הפניה לפי מחויג וגם שינוי האימייל שמוגדר בפורום
-
א האם מישהו יודע איך אני יכול לעשות הפניה לפי מחויג במספר שלא משויך למערכת, ניסיתי לעשות לפי המספר שהפנה את השיחה ולא עובד?
ב יש לי פה בפורום עוד משתמש ואני לא יכול לכתוב בו פוסטים כי בטעות הכנסתי כתובת מייל שגויה, האם יש דרך לשנות את המייל שרשום פה בפורום? -
א. הפנה לפי מחויג פירושו שאתה מפנה את המאזין לשלוחות לפי המספר של המערכת אליו הוא חייג, אם כוונתך להפניה לפי מספר שהפנה את השיחה אז ניתן להפנות לפי מספר שהפנה באם יש לך את הסיסמה של המערכת המפנה
ב. דבר ראשון - למה אתה צריך 2 משתמשים? דבר שני - שירות הלקוחות לא קשור לפורום ואם אתה רוצה לטפל בזה תצטרך לפנות למנהלי הפורום, למרות שאיני רואה כל סיבה שיאשרו לך שני משתמשים...
-
@CUBASE כתב בהפניה לפי מחויג וגם שינוי האימייל שמוגדר בפורום:
א. הפנה לפי מחויג פירושו שאתה מפנה את המאזין לשלוחות לפי המספר של המערכת אליו הוא חייג, אם כוונתך להפניה לפי מספר שהפנה את השיחה אז ניתן להפנות לפי מספר שהפנה באם יש לך את הסיסמה של המערכת המפנה
ב. דבר ראשון - למה אתה צריך 2 משתמשים? דבר שני - שירות הלקוחות לא קשור לפורום ואם אתה רוצה לטפל בזה תצטרך לפנות למנהלי הפורום, למרות שאיני רואה כל סיבה שיאשרו לך שני משתמשים...
א אני רציתי להפנות את המשתמשים ממערכת א, למערכת אחרת בתוך שלוחה מסוימת, והגדרתי בהתחלה לפי מחוייג ולא עבד, ואז ניסיתי לפי מספר שהפנה את השיחה, שכביכול המערכת הראשונה הפנתה למערכת השניה וגם זה לא עבד.
ב אני צריך את המשתמש הזה לא בשבילי, בשביל חבר... -
@יהודה-צ-כ אם שני המערכות ברשותך תוכל להשתמש בזה
-
@יהודה-צ-כ כתב בהפניה לפי מחויג וגם שינוי האימייל שמוגדר בפורום:
אני רציתי להפנות את המשתמשים ממערכת א, למערכת אחרת בתוך שלוחה מסוימת, והגדרתי בהתחלה לפי מחוייג ולא עבד, ואז ניסיתי לפי מספר שהפנה את השיחה, שכביכול המערכת הראשונה הפנתה למערכת השניה וגם זה לא עבד.
נכון, זה לא מזוהה כמספר מפנה או מחייג, אם במערכת המופנה יש לך מספר משנה, אתה יכול להפנות אליו ולסנן לפי מחוייג.
אבל הכי פשוט שתעשה את העצה של @CUBASEלגבי הפורום, אתה יכול לפנות לשמואל, תראה בחתימה שלו את המייל שלו.
-
@CUBASE כתב בהפניה לפי מחויג וגם שינוי האימייל שמוגדר בפורום:
@יהודה-צ-כ אם שני המערכות ברשותך תוכל להשתמש בזה
בדיוק את זה חיפשתי (היה זכור לי שיש איזה קומבינה עם טיימר) תודה.