שלוחת הקלטות
-
איך אני עושה שבשלוחת ההקלטות המנהלים יקליטו וזה יעבור מיד לשלוחת ההשמעה וכשחברי הקבוצה יקליטו זה יעבור לשלוחה שהמנהל ישמע ויוכל לאשר את זה ואז זה יעבור לשלוחת ההשמעה
תודה רבה -
@IV
בשלוחת ההקלטה של המנהל תגדירtype=record במקום 2 תשים את הנתיב של השלוחה ששם אתה רוצה שהמאזינים יישמעו את ההודעות folder_move=/2
עכשיו צריך עוד שלוחה ששם רק מנהל יכול להיכנס (למשל שלוחה 8 ) ולשם תעביר את ההקלטות של המאזינים
ובשלוחת ההקלטה שלהם תגדירtype=record במקום 8 תשים את הנתיב של השלוחה של הניהול (שמשם אתה מאשר הודעות) folder_move=/8
ובשלוחה של המנהל תגדיר
type=playfile control_play5=file_move במקום 2 צריך לשים את השלוחה ששם יושמעו ההודעות שלהם playfile_control_play_file_move=2 זה הסיסמא של השלוחה (תחליף לכל סיסמא אחרת) password=123456
כרגע רק מי שנכנס לשלוחה ומוגדר כמנהל יכול לאשר את הקובץ (ובעצם להעביר אותו לשלוחה של כל המאזינים) אם אתה רוצה שכל מי שיש לו את הסיסמא יוכל להיכנס לשמוע את ההודעות ולאשר -
תוסיף בשלוחה של המנהל את זה:file_move_open=yes
-
@y6714453
הגדרתי את זה אבל בהקלטת המנהל הוא לא נותן אפשרות לצינתוק ובהקלטת המאזינים הוא לא נותן אפשרות להעביר לשלוחת ההשמעה -
-
????
יש למישהו תשובה? -
@IV בהגדרות של השלוחת הקלטה של המאזינים תוסיף את זה
לאן המאזין עובר במידה וההקלטה אושרה (לא שהמנהל אישר - אלא שהוא אישר את ההקלטה בהודעה - "לאישור ההקלטה...") record_end_goto=/2 לאן המאזין עובר במידה והוא ביטל את ההקלטה record_cancel_goto=/2
לגבי צינתוקים אתה צריך לעשות שלוחה שבה המאזינים נרשמים לקבלת הצינתוקים
בשלוחה תגדיר:type=tzintuk שם הרשימה - במקום 123 תשים שם שאתה רוצה - מילים / מספרים list_tzintuk=123
בשלוחת הקלטה מצד הניהול תוסיף את ההגדרות האלו
record_end_run_tzintuk=yes תחליף את 123 לרשימה שאליה נרשמו המאזינים (בקיצור שיהיה תואם למה שרשמת ב"שם הרשימה" לפני זה) list_tzintuk=123
בשביל לשלוח צינתוק אחרי שאישרת הודעה של מאזין:
ייתכן שיש צורה אוטומטית לעשות את זה - אני לא יודע, אבל אתה יכול לעשות שלוחת הפעלת צינתוק כלומר בכל פעם אחרי שאתה מעביר הודעה תכנס לשלוחה הזו - (עצם הכניסה לשלוחה מפעיל את הצינתוק)
בשלוחה הזו תגדירtype=tzintuk גם פה אל תשכח לשנות את שם הרשימה list_tzintuk=123 tzintuk_admin=yes
נראה לי שזה אמור לעבוד...
-
-
@y6714453
תודה רבה אני עדיין צריך לנסות אבל מקווה שזה עובד
ואגב לבי הפעלת צינתוק אחרי אישור הודעה של מאזין הגדרתי את זהplayfile_end_goto=1 ואז הגדרתי בשלוחה 1 באותו שלוחה type=menu up= root=2 title=האם להפעיל צנתוק ואז הגדרתי את זה גם בתת שלוחה record_end_run_tzintuk=yes תחליף את 123 לרשימה שאליה נרשמו המאזינים (בקיצור שיהיה תואם למה שרשמת ב"שם הרשימה" לפני זה) list_tzintuk=123
עכ"פ תודה רבה
-
-
-
@IV בכיף אבל שים לב
אם הבנתי נכון ש:
אתה רוצה שאחרי שתאשר זה יעבור אוטומטית לשלוחת הצינתוק... כלומר שלוחה אחת שבתוך ההשמעת קבצים.
שים לב- א. אם אתה רוצה להפעיל צינתוק ידנית, אין לך גישה לשלוחה הזו - (כי א"א לגשת לתת שלוחה בתוך שלוחה שמוגדרת כהשמעת קבצים...
- ב. ההגדרה הזו אומרת שאתה עובר לשלוחה 1 כשנגמרות ההשמעות בשלוחה
playfile_end_goto=1
כלומר כל פעם כשתסיים להקשיב לכל ההודעות של המאזינים יישלח צינתוק...
ולא כשתאשר הודעה לכל המאזינים- ג. אני לא בטוח שההגדרה הזו יכולה לעבוד בשלוחה שהיא לא הקלטה
record_end_run_tzintuk=yes
מקווה שהבנתי אותך נכון