאנשים נתקלו בבעיה שכזו?
[בדקתי בחיפוש ועד כמה שהגיעה ידי לא מצאתי] -
@ברכות זה נראה שהקבצים שלך כבר ממוספרים ולכן אתה לא רוצה שימספר אוט', אם זה הבעיה אפשר בתיבת הדו שיח לבחור את הקבצים לפי סדר המספור ואז זה ימספר כמו שאתה רוצה
-
@CUBASE
המיספור של הקבצים שלי הוא לא מיספור עוקב, אלא מדלג בהתאמה לקובץ פלייבק-טיימס-אוף-ד'פייל. שמשמיע כל קובץ בתזמון מיוחד. כך שאני חייב לעשות משהו שלא ימספר אוטומטית.
תודה רבה -
-
@CUBASE ניסיתי זאת. הוא נותן לי את הודעת השגיאה הבאה:
413 Request Entity Too Large
nginx/1.24.0 (Ubuntu) -
@ברכות ניסיתי גם להשתמש במהירות גלישה גדולה יותר, וכן בקבצים קטנים יותר
ואזי הודעת השגיאה היתה:
{"responseStatus":"ERROR","message":"הנתיב אינו חוקי","messageCode":110,"yemotAPIVersion":6,"success":false} -
@ברכות תנסה לכתוב את הנתיב בלי סלש בהתחלה
-
@CUBASE נכון, הדבר הצליח. יישר כח.
אם בכל זאת תדע גם פיתרון להעלות דרך הממשק של האתר החדש - אודה מאד
כי אז אוכל להעלות קבצים הרבה יחדיו.
תודה רבה -
@ברכות אין לי פתרון, פשוט אצלי זה עובד, לא יודע מה הבעיה אצלך
-
@ברכות הבעיה מוכרת והסיבה היא משום שהקבצים שלך מעל 5 מגה. לא יודע למה אבל באתר החדש לא ניתן לעלות קבצים מעל 4 או 5 מגה
הפתרון הוא או לעלות את כל הקבצים שמתחת ל 5 מגה ואז באתר הרגיל להעלות אותם ולשנות את השם.
ואם זה רשימת מספרים עוקבים מ 1 עד 100 למשל, לאחרונה גיליתי שנ,יתן גם באתר היישן להעלות אותם בצורה מסודרת.
תפעל בצורה הבאה. תעלה קובץ סתמי לשלוחה כדי שהוא יהיה קובץ מספר 000 ואח"כ תבחר העלה קובץ, ואז במקום לגרור את הקבצים למערכת, תלחץ על בחירה ויפתח לך חלונית הבחירה ותחבר את הקבצים לפי הסדר הרצוי 001 ואז 002 ותשים לב שבאמת זה נכנס לפי הסדר ואז בעז"ה זה יעלה למערכת לפי הסדר
אצלי בכל אופן זה עבד יפה, על 150 קבצים ברצף שחלקם היו גדולים וחלקם לא.
בהצלחה. -
@פישל כתב בלא מצליח להעלות קבצים באתר החדש:
ואם זה רשימת מספרים עוקבים מ 1 עד 100 למשל, לאחרונה גיליתי שנ,יתן גם באתר היישן להעלות אותם בצורה מסודרת.
תפעל בצורה הבאה. תעלה קובץ סתמי לשלוחה כדי שהוא יהיה קובץ מספר 000 ואח"כ תבחר העלה קובץ, ואז במקום לגרור את הקבצים למערכת, תלחץ על בחירה ויפתח לך חלונית הבחירה ותחבר את הקבצים לפי הסדר הרצוי 001 ואז 002 ותשים לב שבאמת זה נכנס לפי הסדר ואז בעז"ה זה יעלה למערכת לפי הסדר
אצלי בכל אופן זה עבד יפה, על 150 קבצים ברצף שחלקם היו גדולים וחלקם לא.בדיוק מה שאמרתי
@CUBASE כתב בלא מצליח להעלות קבצים באתר החדש:
אפשר בתיבת הדו שיח לבחור את הקבצים לפי סדר המספור ואז זה ימספר כמו שאתה רוצה
-
@פישל מה שמפליא אותי זה שזכור לי בבירור שהייתי רגיל להעלות המון קבצים בממשק החדש, חלקם היו הרבה יותר גדולים מ-5 מגה, אולי 80 או 90 מגה בלי שום בעיה.
מה קורה פתאום שזה לא נותן. לא מבין.
הייתי גם שמח אם המערכת היתה מעדכנת את המערכת הישנה לאפשר העלאת קבצים בלא מיספור אוטומטי, לא נראה לי שזה אמור להיות מסובך, ומאידך התועלת רבה.
תודה רבה -
-
@צבי-ד-צ שיערתי שאכן זה בעיה מצויה. חבל שלא מטפלים בה.
יהיה זה מאד תועלתי לפתור זאת, מה יותר שימושי מאשר העלאת קבצים תקינה ?... -
@ברכות אבל באתר הישן כפי שמצויין שם, עדיין אפשר להעלות קבצים...