צינתוקים
-
-
@צבי-ד-צ
די מסובך שמה כל המילים... אני עדיין "מתחיל"
בכל מקרה תודה רבה! -
@IV
אפשרות הכי פשוטה היא לכאו' שתגדיר את השלוחות הנ"ל באקסס פילטר כפול השלוחות הרצויות. -
-
@אA התכוונתי שיוכלו לעשות את השעות דרך הטלפון
-
@צבי-ד-צ
הבנתי.
אני התכוונתי שהוא יוכל ליצור משימות לכל השעות. -
@אA ולזה כבר אמרו בפוסט השני בשרשור
-
@צבי-ד-צ
לא שמתי לב...

-
איך אני יכול לעשות שכל משתמש יוכל להזמין לעצמו צינתוק מתי שהוא רוצה
כגון שהוא צריך תזכורת בכל יום שני בשעה 8:00 בערב ואני רוצה שהוא יקבל צינתוק מהקוכמו שאמרו לפני כן בשרשור, היות ואתה רוצה להישאר בתוך ימות המשיח, אתה מוגבל ל 10 משימות בו זמנית.
אך בתוך ההגבלה הזו - אתה יכול לעשות את זה בדרך הרבה יותר פשוטה.תפתח עשרה שלוחות, בהם תגדיר את ההגדרות הבאות לפי סדר עוקב:
לדוגמא בשלוחה 1 - הרשמה לרשימת צינתוקים מספר 1:type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_end=1לאחר מכן אתה פותח בתוך השלוחה, שלוחה נוספת - שלוחה 1, ובה אתה מגדיר
type=api api_link=https://www.call2all.co.il/ym/api/CreateTask api_hangup_send=no api_add_0=token=מספר המערכת:סיסמה api_add_1=description=1 api_add_2=active=1 api_add_3=taskType=RunTzintuk api_add_4=callerId=מספר המערכת api_add_5=toList=1 api_add_6=typeList=tzl api_000=hour,,2,2,,Number,yes,,,,,,,, api_001=minute,,2,2,,Number,yes,,,,,,,, api_call_id_send=no api_phone_send=no api_did_send=no api_extension_send=no api_enter_id_send=no api_enter_id_name_send=no api_time_send=no(אם אתה רוצה - תשתיק את ההודעה 'אין מענה בשרת API')
ותוסיף 2 קבצי tts (או שמע)
קובץ 000 - הקישו את השעה בה אתם רוצים לקבל את הצינתוק
קובץ 001 - הקישו את הדקה בה אתם רוצים לקבל את הצינתוקאותו דבר אתה פותח 10 שלוחות נוספות ומשנה בכל אחת מהן בהתאמה את השורות הבאות
בשלוחת הרשמה לצינתוקים:list_tzintuk=מספר השלוחהובשלוחת ה API את שורות 6 ו 10
api_add_1=description=מספר השלוחה api_add_5=toList=מספר השלוחהבהצלחה
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות