רישום לקוח בListAllInformation.ini אוטומטי
-
במחילה על הבורות ועל אי ההתמצאות
אני דיי בתחילת דרכי בחלק הזיהוי במערכת.
אני היום העליתי רשימה ListAllInformation.ini וכו'
הגדרתי שגם מי שלא מזוהה יוכל להכנס רק יופנה לשלוחה אחרת.
אני רוצה לעשות בשלוחה ה"אחרת" רישום נתונים (עם המרה וכו'),
ושהנתונים יכנסו בצורה אוטומטית ל ListAllInformation.ini
הוי אומר שלאחר הרישום בפעם הבאה שהמשתמש יכנס למערכת הוא יוכל לגשת לאן שהרשומים יכולים לגשת.
בקיצור: איך עושים הרשמה לתוך קובץ ListAllInformation.ini ?
תודה מראש. -
-
@חכמון
תודה על המענה,
יצא לך להשתמש בזה פעם ?
כי ממה שקראתי בקישור שהבאת, אני לא רואה אפשרות להכניס את שם המשפחה בעמודה D ואת מספר הטלפון בעמודה H (לדוג') -
@יצחק-ק בטח אפשר!
תמשיך יותר למטה וזה כמו קבלת נתונים רגילה עם קבלת הקלטות והקשות.
רק שלא תוכל לדלג על שום שלב,
כלומר - הנתונים נכנסים לקובץ ברצף בלי אפשרות להשאיר תא ריק,
או שתוכל להגדיר משהו מסויים קבוע, למשל אם רוצים להשאיר ריק חייבים להקיש 0, ואז זה לא מפריע,
וזה גם נרשם בקובץ לפי הסדר.@יצחק-ק כתב ברישום לקוח בListAllInformation.ini אוטומטי:
במחילה על הבורות ועל אי ההתמצאות
זה לא כזה בורות ואי התמצאות,
רוב הפורום יכולים לשאול שאלות יותר טפשיות, אתה כבר אוחז בעריכת קובץ פרטי הזיהוי,
שזה כבר מהנושאים המאוד מסובכים בפורום. -
@חכמון
החכמתני רבות, משום מה כשעברתי בתחילה על פוסט זה לא ראיתי שהנתונים נשמרים ע"פ הסדר.
יש אפשרות לעשות הכנסת נתון אוטומטי (בעמודה שאני רוצה לדלג כמו עמודה B) ?
תודה על המחמאות הייתי נותן לך לייק ואף יותר מכך. -
@יצחק-ק אני רואה שלא הגיבו לך, אז אנסה לעזור:
אני לא יודע בדיוק מה אתה צריך,
והאפשרויות בזה רבות ומגוונות.
אז אולי תפרט איזה פרטים יש לך בקובץ, לפי העמודות, (מה יש בכל מספר עמודה),
ואיזה פרטים אתה רוצה שיירשמו אוטומטית, ואיזה פרטים לתת למשתמש להזין לבד, ועל איזה לדלג.
וגם הבנתי ממך שאתה רוצה שרק רשומים יוכלו להיכנס,
ומי שלא רשום יועבר לשלוחה אחרת ששם הוא יירשם בעצם בצורה עצמאית, וזה יוסיף את פרטיו לקובץ,
ולאחמ"כ הוא יוכל להיכנס כמו מי שרשום,
(כלומר: אין לך שליטה על הנכנסים, אלא כל אחד יכול להוסיף את עצמו).
האם עד כאן הבנתי נכון?@יצחק-ק כתב ברישום לקוח בListAllInformation.ini אוטומטי:
יש אפשרות לעשות הכנסת נתון אוטומטי (בעמודה שאני רוצה לדלג כמו עמודה B) ?
אם הכוונה שלכולם יהיה כתוב
1
, אז יש לזה הגדרה פשוטה בהגדרות של הזיהוי שהבאתי בשבוע שעבר,
אם זה משהו אחר - אז נא פרט. -
הנה לך הגדרות לרישום סטנדרטי לתוך קובץ ListAllInformation
type=recording_and_entering_data ;הגדרת השלוחה title=שלוחה להוספת מספרי זהות לאול אינפורמיישן ;תיאור השלוחה enter_id=yes ;קבל זיהי משתמש enter_id_type=teudat_zehut ;סוג זיהוי= לפי מספר זהות 050-option=--10-HebrewKeyboard---- ;הקשות בעברית , המתן 10 שניות - ערך ראשון [אחרי זיהוי ו1 בטור 2 לפעיל] 051-option=--10-HebrewKeyboard---- ;הקשות בעברית, וכנ"ל - ערך שני [אחרי הנ"ל] 052-option=2-1--TTS--11,12,13,21,22,23,31,32,41,42,5,6,7,8--- ;הקשת מספר [זה היה בחירת כיתה לילד, א1 או א2 וכדו'] - ערך 3 set_ok_send_mail=yes ;שלח מייל אם ההרשמה בוצעה recording_and_entering_data_email_address=1234567@gmail.com ;המייל לשליחה הוא... add_to_list_all_information=yes ;הוסף את המידע לListAllInformation add_enter_id_to_list_all_information=yes ;הוסף קודם את המזהה של המאזין לListAllInformation add_approval_1_to_list_all_information=yes ;הכנס בטור 2 את הספרה 1 [שיהיה פעיל] ב ListAllInformation add_enter_id_to_list_all_information_change=yes ;אם יש נתוניםכבר על המזהה החלף לפי מה שיכניס כעת list_all_information_folder=/16/1 ;מיקום הListAllInformation לעידכון say_approval_number=say_approval_no_number ;לא להשמיע מספר נרשם אלא אישור בלבד recording_and_entering_data_end_goto=/16/1/102 ;לאן יילך אח"כ recording_and_entering_data_error_goto=/16/1/102 ;לאן יילך אם יש שגיאה recording_and_entering_data_exit_goto=/16/1/102 ;לאן יילך אם המאזין הקיש ע יציאה באמצע מילוי הנתונים booking_Folder-16/1/100=1138 login_add_column_number=5