שלוחה לפי שעות
-
ואיך עושים שיהיה פתוח כל השבוע וביום שישי סגור מ12?
-
@בונבון
מה סליחה?? -
@מישו-18 לא משנה תפסיק להגיב לכל דבר זה מוריד את הרמה דיי
-
@קו-בית-יעקב אמר בשלוחה לפי שעות:
לא יודע
אבל אפשר לעשות ניתוב של ימים כל יום לשלוחה אחרת ובשלוחה שמנותב ביום רגיל יהיה 23 ובשלוחה ביום שישי עד 12 -
כותבים הייתי
ולמי היית נותן?ל@בונבון ו@מרדכי-ק
-
@מרדכי-ק אמר בשלוחה לפי שעות:
לא יודע
אבל אפשר לעשות ניתוב של ימים כל יום לשלוחה אחרת ובשלוחה שמנותב ביום רגיל יהיה 23 ובשלוחה ביום שישי עד 12לא הבנתי. מישהו יכול להביא דוגמא?
-
פוסט זה נמחק! -
@מישו-18 אמר בשלוחה לפי שעות:
תודה!
איתי נותן לך לייק אבל אין לי 5 ליקים
אם תתן לי אני יתן לךלמה אתה לא קורא את מה שכתוב בתחילת הפורם חשוב לקרוא הודעה זו
-
קראתי עכשיו
שמואל הוא המנהל??? -
@מישו-18 כן מנהל מגניב
-
פוסט זה נמחק! -
@מישו-18 ובעברית?
-
-
פוסט זה נמחק! -
תגדיר פילטר בין א-ה בין השעות 7:00 ל19:00 ולא בשעות האלו יעבור לדוגמא לשלוחה 1 ושם יהיה פילטר רק ליום שיש
לא יודע
אבל אפשר לעשות ניתוב של ימים כל יום לשלוחה אחרת ובשלוחה שמנותב ביום רגיל יהיה 23 ובשלוחה ביום שישי עד 12לא הבנתי. מישהו יכול להביא דוגמא?
תגדיר פילטר בין א-ה בין השעות 7:00 ל19:00 ולא בשעות האלו יעבור לדוגמא לשלוחה 1 ושם יהיה פילטר רק ליום שישי בין השעות 7 ל12 ולא בשעות יעבור לניתוק
-
תגדיר פילטר בין א-ה בין השעות 7:00 ל19:00 ולא בשעות האלו יעבור לדוגמא לשלוחה 1 ושם יהיה פילטר רק ליום שיש
לא יודע
תגדיר פילטר בין א-ה בין השעות 7:00 ל19:00 ולא בשעות האלו יעבור לדוגמא לשלוחה 1 ושם יהיה פילטר רק ליום שישי בין השעות 7 ל12 ולא בשעות יעבור לניתוק
תודה
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!