שאלה| מדוע אין אפשרות לקבלת SMS במערכות IVR?
-
אני רואה שבוירטואל פלוס, אם מבקשים SMS ישנה אפשרות.
השאלה היא, למה במערכות IVR אין את האפשרות הזאת?
@אביי-ורבא -
@זרח למה-ככה
-
@מתעניין
אתה מדבר מידיעה? או מהשערה? -
@זרח אתה משתמש מתקדם?
זה א,ב של טלפוניה
אין בנייח סמס ברמה הכי בסיסית. -
@מתעניין כתב בשאלה| מדוע אין אפשרות לקבלת SMS במערכות IVR?:
אין בנייח סמס ברמה הכי בסיסית.
זה לא נכון, כי בתאוריה בדיוק כמו שמספר של וירטואל פלוס של ימות יכול לקבל סמסים כך גם כל מערכת של ימות יכולה לקבל סמסים (בתיאוריה)
למעשה, אני חושב שיש שרת מסויים שכן תומך בקבלת סמסים למערכת רגילה גם - אין לי יותר מידע, כך שמעתי פעם ממקור מוסמך -
@אביי-ורבא יש גם שרת של ימות שמזהה חסויים
זה אומר שאין כזה דבר חסוי?
בכללי אין בניח סמס. -
בכללי אין בניח סמס.
בעיקרון אני זוכר שבעבר היו שולחים SMS לנייח (היה עולה 1ש"ח) וזה היה מקריא את התוכן.
ניתן לראות גם פה
https://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/accessibillity/smsservice -
@אביי-ורבא כתב בשאלה| מדוע אין אפשרות לקבלת SMS במערכות IVR?:
אין בנייח סמס ברמה הכי בסיסית.
זה לא נכון, כי בתאוריה בדיוק כמו שמספר של וירטואל פלוס של ימות יכול לקבל סמסים כך גם כל מערכת של ימות יכולה לקבל סמסים (בתיאוריה)
למעשה, אני חושב שיש שרת מסויים שכן תומך בקבלת סמסים למערכת רגילה גם - אין לי יותר מידע, כך שמעתי פעם ממקור מוסמךאם אני מבין נכון, למרות שבתאוריה ימות המשיח יכולים, הם לא רוצים כי זה נחשב למספר נייח,
לעומת זאת בוירטואל יש מספרים ניידים.
צודק?אני שואל את זה כדי להבין, למה בוואסטפ ביזנס, כשמקלידים מספר נייח, הוא כן מנסה לשלוח SMS?
זאת אומרת במקום כל הקומבינות של לנסות להתחבר לוואטספ על קו של ימות, [שלי אישית לא עבד כלום]
יכול היה להיות ממש פשוט לכאורה... פשוט לקבל את הודעת הSMS. -
@מתעניין חבל שאתה מתעקש,
"נייח" זה טלפון קווי של בזק/פרטנר/הוט, שלא קיים בו סמס ישירות בגלל שסמס משתמש בטכנלוגיה של הרשת הסלולארית
"מספר נייח" של המערכות בימות זה בדיוק אותו הדבר כמו מספר נייד של וירטואל פלוס, שניהם מספרים וירטואליים שמפנים לשרת של ימות המשיח, ואם יש שינויים ביניהם זה רק בגלל שימות או הספק שלהם הגביל משהו ולא בגלל שזה לא קיים, -
@אביי-ורבא אוקי.
לשם הקוריוז שאלתי את GPT וכתב לי באחת האפשרויות
ימות המשיח (בישראל) – לפעמים יש להם פתרונות מותאמים למספרים וירטואליים.
https://chatgpt.com/share/68615ce3-03c8-8013-8369-4e4495790f12 -
@מתעניין זה אפילו לא ראוי לתגובה