הפניית קמפיין פתוח לשלוחה אחרת בשיחה חוזרת
-
שלום רב,
אני משתמש הרבה עם שיגור הודעות ללקוחות, ויש בהודעה שלי שאלון, שהלקוח צריך להקיש תשובה, ומכיון שבקמפיינים הרגילים אין אפשרות לראות בדוח מה התשובה שהשיב הלקוח, - יעצו לי פה בפורום להגדיר "קמפיין פתוח" שזה אומר שכאשר הלקוח עונה לשיחה הוא בעצם חוזר למערכת כאילו הוא התקשר אליה, ואז אני יכול להגדיר אח"כ מה שאני רוצה,אבל נוצרה לי בזה בעייה, כיון שבכדי שלא יגמרו לי המון יחידות על כל שיגור הודעה כזו, אני צריך לחסום את הלקוח שלא יוכל לשהות הרבה זמן בשיחה שקיבל ממני, - ולבסוף הוא שומע בהודעה שאם הוא רוצה להמשיך, אז הוא צריך לחזור לטלפון שחייג אליו בשיחה חוזרת, - ואז מה שקורה הוא: שהוא שוב פעם מגיע לאותה השלוחה בדיוק והוא שוב פעם נתקע לאחר ההגבלה ששמתי שם,
ולכן ניסיתי לפצל בין השיחה שהוא מקבל ממני לשיחה החוזרת ממנו ע"י הפנייה של מחייג / מחוייג / העברת שיחות, וכל האופציות לא עזרו לי בינתיים,
(כלומר חשבתי שאולי בקמפיין פתוח, המחייג או המפנה בחזרה למערכת, הוא בעצם המספר של המערכת, - ואז הייתי מפצל בין שיחה שנכנסת ע"י הפנייה מהמערכת, ובין שיחה נכנסת ע"י שהלקוח מתקשר בעצמו שלא דרך הקמפיין, - אבל כנראה ש"קמפיין פתוח" מופיע במחשבים של המערכת בלי מספר כלל של מחייג, או שמופיע על שם המספר של הנמען שקיבל את הקמפיין שכאילו הוא המחייג)ואולי יש איזו אפשרות שההפנייה של מחייג, תשאב את הנתונים מרשי"ת מסויימת באופן אוטומטי, (בלי להיכנס כל פעם לקובץ Did_Go_To.ini ולהגדיר שם בכל פעם ידנית)?? ואז אצליח להתגבר על הבעייה הנ"ל?
או שיש למישהו רעיון אחר??
[הפיתרון הפשוט לומר בהודעה ללקוח בטלפון שיתחיל לרשום מספר אחר, אינו מוצלח כ"כ לגבי הפרוייקט שלי]
אשמח לכל רעיון!
תודה רבה!! -
@זאביק תעשה שהקמפיין הפתוח יפנה לשלוחה של השמעה של הודעה בלבד ללא אפשרוית הקשה תוך כדי, ובסיום השמעת ההודעה השיחה מתנתקת.
ובהודעה תאמר לו מה לעשות,