תגובה ל - פניה לשרת api במקש ממודול השמעת קבצים
-
תגובה: פניה לשרת api במקש ממודול השמעת קבצים
אני צריך לבצע פעולה X כאשר מקישים במהלך השמעה או לאחריה 1
ופעולה Y אם מקישים 8הבעיה שאין אופציה להגדיר 2 api link לכל מקש לינק אחר
לכן ניתיתי לשלוח הכל לשרת ובשרת לבצע את הסינון לפי presskey - הבעיה היא שכאשר מקישים בתפריט לאחר השיחה הערך presskey מגיע ריק
זה באג ?או שיש לכם פיתרון אחר ?
-
@AKNV זה אכן באג, הפתרון כרגע הוא לעשות פנייה ל-API מיד לאחר השמעת קובץ ע"י הגדרת:
after_play=send_to_api
-
@CUBASE
אבל אני רוצה לדעת מה המשתמש הקיש כדי לדעת מה לענות -
@AKNV אחרי שתקבל פנייה מה-API עם פרמטר
PressKey
שמכיל-1
אז תדע שהמאזין מגיע מפנייה לאחר השמעת קובץ ואז תדפיס לוread
עם תפריט מתאים במקום התפריט הרגיל -
@CUBASE כתב בתגובה ל - פניה לשרת api במקש ממודול השמעת קבצים:
@AKNV אחרי שתקבל פנייה מה-API עם פרמטר
PressKey
שמכיל-1
אז תדע שהמאזין מגיע מפנייה לאחר השמעת קובץ ואז תדפיס לוread
עם תפריט מתאים במקום התפריט הרגילאבל א אני מאבד את היכולת לתת למשתמש לעבור לקובץ הבא / הקודם או למחוק את הקובץ
בקיצור אני מאבד את השליטה בשולחת ההשמעות -
@AKNV מה הבעיה? אתה מקבל פרמטר
what
עם נתיב הקובץ שהמאזין שמע ואתה יכול לעשות עליו כל פעולה כמו מחיקה או להדפיסgo_to_folder_and_play
עם הפחתה של אחד במספר הקובץ או הוספה של אחד במספר הקובץ כדי להעביר את המאזין לקובץ הבא/הקודם -
@CUBASE כתב בתגובה ל - פניה לשרת api במקש ממודול השמעת קבצים:
@AKNV מה הבעיה? אתה מקבל פרמטר
what
עם נתיב הקובץ שהמאזין שמע ואתה יכול לעשות עליו כל פעולה כמו מחיקה או להדפיסgo_to_folder_and_play
עם הפחתה של אחד במספר הקובץ או הוספה של אחד במספר הקובץ כדי להעביר את המאזין לקובץ הבא/הקודםזה טוב אבל אני דיי יסתבך בזה מכיוון שלפעמים אני מוחק קבצים באמצע ואז כשאני מפחית אחד מהקובץ הקובץ לא יהיה קיים
האם יש רעיון אחר ?
חשבתי אולי להוסיף לכל קובץ באופן אוטומטי את תפריט האפשרויות נוספות לתוך הקובץ באמצועות פונקציית מיזוג אודיו כלשהיא
מה את אומרים? -
@AKNV כמדומני שאם מעבירים את המאזין לקובץ שאינו קיים אז זה מעביר אותו אוט' לקובץ הקרוב ביותר