חיפוש הגדרה
-
אני רוצה לחפש הגדרה שיש לי בשלוחה איך אני עושה את זה
-
@מערכת-המשפחה
אתה יכול להעלות כאן ואולי יהיה מישהו שידע. -
@בעזרת-ה מדובר בכל ההגדרות ברירת מחדל שלי ואני רוצה לעבור עליהן 1 1 לא נראה ליע שיש כאן מישהו שיעשה את זה במקומי אבל אם כן אדרבה
;ב"ה ;כל ערך שיופיע בקובץ זה יחול על כלל המערכת ;לדוגמא ;noop=noop language=de routing_from_yemot=yes copy_link=yes playfile_say_replies=title playfile_rec_replies=yes type=playfile say_length=no play_beep=yes start=max say_files_amount=no say_details_message=undefined, title=כל ההודעות say_details_message_say_name_by_enter_id=yes save_change_speed=yes control_play0=tfr_say_listening_data admin_options_file=template file_copy_open=yes control_play_moreA5=go_to_folder control_play_moreA6=file_copy control_play_moreA3=root listening_mark=yes control_play_moreA1=add_to_playlist_default add_to_playlist_default_record_name=no phone_play_list_play_default_only=yes save_listening_data=yes rate=-1 tts_rate-1 say_name=no last_play_tfr=yes save_last_play=yes playfile_end_goto=/5/1 record_name=yes admin_options_file_ok_password=111 enter_id=yes enter_id_type=phone login_add_val_name=yes seker_questions_percentage_say_whole_number=yes -
language=de=שפת המערכת routing_from_yemot=yes copy_link=yes playfile_say_replies=title=קשור לתגובות בהשמעת קבצים playfile_rec_replies=yes=שיתן להקליט תגובה בהשמעת קבצים type=playfile=סוג שלוחה השמעת קבצים say_length=no=שמיעת אורך הקובץ play_beep=yes=שישימיע ביפ בין קובץ לקובץ start=max=שיתחיל מהקובץ הגבוה בשלוחה say_files_amount=no=שלא ישמיע כמות קבצים בשלוחה say_details_message=undefined,=פרטי ההשמעה title=כל ההודעות=שם השלוחה say_details_message_say_name_by_enter_id=yes=שישמיע את שם המקליט מקובץ הקלטה save_change_speed=yes=שאם שינה מהירות השמעה בהשמעת קבצים, שימשיך לקובץ הבא עם המהירות control_play0=tfr_say_listening_data admin_options_file=template=ניהול קבצים לפי רשימת תפוצה file_copy_open=yes=ניתן להעתיק קבצים control_play_moreA5=go_to_folder=תפריט אפשרויות נוספות 5 יעבור לשלוחה אחרת control_play_moreA6=file_copy=כנ"ל 6 העתקת קובץ control_play_moreA3=root=3יחזור לתפריט ראשי listening_mark=yes control_play_moreA1=add_to_playlist_default=אפשרויות נוספות 1 מוסיף לרשימת השמעה ברירת מחדל add_to_playlist_default_record_name=no=בהנ"ל לא יקליט שם phone_play_list_play_default_only=yes=קשור לרשימת השמעה save_listening_data=yes rate=-1=מהירות הקראת טקסט tts_rate-1=כנ"ל say_name=no=בהגדרות זיהוי שלא ישמיע שם בכניסה לשלוחה last_play_tfr=yes=שבכניסה לשלוחה ישאל האם לחזור להאזנה אחרונה save_last_play=yes=שישמור האזנה אחרונה playfile_end_goto=/5/1=ביציאה משלוחת השמעת קבצים ילך ל... record_name=yes=שיבקש הקלטת שם בכניסה ראשונה לשלוחה עם הגדרות זיהוי admin_options_file_ok_password=111 enter_id=yes=שיזהה תמיד בכניסה לשלוחה enter_id_type=phone =סוג זיהוי לפי טלפון login_add_val_name=yes=שיוסיף לדוחות את שם הזיהוי seker_questions_percentage_say_whole_number=yes -
@בעזרת-ה לא האמנתי שמישהו יעשה לי זה תודה רבה מעומק הלב
-
@מערכת-המשפחה
בשמחה.
את רוב ההגדרות הכרתי, ואת השאר קראתי והבנתי בערך ממה מדובר [למשל אלה של התגובות]. -
@בעזרת-ה בכל אופן תודה רבה
-
מ מערכת המשפחה סימן נושא זה כשאלה
-
מ מערכת המשפחה סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות