חדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!
-
@שמואל-ש כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
@יהודה-צ-כ כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
מהיום ניתן לקבל את השיחה המזוהה היישר אל הטלפון באמצעות המודול הזה!!!
ולשמוע פרסומת מעניינת על הדרך...
יועיל לפעמים שלא ינתק את השיחה או שלא תושמע פרסומת, וכפי שכתבתי לעשות שלוחה וכו'
-
@יהודה-צ-כ כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
מה שכן אני ממליץ, שלפני שהמאזין יועבר לשלוחת החיוג , הוא יפעיל צינתוק, למקרה שהשיחה תתנתק מייד עם המענה, כך שבכל מקרה השיחה תירשם במערכת.
בהצלחה.אם הוא יפעיל אלי צינתוק לפני המעבר אלי,
אז אני לא יהיה זמין,
כי הצינתוק יחייג אלי. -
@חכמון כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
מה שכן אני ממליץ, שלפני שהמאזין יועבר לשלוחת החיוג , הוא יפעיל צינתוק, למקרה שהשיחה תתנתק מייד עם המענה, כך שבכל מקרה השיחה תירשם במערכת.
בהצלחה.אם הוא יפעיל אלי צינתוק לפני המעבר אלי,
אז אני לא יהיה זמין,
כי הצינתוק יחייג אלי.צינתוק למשך שניה
-
@יהודה-צ-כ עד שזה מתחיל לחייג יכול לקחת קצת זמן,
וגם אם לא,
אפילו אם אתה תפוס רק שניה, כל החיוג ייכשל.
וחוץ מזה,
אחרי שתראה שהיה צינתוק,
איך תדע מי זה היה? -
@יהודה-צ-כ עד שזה מתחיל לחייג יכול לקחת קצת זמן,
וגם אם לא,
אפילו אם אתה תפוס רק שניה, כל החיוג ייכשל.
וחוץ מזה,
אחרי שתראה שהיה צינתוק,
איך תדע מי זה היה?א. לא לוקח זמן עד שהצינתוק נשלח,
אם הקליטה שלך נמוכה, (או לא גבוהה, מה שקורה בדרך כלל) הצינתוק לא יגיע, דבר זה לא מפריע בכלל לשלוחת הניתוביה שאחרי הפעלת הצינתוק,
ב. הצינתוק, בדרך כלל כאמור, לא יגיע אלי ולכן הוא לא יפריע לכלום,
ג. פשוט אקבל את המספר היישר אל צג הפלאפון, וגם אם המאזין ינתק, בדיוק בשביל זה מופעל הצינתוק לפני, כך אוכל לשמוע את המספר שלו במערכת על ידי שלוחת שמיעת לוג פעולות ברשימת צינתוקים.
כבר אעלה קישור. -
איפה אמור?
-
איפה אמור?
בחלק א של הפוסט
-
א. לא לוקח זמן עד שהצינתוק נשלח,
אם הקליטה שלך נמוכה, הצינתוק לא יגיע, דבר זה לא מפריע בכלל לשלוחת הניתוביה שאחרי הפעלת הצינתוק,אבל בשניה של הצינתוק אי אפשר לחייג אליך.
-
ג. פשוט אקבל את המספר היישר אל צג הפלאפון, וגם אם המאזין ינתק, בדיוק בשביל זה מופעל הצינתוק לפני, כך אוכל לשמוע את המספר שלו במערכת על ידי שלוחת שמיעת לוג פעולות ברשימת צינתוקים.
כבר אעלה קישור.כל זה כבר חידוש,
מאיפה אני אמור לדעת שאלו התוכניות שלך?
כתבת שיפעיל צינתוק לפני המעבר לשלוחה, וכך תדע שחיפשו אותך, ולא פירטת. -
א. לא לוקח זמן עד שהצינתוק נשלח,
אם הקליטה שלך נמוכה, הצינתוק לא יגיע, דבר זה לא מפריע בכלל לשלוחת הניתוביה שאחרי הפעלת הצינתוק,אבל בשניה של הצינתוק אי אפשר לחייג אליך.
המציאות מראה, שהמרווח בין הפעלת הצינתוק, (במקרה ומוגדר צינתוק לשניה) לבין החיוג, מספקת.
-
@יהודה-צ-כ בכל אופן, הבנתי אחרי ההסברים.
-
@חכמון @שלוימי-770 מצטרף לבקשה אם אפשר להוסיף הקלטה שזה שיחה שהופנתה מהנתוביה.
אבל שיהיה בהגדרה נפרדת.
אני מבין למה אי אפשר להוסיף ספרות,
כי אם אני שם סתם מספר לא שלי אז זה כאילו מזייף מספרים הבן אדם מקבל שיחה של מספר מוזר וארוך.
בכל אופן תודה רבה. -
ל @מוטי-מוטי-מוטי ולכל החבר'ה שרוצים הקלטת שיחות, תעשו את השלוחה כהפנייה למערכת של עצמכם אם מעבר לשלוחה פנימית שהיא שלוחת ניתוביה - ותקליטו את ההפנייה.
מי שהבין - הבין, אין לי כח להסביר.. 🥱 -
@CUBASE אם אתה מתכוון למעבר למערכת אחרת ההקלטת שיחות שם לא עובדת
-
@אחד-מהציבור בטוח? זכור לי שבדקתי בעבר ועבד..
-
@CUBASE לא יודע מה היה בעבר עכשיו זה ודאי לא עובד
(או שאני לא מוצא את ההקלטות? לא נראה לי) -
@CUBASE כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
ל @מוטי-מוטי-מוטי ולכל החבר'ה שרוצים הקלטת שיחות, תעשו את השלוחה כהפנייה למערכת של עצמכם אם מעבר לשלוחה פנימית שהיא שלוחת ניתוביה - ותקליטו את ההפנייה.
מי שהבין - הבין, אין לי כח להסביר.. 🥱הוא לא רצה הקלטת שיחות.
אלא:@מוטי-מוטי-מוטי כתב בחדש! ניתוב שיחה ליעד מוגדר מראש במודול ניתוביה - ללא עלות יחידות!:
מצטרף לבקשה אם אפשר להוסיף הקלטה שזה שיחה שהופנתה מהנתוביה.
הוא רצה שבמקום להוסיף ספרות, המערכת תגיד לפני מענה השיחה "זוהי שיחה מנותבת אליכם", וכך ידעו אם זחייגו אליו מהניתוביה, או ישירות למספר האישי.
(ככה הבנתי, ואני גם רוצה את זה, והחיסרון הוא בשיחה שלא נענתה, שלא יודעים מה זה).