שהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.
-
יש הגדרה מסוימת שיוכלו לבדוק כמות האזנות לקובץ מסוים [בהשמעת קבצים]
האם אפשר לעשות ששהו שזה יהיה נסתר ורק המנהל יוכל לבדוק כמה שמעו את ההודעה
תודה.
זה ההגדרה.admin_options_file=template check_template=2 -
ר רק טוב סימן נושא זה כשאלה ב
-
ר רק טוב סימן נושא זה כנושא רגיל ב
-
@רק-טוב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
תפתח שלוחה חדשה תשים את ההגדרה הזאת בתוכה בשורה השנייה תכתוב אחרי ה / את השלוחה בה נמצאים ההודעות, לאחמ"כ תיכנס לשלוחה ותקיש 1 על ההודעה שאתה רוצה לשמוע פרטי האזנה - תעדכן אם עבד, אם כן תסגור את השלוחה אם סיסמה שרק אתה תדע
type=playfile folder_to_play= save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_data -
@תפארת-יעקבב
ההגדרה הזו תעבוד גם אם פונקציות אחרות בהשמעת קבצים. לדו' שמיעת מספר משאיר ההודעה? -
@אA
לכאורה כן לפי מה שזכור לי -
@תפארת-יעקבב
כי אולי זה יכול לעזור ל @ד-סופר-0 בשאלתו.
שישנה בהגדרה לשמיעת פרטי הטלפון ויעשה קוד או רשימה לבנה.
אני צודק? -
@תפארת-יעקבב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
@רק-טוב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
תפתח שלוחה חדשה תשים את ההגדרה הזאת בתוכה בשורה השנייה תכתוב אחרי ה / את השלוחה בה נמצאים ההודעות, לאחמ"כ תיכנס לשלוחה ותקיש 1 על ההודעה שאתה רוצה לשמוע פרטי האזנה - תעדכן אם עבד, אם כן תסגור את השלוחה אם סיסמה שרק אתה תדע
type=go_to_folder go_to_folder=/ save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_dataפתחתי וזה מעביר אותי לשלוחה הרצויה אבל זהו
זה פשוט הפעלת שלוחה אחרת -
@רק-טוב
לא הבנתי עובד או לא?
תנסה להכניס את השורה הזאת גם בשלוחת ההודעות עצמה
עריכה: בדקתי עכשיו בעצמי אני רואה שזה לא עובד - יש דברים אחרים שהקומבינה הזאת כן עובדת אני לא זוכר עכשיו על מה, אבל פעם עשיתי את זה על משהו וזה עבד לי
עריכה: יעויין בפוסט האחרון ובמקום להשתמש במעבר לשלוחה אחרת צריך להשתמש בהשמעת קבצים משלוחה אחרתsave_listening_data=yes -
@תפארת-יעקבב מעניין באמת אם זה עובד, אבל אפשר לעשות פשוט השמע"ק משלוחה אחרת
-
@תפארת-יעקבב כתב בשהמאזינים לא יוכלו לבדוק כמות השמעות בהשמעת קבצים.:
אבל פעם עשיתי את זה על משהו וזה עבד לי
עכשיו בדקתי מה עשיתי ופשוט היה לי טעות במקום לעשות מעבר לשלוחה אחרת היה מוגדר לי כמו ש @צבי-ד-צ אמר השמע"ק משלוחה אחרת
תגדיר כך: בשורה השנייה תכתוב את השלוחה של ההודעות, בהצלחה!type=playfile folder_to_play= save_listening_data=yes control_play1=tfr_say_listening_data
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות