לא נפתר הגבלת כניסה לשלוחה ל12 שעות (לצורך העניין)
-
שלום רב,
יש לי אקסס פילטר לכניסה לשלוחה מסויימת פעםם אחת בלבד,
השלוחה היא שלוחה שמשמיעה ללקוח "יש לך הודעה חדשה בשלוחה X",
הבעיה היא שלא תמיד הלקוח נכנס בזמן, וא הוא חושב שההודעה חדשה...
אשמח לשמוע באם ישנה אפשרות להגדיר אקסס פילטר לכך שיוכלו להכנס לשלוחה רק ב 12 שעות הקרובות.
תודה מראש -
-
@יצחק-ק כתב בהגבלת כניסה לשלוחה ל12 שעות (לצורך העניין):
שלום רב,
יש לי אקסס פילטר לכניסה לשלוחה מסויימת פעםם אחת בלבד,
השלוחה היא שלוחה שמשמיעה ללקוח "יש לך הודעה חדשה בשלוחה X",
הבעיה היא שלא תמיד הלקוח נכנס בזמן, וא הוא חושב שההודעה חדשה...
אשמח לשמוע באם ישנה אפשרות להגדיר אקסס פילטר לכך שיוכלו להכנס לשלוחה רק ב 12 שעות הקרובות.
תודה מראשיש לך אקסס פילטר לכלל המאזינים לפי כמות כניסות בזמן המוגדר,
ההגדרות להגבלת כמות הכניסות הכללית בשעה (או בזמן המוגדר)
אני לא בטוח במאה אחוז שזה ההגדרות הנכונות, תבדוק...שלוחה 1
type=add_id_to_list add_id_to_list_location_list=/EnterID/ListAllInformation add_id_to_list_key_first=1111,1,,, add_id_to_list_end_goto=
שלוחה 2 (בנוסף להגדרות בשלוחה)
בדוגמא ההגבלה היא לכניסה 1 ב 12 שעותenter_id=yes enter_id_type=phone_from_list_all_information record_name=no say_name=no enter_id_phone_from_list_all_information_error_goto_say_message=no enter_id_error_goto=/שלוחה 1 (בדוגמא) check_access_filter=yes access_filter_1=h.*.*.*.*.*.12h.1.12h access_filter_log_time_folder=/שלוחה של הקובץ access filter
בדוגמאות מדובר על שלוחות 1 ו 2
אבל יש גם משהו הרבה יותר פשוט, לפני או אחרי כל הקלטה (עדיף אחרי למקרה של ביטול ההודעה) יעברו בשלוחת הוספת ערך id שתגדיר את המעבר אל השלוחה בה שומעים את "יש לך הודעה חדשה וכו" , והתוקף יהיה למשך 12 שעות, לאחר 12 שעות יעבור לשלוחה אחרת.
ההגדרות הםtype=add_id_to_list add_id_to_list_value_expired_change_to=/השלוחה למעבר לאחר 12 שעות add_id_to_list_value_expired=12h add_id_to_list_value_change=yes add_id_to_list_key=go_to_folder add_id_to_list_value=/השלוחה שבה נמצאת ההודעה "יש לך הודעה חדשה" add_id_to_list_location_list=/השלוחה שמעבירה לשלוחה בה נמצאת ההודעה
בהצלחה.
-
-
@פיתה
לא הבנתי.
אני יסביר,
יש לי שלוחה שהפילטר מונע כניסה לשלוח פעמיים,
בכל פעם שאני מקליט הוגעה אני עובר אוטומטי לאיפוס הפילטר,
ואז ניתנת האפשרות להכנס שוב.
אני מחפש למנוע מלהיכנס 12 שעות לאחר שהקלטתי את ההודעה (גם מי שעדיין לא נכנס לשלוחה) -
@יצחק-ק
אולי אם תגדיר כמה פילטרים בשלוחה(אני מתכוון לאפשרות באקסס פילטר של כמה שורות של הגבלת שאם לא עובר באחת המערכת מנסה להעביר אותו בשניה), ותגדיר את הראשונה כהגבלה ל- 12 שעות ואת השניה ל- 2 פעמים או להיפך.