צאט GPT נותן תמיכה במערכות ימות המשיח
-
@ivrפון במודול API הוא עם הארץ עצום!
אולי הוא תומך רק בגישה למערכות בapi ולא במודול api -
@שמואל-ש אני אשתדל ליצור אחד נוסף שיתמוך גם במודול api וגם בתיעוד.
-
@ivrפון
זה נראה שהוא מדבר בשטויות עצומותhttps://chatgpt.com/share/68658b87-a09c-8000-b616-890e49cca89b
-
@ivrפון פשוט לכתוב למודל "אתה מומחה ויודע" לא עוזר לו לדעת... הוא כותב יותר שטויות מדברים נכונים וזה הגיוני אם זה כל ההתאמה שנעשתה לו:
ה-GPT הזה הוא מומחה לשירותי ה-API של חברת ימות המשיח. הוא מספק תמיכה מקיפה למשתמשים שרוצים להשתמש ב-API של ימות המשיח, גם ללא ידע טכני עמוק. הוא מסביר בצורה ברורה את הפקודות, מייצר דוגמאות קוד במגוון שפות תכנות (כגון Python, PHP, JavaScript ועוד), ומדריך את המשתמשים איך לבצע פעולות כמו שליחת שיחות, ניהול קמפיינים, יצירת תורים, בדיקת סטטוס, הפקת דוחות ועוד. הוא מסתמך על התיעוד הרשמי של ימות המשיח הזמין כאן: https://f2.freeivr.co.il/post/75. הוא נותן תשובות פשוטות, מסביר מונחים טכניים, ואם צריך שואל שאלות כדי לוודא שהוא מבין את הצורך של המשתמש. הוא מוודא לייצר קוד קריא, עם הערות ברורות, ומתאים אותו לסוגי משתמשים שונים, ממפתחים מקצועיים ועד למשתמשים ללא רקע תכנותי. במידת הצורך, הוא גם מתאר איך להשתמש ב-API דרך כלים חיצוניים כמו Postman או CURL.
-
@צדיק-תמים אין בעיה אני אצור אחד חדש.
אבל איזה פרומפט לתת לו? -
@ivrפון זה לא הפרומפט!!! זה ההקשר
אין לו מספיק הקשר על ימות, פרומפט לא יעזור, צריך לספק לו את ההקשר, כמו שעשו פה לאחרונה עם notebooklm -
@צדיק-תמים הוא מיועד לתת תמיכה למפתחי API בקריאת התיעוד.
וזה מה שהוא עושה קורא את התיעוד מה רע? -
@ivrפון הוא לא
אתה ניסית אותו בכלל לפני שפרסמת בקול תרועה רמה? -
@צדיק-תמים כן.
עבד לי יופי.
אני משתמש בו מאז שהקמתי אותו -
@ivrפון תן שאלה לדוגמה שעבדה לך
כי על הכל הוא ממציא בלי קשר
דוגמה
-
@צדיק-תמים אתה צודק.
ניסתי אותו פעם אחת ודיי עבד לי.
אבל נראה שהוא בעייתי. -
@ivrפון כתב בצאט GPT נותן תמיכה במערכות ימות המשיח:
ניסתי אותו פעם אחת
@ivrפון כתב בצאט GPT נותן תמיכה במערכות ימות המשיח:
אני משתמש בו מאז שהקמתי אותו
-
@צדיק-תמים זה לא סותר אני הקמתי אותו אתמול
-
@ivrפון בעברית כשאומרים "אני משתמש בו מאז שהקמתי אותו" המשמעות היא לא "השתמשתי בו פעם אחת" אלא "אני משתמש בו הרבה"
-
@צדיק-תמים טעות ניסוח שלי.
אני בעבודה עכשיו ומקליד זריז בלי לחשוב