משהו יכול לכתוב לי מעל כל הגדרה מה היא עושה?
-
משהו יכול לכתוב לי מעל כל הגדרה מה היא עושה?
go_to_from_tzintuk=yes check_list_tzintuk=admins,members go_to_from_tzintuk_found=in_extension go_to_from_tzintuk_blocked=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found=in_extension go_to_from_tzintuk_not_found_enter_password=password_access go_to_from_tzintuk_invited=in_extensionתודה רבה!!
-
;פילטר לפי רשימת צינתוקים go_to_from_tzintuk=yes ;פילטר לפי רשימות admins ו-members (קבוצה חברתית) check_list_tzintuk=admins,members ;מי שנמצא באחת מהרשימות ייכנס לשלוחה go_to_from_tzintuk_found=in_extension ;מי שחסום באחת מהרשימות ייכנס לשלוחה go_to_from_tzintuk_blocked=in_extension ;מי שלא נמצא בכל הרשימות ייכנס לשלוחה (עיין בהגדרה הבאה) go_to_from_tzintuk_not_found=in_extension ;מי שלא נמצא ברשימות יתבקש להקיש סיסמת גישה לפני הכניסה לשלוחה go_to_from_tzintuk_not_found_enter_password=password_access ;מי שהוזמן לאחת מהרשימות ייכנס לשלוחה go_to_from_tzintuk_invited=in_extension -
-
@חכמון פעם הייתי עושה ככה, עד שהבנתי שמי שלא מחפש בעצמו את השרשור המתאים - גם לא יבדוק לבדו את ההגדרות בשרשור, גם אם אתן לו לינק.
אז מה עדיף?
לתת קישור, ואז המשתמש שואל "לא הבנתי איך אני מוצא את זה" או "אני קצת מסתבך עם זה - תוכל להסביר לי" וכו' וכו',
או שפשוט לענות תשובה ישירה ולגמור את הסיפור? (אולי גם להעיר שבפעם הבאה יתנסה בעצמו בבדיקה, למרות שבד"כ זה לא כ"כ עוזר..) -
@CUBASE דעתי היא שצריך לעזור, אבל לתת הרבה גם לראות בעצמו. א. כדי שתוכל לעזור יותר ב. כי ככה בסוף זה יועיל לו הרבה יותר...