עזרה! שלוחה לפתיחת שלוחה אחרת / או לסגירה.
-
אני מעונין לעשות שלוחה במערכת שלא תהיה פתוחה כל הזמן. אלא שמתי שאני רוצה אני פותח אותה דרך הטלפון וכשאני רוצה אני סוגר אותה דרך הטלפון.
למישהו יש רעיון איך לבצע?
וכמובן הכי טוב עם הפתיחה/סגירה תהיה באותה שלוחה, שאם סגור אז פותח ואם פתוח אז סוגר.
תודה -
@גבאי
תגדיר בשלוחה המבוקשת את ההגדרה הזאת:white_list=
שזה אומר פילטר לפי רשימה לבנה. כמובן שלא תוסיף אף אחד לרשימה הלבנה.
ואז תגדיר לעצמך 2 שלוחות, הראשונה לפתיחת השלוחה, עם ההגדרות הבאות:
type=add_id_to_list מיקום הקובץ add_id_to_list_location_list=/במקום המילים תכתוב כאן את ניתוב השלוחה/ext איזה ערך ישתנה add_id_to_list_key=white_list מה ישתנה בערך הנ"ל add_id_to_list_value=no שהמערכת תבדוק האם הערך קיים ורק תשנה לyes add_id_to_list_value_change=yes שבסיום יתנתק add_id_to_list_end_goto=hangup בשגיאה גם יתנתק add_id_to_list_error_end_goto=hangup title=הורדה של הרשימה הגורמת לפתיחת שלוחה
ושלוחה שניה לסגירת שלוחה, עם ההגדרות הבאות:
type=add_id_to_list מיקום הקובץ add_id_to_list_location_list=/במקום המילים כאן תכתוב את ניתוב השלוחה/ext איזה ערך ישתנה add_id_to_list_key=white_list מה ישתנה בערך הנ"ל add_id_to_list_value=yes שהמערכת תבדוק האם הערך קיים ורק תשנה לyes add_id_to_list_value_change=yes שבסיום יתנתק add_id_to_list_end_goto=hangup בשגיאה גם יתנתק add_id_to_list_error_end_goto=hangup title=הפעלת רשימה שגורמת לנעילת שלוחה
אתה יכול גם להגדיר שהסגירה או הפתיחה תתבצע רק לזמן מוגדר מראש, ואח"כ זה יחזור לקדמותו אוטומטית, עם ההגדרה הזאת:
הזמן שהמערכת תוריד את הערך שהתווסף add_id_to_list_value_expired=50m
בדוגמא מוגדר 50 דקות. כמובן שניתן לשנות לכל ערכי הזמן האפשריים.
ואז בעת סגירת השלוחה כל מי שינסה להיכנס לשלוחה ישמע את הודעת מערכת
M1102 אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו
. כמובן שתוכל לשנות למה שתרצה. -
@בעזרת-ה כתב בעזרה! שלוחה לפתיחת שלוחה אחרת / או לסגירה.:
@גבאי
תגדיר בשלוחה המבוקשת את ההגדרה הזאת:white_list=
שזה אומר פילטר לפי רשימה לבנה. כמובן שלא תוסיף אף אחד לרשימה הלבנה.
ואז תגדיר לעצמך 2 שלוחות, הראשונה לפתיחת השלוחה, עם ההגדרות הבאות:
type=add_id_to_list מיקום הקובץ add_id_to_list_location_list=/במקום המילים תכתוב כאן את ניתוב השלוחה/ext איזה ערך ישתנה add_id_to_list_key=white_list מה ישתנה בערך הנ"ל add_id_to_list_value=no שהמערכת תבדוק האם הערך קיים ורק תשנה לyes add_id_to_list_value_change=yes שבסיום יתנתק add_id_to_list_end_goto=hangup בשגיאה גם יתנתק add_id_to_list_error_end_goto=hangup title=הורדה של הרשימה הגורמת לפתיחת שלוחה
ושלוחה שניה לפתיחת שלוחה, עם ההגדרות הבאות:
type=add_id_to_list מיקום הקובץ add_id_to_list_location_list=/במקום המילים כאן תכתוב את ניתוב השלוחה/ext איזה ערך ישתנה add_id_to_list_key=white_list מה ישתנה בערך הנ"ל add_id_to_list_value=yes שהמערכת תבדוק האם הערך קיים ורק תשנה לyes add_id_to_list_value_change=yes שבסיום יתנתק add_id_to_list_end_goto=hangup בשגיאה גם יתנתק add_id_to_list_error_end_goto=hangup title=הפעלת רשימה שגורמת לנעילת שלוחה
אתה יכול גם להגדיר שהסגירה או הפתיחה תתבצע רק לזמן מוגדר מראש, ואח"כ זה יחזור לקדמותו אוטומטית, עם ההגדרה הזאת:
הזמן שהמערכת תוריד את הערך שהתווסף add_id_to_list_value_expired=50m
בדוגמא מוגדר 50 דקות. כמובן שניתן לשנות לכל ערכי הזמן האפשריים.
