לא נפתר שלוחת הקלטות
-
@IV
בשלוחת ההקלטה של המנהל תגדירtype=record במקום 2 תשים את הנתיב של השלוחה ששם אתה רוצה שהמאזינים יישמעו את ההודעות folder_move=/2
עכשיו צריך עוד שלוחה ששם רק מנהל יכול להיכנס (למשל שלוחה 8 ) ולשם תעביר את ההקלטות של המאזינים
ובשלוחת ההקלטה שלהם תגדירtype=record במקום 8 תשים את הנתיב של השלוחה של הניהול (שמשם אתה מאשר הודעות) folder_move=/8
ובשלוחה של המנהל תגדיר
type=playfile control_play5=file_move במקום 2 צריך לשים את השלוחה ששם יושמעו ההודעות שלהם playfile_control_play_file_move=2 זה הסיסמא של השלוחה (תחליף לכל סיסמא אחרת) password=123456
כרגע רק מי שנכנס לשלוחה ומוגדר כמנהל יכול לאשר את הקובץ (ובעצם להעביר אותו לשלוחה של כל המאזינים) אם אתה רוצה שכל מי שיש לו את הסיסמא יוכל להיכנס לשמוע את ההודעות ולאשר -
תוסיף בשלוחה של המנהל את זה:file_move_open=yes
-
@y6714453
הגדרתי את זה אבל בהקלטת המנהל הוא לא נותן אפשרות לצינתוק ובהקלטת המאזינים הוא לא נותן אפשרות להעביר לשלוחת ההשמעה -
-
????
יש למישהו תשובה? -
@IV בהגדרות של השלוחת הקלטה של המאזינים תוסיף את זה
לאן המאזין עובר במידה וההקלטה אושרה (לא שהמנהל אישר - אלא שהוא אישר את ההקלטה בהודעה - "לאישור ההקלטה...") record_end_goto=/2 לאן המאזין עובר במידה והוא ביטל את ההקלטה record_cancel_goto=/2
לגבי צינתוקים אתה צריך לעשות שלוחה שבה המאזינים נרשמים לקבלת הצינתוקים
בשלוחה תגדיר:type=tzintuk שם הרשימה - במקום 123 תשים שם שאתה רוצה - מילים / מספרים list_tzintuk=123
בשלוחת הקלטה מצד הניהול תוסיף את ההגדרות האלו
record_end_run_tzintuk=yes תחליף את 123 לרשימה שאליה נרשמו המאזינים (בקיצור שיהיה תואם למה שרשמת ב"שם הרשימה" לפני זה) list_tzintuk=123
בשביל לשלוח צינתוק אחרי שאישרת הודעה של מאזין:
ייתכן שיש צורה אוטומטית לעשות את זה - אני לא יודע, אבל אתה יכול לעשות שלוחת הפעלת צינתוק כלומר בכל פעם אחרי שאתה מעביר הודעה תכנס לשלוחה הזו - (עצם הכניסה לשלוחה מפעיל את הצינתוק)
בשלוחה הזו תגדירtype=tzintuk גם פה אל תשכח לשנות את שם הרשימה list_tzintuk=123 tzintuk_admin=yes
נראה לי שזה אמור לעבוד...
-
-
@y6714453
תודה רבה אני עדיין צריך לנסות אבל מקווה שזה עובד
ואגב לבי הפעלת צינתוק אחרי אישור הודעה של מאזין הגדרתי את זהplayfile_end_goto=1 ואז הגדרתי בשלוחה 1 באותו שלוחה type=menu up= root=2 title=האם להפעיל צנתוק ואז הגדרתי את זה גם בתת שלוחה record_end_run_tzintuk=yes תחליף את 123 לרשימה שאליה נרשמו המאזינים (בקיצור שיהיה תואם למה שרשמת ב"שם הרשימה" לפני זה) list_tzintuk=123
עכ"פ תודה רבה
-
-
-
@IV בכיף אבל שים לב
אם הבנתי נכון ש:
אתה רוצה שאחרי שתאשר זה יעבור אוטומטית לשלוחת הצינתוק... כלומר שלוחה אחת שבתוך ההשמעת קבצים.
שים לב- א. אם אתה רוצה להפעיל צינתוק ידנית, אין לך גישה לשלוחה הזו - (כי א"א לגשת לתת שלוחה בתוך שלוחה שמוגדרת כהשמעת קבצים...
- ב. ההגדרה הזו אומרת שאתה עובר לשלוחה 1 כשנגמרות ההשמעות בשלוחה
playfile_end_goto=1
כלומר כל פעם כשתסיים להקשיב לכל ההודעות של המאזינים יישלח צינתוק...
ולא כשתאשר הודעה לכל המאזינים- ג. אני לא בטוח שההגדרה הזו יכולה לעבוד בשלוחה שהיא לא הקלטה
record_end_run_tzintuk=yes
מקווה שהבנתי אותך נכון
-
@y6714453
זה עובד טוב מאוד רק יש לי בעיה אחת שבהשמעת הקבצים של המאזינים הוא לא נותן לי לאשר את ההודעה ולהעביר את זה לשלוחה הראשית של ההודעות לכלל המאזינים
וגם איך מגדירים שאחרי שהמאזין גומר להקליט שיעבור לשלוחה הראשית (הכניסה לקו)record_end_goto=??? record_cancel_goto=???
