מקשי העברה במהלך השמעת קובץ
-
@בעזרת-ה מה ההגדרה?
-
@בעזרת-ה כתב במקשי העברה במהלך השמעת קובץ:
@eliad
אי אפשר.
הכי הרבה שאתה יכול לעשות, זה להגדיר תפריט לאיזה שלוחה להעביר.לפי מה שמופיע שם אפשר, @בעזרת-ה יש לך ניסיון שאי אפשר?
@eliad תגדיר כך
control_play1=file_move playfile_control_play_1_file_move=1 control_play2=file_move playfile_control_play_2_file_move=8וכן לכל מקש ומקש, אבל אתה צריך להיות במצב מנהל או להגדיר מצב מנהל, או להרשות לכולם להעביר.
-
@צבי-ד-צ
זה עובד רק פעם אחת. עכ"פ מניסיון שלי לפני חצי שנה בערך.
ז"א, אפשר להגדיר את ההגדרה שהבאת רק פעם אחת, ואז יש לך 2 אופציות להעברה, אופציה 1 העברה כללית, אופציה 2 העברה לפי מקש מסוים. אבל המקש המסוים עובד רק פעם אחת.
אולי תקנו את זה, אולי עכשיו @eliad יבדוק את זה, או שאולי יהיה לי זמן אבדוק את זה מאוחר יותר.[גם במודול הקלטות יש הגדרה שבהקשה מסוימת בתפריט האישור יופנה למקום אחר ממה שמוגדר בכללי, וגם שם זה עובד רק פעם אחת.]
-
@בעזרת-ה הגדרת למקש השני את שני ההגדרות?
-
@צבי-ד-צ
כן, והוא מפנה להגדרה הכללית שמוגדרת בfile move.
אני גם דיברתי עם ימות, עוד לא ענו לי. מה שקרה שפשוט הגדרתי תפריט בחירה להיכן להעביר והלקוח התרגל לזה, אז הדחיפות ירדה. -
@בעזרת-ה בשני המקשים הגדרת מעבר לפי מקש או שבאחד מהם הגדרת מעבר כללי?
-
@צבי-ד-צ זה מעביר רק למה שכתוב בשורה הראשונה,
ועל השני הוא כותב שגיאה -
@eliad בהקשה על 1 זה עובר ובהקשה על 2 זה אומר "שגיאה" ולא עובר לשום מקום?
-
@צבי-ד-צ
צודק לא כתבתי בשורה השניה (במקש השני) שוב מה המקש ולכן הוא עשה לי ברירת מחדל את ההגדרה הראשונה...
עכשיו עובד
תודה -
@eliad כתב במקשי העברה במהלך השמעת קובץ:
@צבי-ד-צ
צודק לא כתבתי בשורה השניה (במקש השני) שוב מה המקש ולכן הוא עשה לי ברירת מחדל את ההגדרה הראשונה...
עכשיו עובד
תודה@בעזרת-ה כנראה שכמו שכתבתי מקודם, אבל זה עובד.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות