נפתר הגדרה בקו כשהשרת מחזיר id_list_message
-
מה אמורים להגדיר בשלוחה כדי שיעבוד?
רק עם say_api_answer=yes זה עובד וזה נשמע מזעזע.
אני בונה קו מכירות, אשמח אם מישהו יוכל להגיד מה אפשר לעשות כדי שישמע נורמאלי.
023130310, שלוחה 2 ואז: בשלוחה 1 זה בלי say_api_answer=yes (ולא עובד) ובשלוחה 2 זה עם ההגדרה הנ"ל (ונשמע מזעזע) אם תחפשו - שס - תשמעו מה אני מתכוון. -
-
@soris1989 כתב בהגדרה בקו כשהשרת מחזיר id_list_message:
@עידו בשלוחת API:
echo "id_list_message=t-טקסט להשמעה למאזין&go_to_folder=/1/2/3";
לזה התכוונת?
לא, את זה מגדירים בשרת עצמו, זה מה שהוא יחזיר תשובה.
השאלה מה מגדירים בקו עצמו.כי כשאני מחזיר משהו כמו שכתבת, הוא אין תשובה משרת API שזה אומר שמשהו לא תקין
אבל עכשיו עובד, אז מצויין, תודה רבה.
-
@עידו מה הגדרת בקו עצמו?
-
@עידו מה הגדרת בקו עצמו?
האמת שכרגע הגדרתי say_api_answer=yes
אני צריך לבדוק איך זה ילך בלי ההגדרה הזו. -
@soris1989 כתבתי בשרת כך:
$output = "id_list_message="; if ($result->num_rows > 0) { while ($row = $result->fetch_assoc()) { $output .= "t-{$row['title']} מבית {$row['publisher']} ב {$row['price']} שקלים ."; // השורה החשובה } }
והורדתי את say_api_answer=yes
ועכשיו לא עובד, הוא טוען שאני מנסה לעבור לשלוחה אחרת... או מחזיר אותי שלב אחורה. לא יודע...
-
@עידו אתה משרשר את המחרוזת באמצעות לולאה, כלומר תצא לך תוצאה בסגנון הזה (שזה לא טוב):
id_list_message=t-{$row['title']} מבית {$row['publisher']} ב {$row['price']} שקלים .t-{$row['title']} מבית {$row['publisher']} ב {$row['price']} שקלים .t-{$row['title']} מבית {$row['publisher']} ב {$row['price']} שקלים .
אתה אמור לשייך ל-id_list_message - פרמטרים פעם אחת בלבד, ולא לשרשר מספר רב של פרמטרים, וזה יוצר תוצאה לא רצויה.
אגב, תוריד את הנקודה בסוף המשפט, זה גורם לבעיות.
-
@soris1989 אני רוצה שכל משפט יהיה בהקראה חדשה, ובשביל זה שמים נקודה ואז t-
ככה הבנתי.אם אני מגדיר say_api_answer=yes זה יוצא מצוין למרות הלולאה, ככה שלא נראה שהיא הבעיה.
לדעתי הבעיה בt- כמה פעמים. -
@עידו אוקיי הבנתי מה עשית. יכול להיות שהבעיה היא הנקודה בסוף - אתה צריך להוריד אותה כי היא לא משוייכת לשום t. תשתמש ב-substr.
-
@עידו אוקיי הבנתי מה עשית. יכול להיות שהבעיה היא הנקודה בסוף - אתה צריך להוריד אותה כי היא לא משוייכת לשום t. תשתמש ב-substr.
עדיין אותה הבעיה...
אפילו כשעשיתי רק פעם אחת t- עדיין עושה בעיות, רק עם ההגדרה של say_api_answer=yes הוא משמיע את הנתונים, וזה נשמע לא טוב בכלל.
-
@עידו התקשרתי לקו, לחצתי על שלוחה 2, וזה נתן תפריט של הוצאות לאור. לחצתי 1 (הוצאות עוז והדר), ואז זה נתן לי מקלדת (המרת הקשת מספרים לאותיות), האמת היא שזה גורע במקצת מחווית המשתמש... אני הייתי הולך יותר על כיוון של המרת דיבור לטקסט (תמלול). לא הגעתי לעניין של השמעת הנתונים. איך הנתונים מושמעים שזה נחשב כגרוע?
-
@soris1989 אהה היית ממש קרוב, עוד שניה ויכולת לשמוע.
הבעיה שהתמלול עולה כסף, ולא מעט... וצריך להכניס רשימה של מילים, ואין לי כח, אני עדיין עובד על רשימת הספרים (אני עובד על קובץ חלקי שיש בו כ4000 ספרים! ויש עוד רשימה עם מעל 700 ספרים וגם זה לא הכל...).
הוא מפסק את זה לא נכון, מחבר את זה לא נכון, לפעמים מריץ את זה, התגובה מהשרת לוקחת פחות משניה אבל למערכת לוקח זמן לפענח את זה ויוצא שמחכים על הקו בלי מוזיקה בהמתנה.
אשמח אם תוכל לשמוע את זה. בתת שלוחה 1 הוא לא משמיע כלום רק מחזיר אותך שוב לשלוחה 1, בשלוחה 2 הוא מחזיר תשובה.
תוכל ללחוץ פשוט 77#9#*#11 (במילים - שבע שבע סולמית תשע סולמית כוכבית סולמית אחד אחד) יחסוך לך זמן.
-
@עידו אני לא בקיא במיפוי של המספרים לאותיות, מה צריך להקיש כדי שזה יתמפה ל-שס?
-
תוכל ללחוץ פשוט 77#9#*#11 (במילים - שבע שבע סולמית תשע סולמית כוכבית סולמית אחד אחד) יחסוך לך זמן.
-
@soris1989 אני רגיל לטלפון מקשים רגיל, לא חשבתי על טאצ'.
צריך באמת פתרון. -
בעיה אחת מצאתי, מקוה שזה יעזור לפתרון, יש הודעה שנכנסת לפני הid_list_message=t-אטפל בזה עכשיו
-
@עידו אני מבין אותך גם אני רגיל לטלפון מקשים. בשביל לתמלל טקסטים אני משלב API צד ג' (כמו open ai), והוא מתמלל ממש בזול: $0.006 דולר לדקת תמלול... ו-0.36$ לשעת תמלול...זה ממש זול (לעומת 0.4 יחידות לתמלול בודד בימות המשיח).
לגבי המערכת, התקשרתי והקלדתי שס, וזה זרק אותי חזרה לתפריט של בחירת הוצאת ספרים.
-
אני מבין אותך גם אני רגיל לטלפון מקשים. בשביל לתמלל טקסטים אני משלב API צד ג' (כמו open ai), והוא מתמלל ממש בזול: $0.006 דולר לדקת תמלול... ו-0.36$ לשעת תמלול...זה ממש זול (לעומת 0.4 יחידות לתמלול בודד בימות המשיח).
אני גם מנסה לעבוד על זה, אבל יקח קצת זמן.
לגבי המערכת, התקשרתי והקלדתי שס, וזה זרק אותי חזרה לתפריט של בחירת הוצאת ספרים.
זה רק ב2/1 ב2/2 זה מחזיר תגובה.
הנה עכשיו עובד גם ב2/1
-
@עידו שמעתי את זה. תשים פסיקים בין הודעה להודעה. ככה:
t=הודעה 1, הודעה 2, הודעה 3
ואתה יודע מה, לא נראה לי שאתה צריך לשים .t (נקודה t) עבור כל הודעה, פשוט תשרשר את זה ותפריד עם פסיק בין הודעה להודעה.
-
@עידו שמעתי את זה. תשים פסיקים בין הודעה להודעה. ככה:
t=הודעה 1, הודעה 2, הודעה 3
ואתה יודע מה, לא נראה לי שאתה צריך לשים .t (נקודה t) עבור כל הודעה, פשוט תשרשר את זה ותפריד עם פסיק בין הודעה להודעה.
מה ששמעת זה עם פסיקים וכמה רווחים. לא כ"כ עוזר...