אני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון
-
@HTML יש לי תבנית מוכנה רק צריך שרת שרת תוכל לימצו ב https://www.hostinger.com
-
@טנטפון מה פרוש יש לך תבנית מוכנה? יש לך כבר מערכת מוכנה רק חסר שרת?
-
@HTML כן
-
@טנטפון אבל אז זה יהיה בעצם מערכת שלך רק על שרת שלי לא??
-
-
@טנטפון יש לי שרת איך אני יעביר לך את הכתובת שלו?
-
@HTML באזה חברה של שרתים ותיפנה אלי מיל A0556762713@GMAIL.COM
-
@HTML
הסתדרת? -
@אA אנחנו כרגע בעמצע ליבנות את זה
-
-
@אA יש לך כבר מול כזה מוכן?
-
-
@HTML
כן.
המודול מוכן והוא של חבר שלי.
אני יכול לתת לך את המייל שלו, אבל הוא מוכר אותו מוכן. -
@אA האא הוא מוכר אני צריך עזרה לא לקנות
-
@HTML
מצטער.
אבל הוא רק מוכר. -
@אA בניתי את הקוד יש לי בעיה קטנה ניסיתי לתת לסטודיו AI לסדר לא הצליח אני ניכנס לשלוחה וזה חוזר החורה זה הקוד
import requests from flask import Flask, request app = Flask(__name__) # הגדרת נתיב שמקשיב לכתובת /app.py, כפי שקבענו @app.route('/app.py', methods=['GET']) def handle_gemini_request(): print(">>> Request received! Processing with Gemini...") # קבלת הפרמטר 'txt' מהכתובת txt = request.args.get('txt') # אם המערכת לא שלחה טקסט, נחזיר את הודעת ברירת המחדל if not txt: return "read=t-אנא הקלד את שאלתך לבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," # ============ קריאה ל-Gemini API בפייתון ============ api_key = "AIzaSyBPxZCi2ueCzDhVYRkuTDE_vMv376Y2T_k" # המפתח שלך model = "gemini-1.5-flash-latest" # שם המודל העדכני api_url = f"https://generativelanguage.googleapis.com/v1beta/models/{model}:generateContent?key={api_key}" headers = {'Content-Type': 'application/json'} data = { 'contents': [{ 'parts': [{'text': txt}] }] } try: # שליחת הבקשה לגוגל response = requests.post(api_url, json=data, headers=headers) response.raise_for_status() # יזרוק שגיאה אם התשובה היא 4xx או 5xx response_json = response.json() # חילוץ הטקסט מהתשובה generated_text = response_json['candidates'][0]['content']['parts'][0]['text'] print(f">>> Gemini Response: {generated_text}") except requests.exceptions.RequestException as e: print(f"!!! Network error calling Gemini API: {e}") return "read=t-שגיאה בתקשורת עם שרתי הבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," except (KeyError, IndexError): # אם התשובה מגוגל לא בפורמט הצפוי print(f"!!! Error parsing Gemini response: {response.text}") return "read=t-שגיאה בעיבוד התשובה מהבינה המלאכותית.=txt,,,,,HebrewKeyboard," # ======================================================= # ---- עיבוד התשובה וחיתוך למקטעים עבור מערכת הטלפוניה ---- url = generated_text url = url.replace('-', '.t-').replace('.', '.t-') length = 35 start = 0 parts = [] while start < len(url): end = start + length if end < len(url) and ' ' in url[start:end]: # חפש את הרווח האחרון כדי לא לחתוך מילים last_space = url.rfind(' ', start, end) if last_space != -1: end = last_space parts.append(url[start:end]) start = end + 1 # +1 כדי לדלג על הרווח result = '.t-'.join(parts) # החזרת התשובה המעובדת למערכת הטלפוניה return f"id_list_message=t-{result}." if __name__ == '__main__': # חשוב: מריצים על פורט 5001, כפי שקבענו app.run(host='0.0.0.0', port=5001, debug=True)```
-
@טנטפון
שלחתי לחבר שלי, אני מקווה שיראה זריז. -
@אA בסדר סידרתי עוד מאת אני אולך לפרסם מדריך ליצירת בינה
-
@טנטפון
באמת היה לי מוזר שעבר כמעט חודש ועדיין לא פירסמת מודול חדש... -
@טנטפון כתב באני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון:
מאת
*מעט
@טנטפון כתב באני צריך עזרה ביצירת בינה מלאכותית לטלפון:
אולך
הולך
ממש מציק הכמויות של שגיאות הכתיב שיש כאן בפורום, בבקשה תכבדו את עצמכם ותבדקו שכתבתם נכון לפני שאתם שולחים...