וגם רציתי לדעת האם יש אפשרות שכשהמנהלים נכנסים לשלוחה הם נכנסים מיד לתת שלוחה בשלוחה וכשהמאזינים נכנסים לאותו שלוחה הם נכנסים מיד לתת שלוחה אחרת באותו שלוחה?
תודה רבה על כל העזרה! -
@IV תעלה את ההגדרות של כל השלוחות שעכשיו יש לך
תפרט את המטרה מה אתה רוצה שיהיה
כולל מספר שלוחה כלומר (שלוחה X זה ההשמעת קבצים של המאזינים. שלוחה X וכו')
ואני יגדיר לך מה שצריך (בעז"ה כולל הסבר) -
@y6714453
זה ההגדרות של שלוחה 2\1 שלוחת הקלטות של המאזיניםtype=record folder_move=0/2 record_end_goto= record_cancel_goto= record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=10
וזה של שלוחת 2\2 הקלטות המנהלים
type=record folder_move=/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=1
וזה שלוחה 0\2 איפה שהמנהל שומע את הקלטות המאזינים
type=playfile control_play5=file_move playfile_control_play_file_move=1 playfile_end_goto=1
תודה רבה
-
-
מה המצב?
-
@IV לא עשית שלוחה שבה המאזינים שומעים הקלטות.
תכתוב פה באיזה שלוחה אתה רוצה שזה יהיה ובעז"ה אעלה לך את ההגדרות -
@y6714453
אם אתה מתכוון לשלוחה שאם המנהל מקליט או מאשר הודעה של מאזין, כולם שומעים את זה אז זה שלוחה 1
וזה ההגדרותtype=playfile
-
@IV
הקלטות מצד המאזינים:type=record folder_move=0/2 record_end_goto=/ record_cancel_goto=/ record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=10
כעת בכל פעם שהמאזין מקליט משהו, ההקלטה עוברת לשלוחה 0/2 והמאזין חוזר לתפריט הראשי!
שים לב!
1 - הרשימת צינתוקים הזו (10) זה רשימה שאליה המנהל/ים צריך/ים להירשם כי זה מצנתק בכל פעם שמאזין מקליט הודעה. ואז נשלח צינתוק למנהל.
2 - מעבר לתפריט הראשי צריך פשוט להשאיר נתיב ריק שזה אומר לשים רק / אם אתה רוצה שזה יעבור להשמעת קבצים שפתוח לכלל המאזינים תכתוב את הנתיב של השלוחה.בשלוחה 0/2 נגדיר:
type=playfile control_play5=file_move playfile_control_play_file_move=1
בכל פעם שהמנהל נכנס לשלוחה 0/2 הוא ישמע הודעות ממאזינים - ובמידה וילחץ על המקש 5 ההודעה תעבור לשלוחה 1 בתפריט הראשי!
אם אתה רוצה לעשות שגם יישלח צינתוק באותו זמן אתה צריך לעשות את זה בצורה ידנית
כלומר לייצר שלוחת הפעלת צינתוק - שכל פעם שאתה נכנס לשלוחה הצינתוק מופעל אוטומטית לכל אלה שנרשמו ברשימה "1":
תגדיר כך:type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_admin=yes
וכך בכל פעם אחרי שאתה מאשר הודעה של מאזין (ובעצם מעביר אותה לשלוחה 1 - תכנס לשלוחה הזו של הפעלת הצינתוק.
השלוחה הזו צריכה להיות באופן שלא יהיה גישה לכל מאזין להיכנס אליה.הקלטות מנהל:
type=record folder_move=/1 record_end_run_tzintuk=yes list_tzintuk=1
כמו שעשית רק שים לב! שהשלוחה הזו לכאורה פתוחה לכלל המאזינים אלא אם כן תשים לה סיסמא
או שתעביר אותה לשלוחה 0 (שלפי מה שהבנתי זה שלוחת ניהול).ואל תשכח בסוף לעשות עוד שלוחה שבה המאזינים נרשמים לקבלת צינתוקים לרשימה "1".
שזו הרשימה שכל פעם שמנהל הקליט / אישר הודעה - נשלח צינתוק!בשביל זה תעשה שלוחת הרשמה לצינתוקים עם ההגדרות האלו
type=tzintuk list_tzintuk=1
-
@y6714453
את כל זה הגדרתי כבר לפני זה חוץ מה \וגם רציתי לדעת האם יש אפשרות שכשהמנהלים נכנסים לשלוחה הם נכנסים מיד לתת שלוחה בשלוחה וכשהמאזינים נכנסים לאותו שלוחה הם נכנסים מיד לתת שלוחה אחרת באותו שלוחה?
תודה רבה על כל העזרה!כלומר שלוחה 2 זה שלוחת ההקלטות ובגלל שאני לא רוצה שבכל פעם שהמנהל יקליט הודעה הוא יצטרך להזין את הסיסמא אני רוצה שהוא יעבור אוטומטי לשלוחה 2 בתוך שלוחה 2 והמאזינים יעברו אוטומטי לשלוחה1 בשלוחה2
-
@IV תכניס בשלוחה 2 את ההגדרות האלו:
type=go_to_folder go_to_folder=/2/2 go_to_folder_from_file=yes
תייצר קובץ חדש בשם
FileGoToFolder
תעלה אותו לשלוחה ובתוכו תשים את זה:0773137770=2/1
תחליף את המספר טלפון למספר של המנהל.
אפשר להוסיף שורות לכמה מנהלים,