יצירה בבת אחת קבצי INI מרובים עם טקסט שונה לכל קובץ
-
אני צריך ליצור מאות קבצי INI בבת אחת, כאשר בכל קובץ אמור להיות רשום משהו אחר, הכל מסודר לי בקובץ אקסל - כל שורה קובץ חדש [יש באקסל עמודה של נתיב ושם הקובץ INI ועמודה של הטקסט שאמור להיות רשום בו], איך אפשר להעלות את הכל בבת אחת למערכת ?
[לדוגמה: אני צריך להעלות 3 קבצים בשם WhiteList.ini אחת לשלוחה 1 והשניה לשלוחה 2 והשלישית לשלוחה 3, כאשר בכל אחד מהקבצים יהיה רשום אחרת, אבל כבר מסודר לי באקסל ב-3 שורות, בכל שורה יש בתא A את נתיב ושם הקובץ, בשורה אחת 1/WhiteList.ini ובשורה שנייה 2/WhiteList.ini ובשורה שלישית 3/WhiteList.ini, ובתא B רשום הטקסט שיש להעלות, בשורה אחת 0533105331 ובשורה שנייה 0527605276 ובשורה שלישית 0527105271.
אלא שכמובן לא מדובר ב-3 שורות אלא במאות שורות.
יצויין, בקובץ אקסס שהובא כאן לא מצאתי כזו אופצייה, שם יש לי רק יצירת שלוחות דהיינו העלאת הטקסט לקבצי ext.ini בלבד ולא לקבצי ini אחרים. אולי כן יש שם אופצייה לכך ואני לא מודע מזה.]
אשמח לעזרה מהירה מהמבינים בענין. -
@בסייעתא-דשמיא-0 להריץ python אתה יודע?
-
@בסייעתא-דשמיא-0
קל ומהיר...
להלן נוסחה לשים בעמודהC, ולגרור למטה עד סוף השורות שלך..רק שים לב! מיד שאתה מדביק את הנוסחה בתא (או גורר לתא מתחתיו) מיד הפעולה מבוצעת
לכן, לפני שאתה מדביק בתא המיועד, הדבק בסתם מסמך וערוך את הפרטים שאציין להלןשים בעמודה
Cאת הנוסחה הבאה:=WEBSERVICE("https://www.call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?token=0771234567:123456&what=ivr2:" & ENCODEURL(A1) & "&contents=" & ENCODEURL(B1))שים לב להחליף קודם את
מערכת:סיסמה
ושים לב שבנוסחה מוגדר לפעול על שורה 1, אם אתה מתחיל משורה 2 תשנה את הנוסחהאח"כ, אחרי שתיקנת את הנוסחה, שים אותה בעמודה
cוגרור עד לסוף השורות שלך
תוך כדי הגרירה אתה כבר יכול לעבור למערכת ולראות את הפעולות שכבר בוצעו, לא יאומן כמה מהר שזה...
נ.ב. מיד אחרי הפעולה, התגובה של ה-API של ימות תופיע בתא C, אם תהיה שגיאה תראה אותה שם -
@בסייעתא-דשמיא-0 תעתיק את העמודות לגוגל שיטס, ותכניס בעמודה C בשורה הראשונה את התוכן הבא:
=HYPERLINK("https://call2all.co.il/ym/api/UploadTextFile?what=ivr2:" & A1 & "&token=(הכנס כאן את הטוקן)&contents=" & B1, "עדכן")ואז תמשוך את התא עד סוף העמודות ותריץ את כל הקישורים (תבחר 50 קישורים כל פעם ותלחץ על Ail שמאלי + Enter, יתכן ותצטרך לאשר חלונות קופצים)