שהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.
-
יש הגדרה מסוימת שיוכלו לבדוק כמות האזנות לקובץ מסוים [בהשמעת קבצים]
האם אפשר לעשות ששהו שזה יהיה נסתר ורק המנהל יוכל לבדוק כמה שמעו את ההודעה
תודה.
זה ההגדרה.admin_options_file=template check_template=2
-
-
-
@רק-טוב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
תפתח שלוחה חדשה תשים את ההגדרה הזאת בתוכה בשורה השנייה תכתוב אחרי ה / את השלוחה בה נמצאים ההודעות, לאחמ"כ תיכנס לשלוחה ותקיש 1 על ההודעה שאתה רוצה לשמוע פרטי האזנה - תעדכן אם עבד, אם כן תסגור את השלוחה אם סיסמה שרק אתה תדע
type=playfile folder_to_play= save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_data
-
@תפארת-יעקבב
ההגדרה הזו תעבוד גם אם פונקציות אחרות בהשמעת קבצים. לדו' שמיעת מספר משאיר ההודעה? -
@אA
לכאורה כן לפי מה שזכור לי -
@תפארת-יעקבב
כי אולי זה יכול לעזור ל @ד-סופר-0 בשאלתו.
שישנה בהגדרה לשמיעת פרטי הטלפון ויעשה קוד או רשימה לבנה.
אני צודק? -
@תפארת-יעקבב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
@רק-טוב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
תפתח שלוחה חדשה תשים את ההגדרה הזאת בתוכה בשורה השנייה תכתוב אחרי ה / את השלוחה בה נמצאים ההודעות, לאחמ"כ תיכנס לשלוחה ותקיש 1 על ההודעה שאתה רוצה לשמוע פרטי האזנה - תעדכן אם עבד, אם כן תסגור את השלוחה אם סיסמה שרק אתה תדע
type=go_to_folder go_to_folder=/ save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_data
פתחתי וזה מעביר אותי לשלוחה הרצויה אבל זהו
זה פשוט הפעלת שלוחה אחרת -
@רק-טוב
לא הבנתי עובד או לא?
תנסה להכניס את השורה הזאת גם בשלוחת ההודעות עצמה
עריכה: בדקתי עכשיו בעצמי אני רואה שזה לא עובד - יש דברים אחרים שהקומבינה הזאת כן עובדת אני לא זוכר עכשיו על מה, אבל פעם עשיתי את זה על משהו וזה עבד לי
עריכה: יעויין בפוסט האחרון ובמקום להשתמש במעבר לשלוחה אחרת צריך להשתמש בהשמעת קבצים משלוחה אחרתsave_listening_data=yes
-
@תפארת-יעקבב מעניין באמת אם זה עובד, אבל אפשר לעשות פשוט השמע"ק משלוחה אחרת
-
@תפארת-יעקבב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
אבל פעם עשיתי את זה על משהו וזה עבד לי
עכשיו בדקתי מה עשיתי ופשוט היה לי טעות במקום לעשות מעבר לשלוחה אחרת היה מוגדר לי כמו ש @צבי-ד-צ אמר השמע"ק משלוחה אחרת
תגדיר כך: בשורה השנייה תכתוב את השלוחה של ההודעות, בהצלחה!type=playfile folder_to_play= save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_data