לא נפתר תגובת tts להקשה בשלוחת api בread
-
האם זה אכן לא עובד?
אם כן עובד, איזה שם צריך לתת לקובץ? -
@799360382 כתב בתגובת tts להקשה בשלוחת api בread:
האם זה אכן לא עובד?
אם כן עובד, איזה שם צריך לתת לקובץ?אם אתה עונה בAPI, אתה לא צריך TTS, אתה יכול עם id_list_message
-
@MGM-IVR תודה
אבל אני רוצה להשמיע טקסט לפי ההקשה של המשתמש לפני השליחה שוב לשרת -
@799360382 לא תוכל להשמיע טקסט לפי ההקשה לפני השליחה שוב לשרת מכיוון שהפעולה של read עצם הגדרתה שולחת לשרת. מה שאתה יכול לעשות זה שלאחר שה-API נטען שוב עם פרטי ההקשה החדשים ב-query string, אז פשוט תיקח את הפרמטר החדש של ההקשה שהתווסף ל-query string, ותעשה עליו IF או SWITCH.
לדוגמא:
.... // לפני ההקשה if(!$_GET['gender']) { echo "read=t-לזכר הקש 1, לנקבה הקש 2,gender,...."; exit; } // לאחר ההקשה - הבקשה העוקבת switch ($_GET['gender']) { case 1 : echo "id_list_message=t-תגובה כלשהי"; exit; case 2 : echo "id_list_message=t-תגובה אחרת"; exit; } ....
-
@soris1989
לא בדיוק הבנתי מה אתה אומר (וגם אני יודע לקרוא רק JSON) אבל יש אפשרות להשמיע קובץ קולי אחרי ההקשה ולפני השליחה לשרת, הבעיה היא רק ב TTS אם אני לא טועה -
@799360382 כתב בתגובת tts להקשה בשלוחת api בread:
@soris1989
לא בדיוק הבנתי מה אתה אומר (וגם אני יודע לקרוא רק JSON) אבל יש אפשרות להשמיע קובץ קולי אחרי ההקשה ולפני השליחה לשרת, הבעיה היא רק ב TTS אם אני לא טועהברגע שאתה כותב בקוד echo, אתה שולח לשרת של ימות בקשה עם הנחיה כלשהי:
- read - נותן הנחיה של קלט (הקשה, הקלטה..)
- id_list_message - הנחיה של אמירת מלל.
הקוד כאן מורכב מ-2 בקשות:
הבקשה הראשונית שבה טרם הוזן gender, ובקשה עוקבת של לאחר שהוזן gender (והתווסף ל-query string).הבקשה הראשונית תממש את הקוד הבא:
// לפני ההקשה if(!$_GET['gender']) { echo "read=t-לזכר הקש 1, לנקבה הקש 2,gender,...."; exit; }
והבקשה העוקבת תממש את הקוד הבא:
// לאחר ההקשה - הבקשה העוקבת switch ($_GET['gender']) { case 1 : echo "id_list_message=t-תגובה כלשהי"; exit; case 2 : echo "id_list_message=t-תגובה אחרת"; exit; }
לגבי אפשרות השמעת קובץ קולי אחרי ההקשה ולפני השליחה לשרת - לא שידוע לי...