📞 מאגר קווי תוכן ומידע - בממשק מסודר
-
@y6714453 כל הכבוד על היוזמה!
מציע אפשרות לכתוב מידע נוסף על המערכת ושיופיע בחיפוש, לדוג' "איי קול" - השם הזה לא אומר שום דבר, אם מישהו מחפש אפלקציות בטלפון זה לא ייתן לו את זה, לכן כדאי להוסיף אפשרות למידע נוסף שיופיע בחיפוש.
בנוסף, כדאי לתת את האפשרות לשנות מספרים ספציפיים של מערכת אם הם פתוחים או חסומים
-
@CUBASE כתב ב
מאגר קווי תוכן ומידע - בממשק מסודר:
@y6714453 כל הכבוד על היוזמה!
מציע אפשרות לכתוב מידע נוסף על המערכת ושיופיע בחיפוש, לדוג' "איי קול" - השם הזה לא אומר שום דבר, אם מישהו מחפש אפלקציות בטלפון זה לא ייתן לו את זה, לכן כדאי להוסיף אפשרות למידע נוסף שיופיע בחיפוש.
אפשר להוסיף! אבל חשבתי ש"הערות" מספיק... זה כולל בחיפוש עכשיו נראה לי יש רק קו אחד שיש בו הערות - "בורסה פון"... תנסה, תראה שהוא מוצא
בנוסף, כדאי לתת את האפשרות לשנות מספרים ספציפיים של מערכת אם הם פתוחים או חסומים
נראה לי שאפשר לשנות בעריכה גם "פתוח לכשרים" וגם "פעיל/לא פעיל" , תקן אותי אם אני טועה?
-
@y6714453
אני לא רואה מקום שאפשר לכתוב הערות..עכשיו שמתי לבכוונתי לשנות על מספר ספציפי של מערכת ולא על המערכת בכללה, יש מערכות שיש להם מספר חסום אבל מספרים נוספים שכן פתוחים (מקווה שהובנתי)
-
כוונתי לשנות על מספר ספציפי של מערכת ולא על המערכת בכללה, יש מערכות שיש להם מספר חסום אבל מספרים נוספים שכן פתוחים (מקווה שהובנתי)
~~אתה מתכוון לאפשר אופציה של שינוי המספר של הקו (ב"ערוך") בשביל שיהיה אפשר להחליף למספרים שכן פתוחים בכשרים / פעילים?
אם כן - אני בכוונה הורדתי את האופציה של שינוי המספר בגלל שזה הנתון המרכזי - ונראה לי שכך זה מונע בלבול...
חוץ מזה שאני רוצה לעשות שלא יהיה אפשר להכניס שתי שורות עם אותו ערך בשדה של מספר...
למשל שלא יהיה אפשר להכניס:עמודה 1 עמודה2 טקיוצ'ר 0733183471 קו בינה מלאכותית 0733183471 ונראה לי שבשביל זה אני צריך לנעול את האופציה של עריכה במספר טלפון (נראה לי...).
אם צריך אפשר לפתוח עוד שורה עם אותו שם, (ובמידת הצורך לסמן את הקודם כ"לא פעיל".)
זה מה שהתכוונת? מקווה שהובנתי~~
או זה?
@CUBASEאתה מתכווין שנניח ויש קו עם שתי מספרים אחד פתוח ואחד חסום... בעייתי לסמן... פתוח / חסום, או פעיל / לא פעיל... כי אחד כן ואחד לא...
צודק...
בשביל זה אפשר לפתוח שתי עמודותעמודה 1 עמודה2 עמודה 3 טקיוצ'ר 0733183471 פעיל טקיוצ'ר 0772222770 לא פעיל זה מה שהתכוונת?
-
@y6714453 אסביר את כוונתי, כרגע ניתן לעדכן האם הקו פתוח לכשרים או לא, אבל ניתן לעדכן את זה לכל המספרים של הקו ולא למספר ספציפי, לדוג'
טקיוצ'ר 0733183471 חסום 0747276984 פתוח -
@CUBASE ערכתי למעלה
-
@y6714453 כן, זה כבר קיים?
-
@CUBASE מסובך מבחינה טכנית... לכן אם שתי המספרים עם אותו ערך (פתוח/ חסום) - אפשר לכתוב אחד בראשי ואחד במשני
אם לא - צריך לפתוח שתי שורות.
יש לך רעיון איך לעשות את זה בצורה אחרת?נ.ב. אתה בטוח שאתה לא מתמצא בממשק הזה? הקטע של משמאל לימין ממש מציק לי -
@y6714453 כתב ב
לכן אם שתי המספרים עם אותו ערך (פתוח/ חסום) - אפשר לכתוב אחד בראשי ואחד במשני
זה מה שעשיתי
@y6714453 כתב ב
אתה בטוח שאתה לא מתמצא בממשק הזה?
מצטער, עד לפני כמה שעות בכלל לא הכרתי את הדבר הזה..
-
@y6714453
איך נקרא האתר?
של הפיתוח? -
AppSheets
-
@y6714453
בהגדרת האתר אין עברית? -
@אA
לא!
את כל הטקסטים כמו ערוך / חדש / שמור / וכו'...
צריך להכניס ידנית במקום Edit / New / Save.אדרבא - אולי תמצא...
-
תודה לכל מי שמוסיף מספרים לאתר
אבל אם אפשר לתייג, הקו פתוח לכשרים?, קטגוריה, פעיל/לא פעיל
כרגע אני סיימתי לתייג כ-30 קווים
אני לא מבקש ממי שסם כבר לערוך ותייג , אבל מי שסם מספר חדש עדיף וחשוב שיתייג!
בעיקר את "האם הקו פתוח לכשרים?" -
אני לא בטוח שתייגתי הכל נכון מי שרואה טעות נא לתקן
-
@y6714453 נכון בתיוג האם הקו פתוח לכשרים? יצא לך כך "?האם הקו פתוח לכשרים"
כדי שזה לא יקרה תכתוב את זה כך: ?האם הקו פתוח לכשרים (קודם את הסימן שאלה ואז את הכיתוב)
אשמח מאוד אם תתקן -
מה זה תתתתתתת אם יורשה לי לשאול?
-
@y6714453 .
תודה רבה באמת דבר יפה כל הכבודהאם אפשר לעשות ששמות הקווים יהיה לפי א"ב ??
-
זה ככה אם איני טועה....
-
@אליהו-החכם
וזה נראה לך ע"פ סדר א"ב ???