ואז בעת סגירת השלוחה כל מי שינסה להיכנס לשלוחה ישמע את הודעת מערכת
M1102 אין לכם הרשאת גישה לתיקיה זו
. כמובן שתוכל לשנות למה שתרצה.אני מתחרט על מה שכתבתי כאן,
ו @בעזרת-ה ממש צודק,
עיין בהמשך. -
- עם כל הכבוד, אני משתמש עם המודול הזה כבר חצי שנה, עם ההגדרות הנ"ל, והכל עובד פיקס.
- אכן עובד, כנ"ל.
- אם לדעתך משהו לא מוגדר כמו שאמור להיות מוגדר, אתה צריך להסביר בצורה עניינית למה זה לא מוגדר נכון, ולא לכתוב בצורה שכתבת.
- אהבתי את הניסוח "הטעיה".
- מהמסקנות שהסקת על צורת ההשתמשות שלי במודול, נראה שכושר הסקת המסקנות שלך לוקה בחסר.
-
@בעזרת-ה ממש סליחה על מה שכתבתי,
ראיתי שכתבת:@בעזרת-ה כתב בעזרה! שלוחה לפתיחת שלוחה אחרת / או לסגירה.:
ואז תגדיר לעצמך 2 שלוחות, הראשונה לפתיחת השלוחה
ואז כתבת:
@בעזרת-ה כתב בעזרה! שלוחה לפתיחת שלוחה אחרת / או לסגירה.:
ושלוחה שניה לפתיחת שלוחה, עם ההגדרות הבאות:
(כלומר: כתבת פעמיים פתיחה).
וראיתי שההגדרות מאוד דומות,
אז חשבתי שאתה רוצה שהוא יוסיף מספרים לרשימה הלבנה,
ושהמספר יופיע בשלוחה הראשית בצורתwhite_list=0504444444
,
וזה לא עובד,
לכן כתבתי ככה.
עכשיו מבדיקה שניה אני רואה שאתה מגדיר בכלל את ההגדרה של הרשימה הלבנה,
אז א"כ זה בסדר.אבל מה שכתבת שאפשר לעשות את זה לזמן מוגדר, נכון רק בחסימה לזמן מוגבל, ולא בפתיחת השלוחה לזמן מוגבל,
כי אז בס"ה יימחק הערך מהשלוחה.
אז לדעתי צריך להגדיר לאיזה ערך זה ישתנה לאחר זמן זה:add_id_to_list_value_expired=50m add_id_to_list_value_expired_change_to=yes
-
@חכמון
אז לסיכום,- עדיף לבדוק לפני שמגיבים.
- מומלץ להגיב בכבוד.
-
@בעזרת-ה אפשר להבין על מה קיבלתי פעם שניה דיסלייק????
מדובר כבר בהתנצלות.
האם לעולמי עד - מה שאני יכתוב יקבל דיסלייק?
עריכה: תודה רבה על ההסרה. -
@בעזרת-ה אני גם כתבתי תיקון,
ואני רואה שלא תוקן עדיין אצלך.@חכמון כתב בעזרה! שלוחה לפתיחת שלוחה אחרת / או לסגירה.:
אבל מה שכתבת שאפשר לעשות את זה לזמן מוגדר, נכון רק בחסימה לזמן מוגבל, ולא בפתיחת השלוחה לזמן מוגבל,
כי אז בס"ה יימחק הערך מהשלוחה.
אז לדעתי צריך להגדיר לאיזה ערך זה ישתנה לאחר זמן זה:add_id_to_list_value_expired=50m add_id_to_list_value_expired_change_to=yes
לתשומת לב @גבאי