שמיעת הקלטות שהושארו בשלוחת הקלטות
-
מה הם האופציות לשמיעת הקלטות שהושארו בשלוחת הקלטות או שליחת הודעות קוליות?
כלומר שיהיה לאנשים אפשרות להשאיר הודעה לדוגמא בשלוחה 8 (שלוחת הקלטות),
ואני כמנהל יוכל להיכנס לאותה שלוחה (שלוחה ולשמוע את ההודעות שהם השאירו.
בתודה מראש! -
@שפיץ-יוזמות-וקידום אתה יכול לעשות שההקלטות יעברו לשלוחה אחרת שרק אתה יכול להיכנס, או שכשאתה נכנס לשלוחה של ההקלטות תעבור אוטומטית לשלוחה ההיא, וכן אתה יכול לעשות בששלוחה ההיא שהיא תשמיע את הקבצים מהשלוחה של ההקלטות, נרה לי שהדרך הראשונה יותר פשוטה.
-
@צבי-ד-צ מושלם!
אכן הדרך הראשונה נראית לי פשוטה וטובה.
מה ההגדרות של זה?
תודה! -
@שפיץ-יוזמות-וקידום עכשיו ממש אין לי זמן להביא את כל ההגדרות, אבל תראה באינדקס קישורים, במודל הקלטות לאן יועברו ההקלטות, תפתח שלוחה 999 נניח (אם אין לך שלוחה שבה אתה מנהל עוד דברים שאז תעשה כבר הכל בה) ולשם תעביר את ההקלטות, וסינון בשלוחה של ההקלטות שיעביר אותך לשם, או לפי רשימ"ת או לפי מחייג או רשימה שחורה וכו' וכו' https://f2.freeivr.co.il/post/78269
-
@צבי-ד-צ עשיתי השתדלות אבל לא הצלחתי.
אני לא מוצא באינדקס קישורים, במודל הקלטות "לאן יועברו ההקלטות"
בס"ה אני צריך לדעת מה לכתוב בהגדרות מתקדמות של שלוחת "הקלטות" (לדוגמא שלוחה 25)
בכדי שכל ההקלטות שמקליטים בשלוחה 25 יועברו לשלוחת "השמעת הקלטות" (לדוגמא לשלוחה 50).
תודה! -
@שפיץ-יוזמות-וקידום
מה כל-כך קשה?? -
-
@זעליג ככל הנראה זה לא קשה לאלו שמתמצאים בזה, אבל אני עדיין לא מאלו, ולכן אני לא מצליח להבין מה לעשות מתוך הקישורים ששלחתם.
השאלה אם שייך לכתוב לי כאן את ההגדרות, ואני יעתיק מכאן כמו שהוא ל"הגדרות מתקדמות" בשלוחת ההקלטות.בס"ה אני צריך לדעת מה לכתוב בהגדרות מתקדמות של שלוחת "הקלטות" (כרגע שלוחה 9)
בכדי שכל ההקלטות שמקליטים בשלוחה 9 יועברו לשלוחת "השמעת הקלטות" (כרגע שלוחה 50).אם תוכלו לעזור לי בזה אודה מאוד מאוד.
ולאט לאט אשתדל ללמוד את התחום.תודה רבה!
-
פוסט זה נמחק! -
@שפיץ-יוזמות-וקידום קח את ההגדרות האלו , ושים בשלוחת ההקלטות
type=record לאן יעברו ההקלטות folder_move=50 שלא לומר מספר ההקלטה בסיום say_record_number=no לשאול אם להקליט הודעה נוספת say_record_menu=yes שליחת צינתוק record_end_run_tzintuk=yes איזה רשימת צינתוקים יפעיל list_tzintuk=3 tzintuk_your_id= לאן יעברו בסיום record_end_goto=/ שם השלוחה title=הקלטות מאזינים
כאן מוגדר שמי שישאיר הודעה בשלוחה הזאת ההודעות יעברו לשלוחה 50 , ויהיה צינתוק לרשימת צינתוק = 3 [ אתה יכול לשנות למה שאתה רוצה ולרשות את מי שאמור לנהל את הקו לקבל צינתוק [ שים לב המילים בעברית לא קשורים להגדרות ותמחוק אותם בקובץ ההגדרות מתקדמות ]
הגדרות הפילטר [ לשים בשלוחה של ההקלטות ]
לבחירה או לפי רשימת תפוצה או לפי רשימת צינתוקים חינמיתהגדרות פילטר לפי רשימת תפוצה [ כאן מוגדר רשימה 1 - ניתן לשינוי או להוספת רשימה ע"י פסיק ומספר נוסף ] check_template_filter=1 שמספר הקיים ברשימה יעבור לשלוחה אחרת [ בדוגמא - שלוחה 50 ] check_template_filter_active_go_to=/50 מי שלא נמצא ברשימה יכנס לשלוחה [ להקליט הודעה ] check_template_filter_none_enter=yes
פילטר לפי רשימת צינתוקים חינמית go_to_from_tzintuk=yes שם הרשימה לבדיקה [בדוגמא הזאת = 3 ] ניתן להוסיף רשימות ע"י פסיק ומספר הרשימה או שמה . check_list_tzintuk=3 מי שנמצא ברשימה יעבור לשלוחה אחרת [ בדוגמא - שלוחה = 50 ] go_to_from_tzintuk_found=/50 שמי שלא נמצא ברשימה יכנס להקליט go_to_from_tzintuk_not_found=in_extension
בהצלחה [ שים לב שלא להכניס את שתי סוגי הפילטרים ביחד , וכן לפתוח שלוחה ששמה " 50 " כהשמעת קבצים ].
-
@קו-הרהיטים אין מילים להודות!!
מעריך מאוד מאוד!!
כבר הולך להעתיק.
תודה רבה!